No. Mentos dzisiaj taki porywczy, podpalony jakis.vibowit pisze: Kurczę, szkoda, bo już zaczynało się robić gorąco.![]()
WRC Rajd Polski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: WRC Rajd Polski
remek pisze: No. Mentos dzisiaj taki porywczy, podpalony jakis.![]()
Dzisiaj
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
remek pisze:
nieforunne wytluszczone slowko. Jak zapewne wiesz naleze do zwolennikow Holka![]()
Poważnie
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Arti, dziwnego nic tylko pytam . W końcu gość nieźle jeździł 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
hehe. to niezle to Mistrzostwo Europy we wcale nie takich latwych czasach na przyklad. Raczej nie ma w Polsce wiekszego kozaka.Kruszyn pisze: W końcu gość nieźle jeździł![]()
powiem tyle , ja jak widzę jak koleś w tym wieku , śmiga paręset kilometrów po pustyni i wychodzi z tego z uśmiechem na ustach i opowiada jak na entym kilometrze nie wpisał się w zakręt a potem jechał tyle i tyle w kurzu , to mogę powiedzieć tylko jedno WIELKI SZACUN . nie wspominając , że swego czasu pchną tą naszą krajową rajdową karuzelę ostro do przodu i pokazał jak wygląda profeska w rajdach 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
może i ładny , nie wiem ,nie ta orientacja

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
nie pasuje Ci orientacja Holka?burat pisze: może i ładny , nie wiem ,nie ta orientacja![]()
![]()
nie ja wolę Cluneja 
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Coby o nim nie mówić to jak się na niego popatrzy to wzbudza sympatię, a do tego zdecydowanie umie opowiadać! Nawet jak w godzinnym wywiadzie na C+ z 15 minut opowiadał o sponsorach i polityce to ciekawie. Nic dziwnego, że swego czasu tak rozpropagował rajdy. W tej dziedzinie Kuzaj ma niewątpliwie pewne braki. 
e tam Lesiu nieśmiały chłopak jest i tyle , zresztą tyle to my wiemy i bez testówWitek pisze: W tej dziedzinie Kuzaj ma niewątpliwie pewne braki.
remek chłopie, policzyłeś już jeszcze raz ten budżet przychylniejszym okiem? Jedziecie z nami, czy nie? 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ty nie bądź tai dociekliwy, tylko szrajbnij mi tego mailaeMTi pisze:remek chłopie, policzyłeś już jeszcze raz ten budżet przychylniejszym okiem? Jedziecie z nami, czy nie?
Jarmaj, chyba zapomniałem Ci przesłać kaske na karnety. Postaram się wysłać w piątek ale jakby mi się nie udało to bankowo w poniedziałek wysyłam. Coś ostatnio głowe gubie
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Przypominam o dacie wpłaty. Czyli 15.06.
Potem rezerwuję na tyle osób, ile wpłaciło za karnety.
Potem rezerwuję na tyle osób, ile wpłaciło za karnety.
Zaczyna się robić coraz ciekawiej , Sebek popełnia błędy
i drugi rajd nie na pierwszym miejscu
swoją drogą jak temat koszulek
swoją drogą jak temat koszulek
Złoooooooooooooo
Powiem wam coś w tajemnicy... w piątek i sobotę miałem mega zaszczyt upalałać na niedostępnym do czasu WRC torze superOS w Mikołajkach... I powiej jedno... Złoooo
Będą dzwony :) Sam Kajto ostrzegał nas, że tor jest bardzo trudny.. a do tego w miarę szybki + szuterek i jest ciekawie... a wylot w jedną stronę z mostku to po prostu masakra... Jest tak stromo, że najpierw widzi się tylko niebo, po czym po przeleceniu szczytu ma się z 10m na dohamowanie przed lewym 2-kowym (albo i jedynkowym) zakrętem...
Gacie miałem pełne.... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Zajrzyj sobie do wątku "coś niedobrego.."
Pod kątem prób sportowych i organizacji dojazdówek, możliwości polatania po szutrach itp, to było super... Mieliśmy kilkudziesięciostronicowe książki drogowe, serwis itp.. Ale klimat i ludzie nie Ci sami... Kreska rulez.. Ale z czasem i my na Chlejadach zrobimy sobie jakieś dodatkowe pojeżdżawki na czas.. Najlepsze były dzieciaki na wioskach, które na tych dojazdówkach kręciły nas komórkami, prosiły o autografy itp 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Zajrzę, zajrzę. Po prostu byłem ciekaw. W zeszłym roku było bardzo fajnie, ale głównie dlatego, że była dobra ekipa. W tym roku, jak zajrzałem, mało było starej gwardii a tylko jakieś nieznane mi nicki. No i jakoś nie ma za dużo zachwytów na kropce. Stare plejady chyba już się skończyły. Teraz czas na erę imprezy promocyjnej dla utrzymania krawatowego klienta.