AL-e jazda (AL SDS) - szkolenie The Forum ver. 2 ;-)
Re: AL-e jazda (AL SDS) - szkolenie The Forum ver. 2 ;-)
liwit, na kogo jak na kogo, ale na Ulubioną_ŻonęKumpla to by się Chlor obrazić nie mógł 

Life's too short to get upset.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
vibowit, deal. To Ty organizujesz następną imprezę, teraz już wiesz jak to jest 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, nie złapałeś co chciałem powiedzieć, trudno. Mam problemy z dykcją i mówię niewyraźnie.
Ja się nie nadaję, bo ja kasę defrauduję. Taki nawyk z roboty...

Ja się nie nadaję, bo ja kasę defrauduję. Taki nawyk z roboty...

czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
vibowit, to ja mam problemy z dykcją, więc nie ściemniaj.
Też defrauduję kasę w robocie poza tym jestem przed zakupem kolejnego auta więc potrzebuję jej bardziej niż Ty ;)

Też defrauduję kasę w robocie poza tym jestem przed zakupem kolejnego auta więc potrzebuję jej bardziej niż Ty ;)
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Chloru, to będzie to szkolenie, czy go nie będzie 

- Chloru
- 6 gwiazdek
So What!, musze powróżyć. Mam dwie puszki piwa, poodrywam zawleczki...będzie... ... ... 

- Chloru
- 6 gwiazdek
So What!, jeszcze nie oderwałem drugiej. 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
AL-SDS rozsyła znajomym mejla, w którym apeluje, by w związku z załamaniem pogody jeździć ostrożniej... Słyszałem, że w tej sytuacji - aby nie promować jazdy zbyt ostrej i ryzykownej - Wasza impreza będzie polegać na ćwiczeniu ekodrajwingu*
* tak, tak, zgadłeś(aś) - zazdrość przeze mnie przemawia i żal, że nie będę

* tak, tak, zgadłeś(aś) - zazdrość przeze mnie przemawia i żal, że nie będę

Ktoś z Wwy wybiera się jutro popatrzeć? Chętnie bym w się przejechał w towarzystwie.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Ja już w domciu. Wsiadłem dzisiaj do auta, jakbym dopiero co prawo jazdy zrobił.
WARTO, WARTO, WARTO iść na szkolenie, takie moje zdanie.
Chloru, ogromniaste podziękowania za ogarnięcie imprezy. Zdajesz sobie sprawę z tego, że od dziś organizacja imprez wchodzi w zakres Twoich obowiązków? Podziękowania dla wszystkich spotkanych ludziów - tych nowych i starych. Było super - śmiesznie, czasem trochę strasznie
i męcząco, ale o to właśnie chodziło
Teraz czekam na fotki.

WARTO, WARTO, WARTO iść na szkolenie, takie moje zdanie.
Chloru, ogromniaste podziękowania za ogarnięcie imprezy. Zdajesz sobie sprawę z tego, że od dziś organizacja imprez wchodzi w zakres Twoich obowiązków? Podziękowania dla wszystkich spotkanych ludziów - tych nowych i starych. Było super - śmiesznie, czasem trochę strasznie

Teraz czekam na fotki.

- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
My też już w chacie. Tzn od wczoraj - musieliśmy jeszcze ogarnąć imprezę po powrocie, więc dopiero wracamy do żywych.
Wracając do AL'a. Cytując citana
Fotki będą. Postaram się coś skompilować dzisiaj, może jakiś filmik. Coś nam się w aparacie poprzestawiało i jakieś dziwne funkcje się włączyły co niestety odbiło się na jakości fotek, ale coś się wybierze. Było kilka aparatów więc będzie ok.
Chloru - jeszcze raz dzięki za zorganizowanie szkolenia. Wiem, że nie było łatwo - także dzięki mnie
...Aha zjedliśmy obiad i nie zapłaciliśmy
Kasę przelać na konto chlejadowe?
Dzięki wszystkim za spotkanie. Mam nadzieję, że następnym razem będziemy mogli zostać dłużej.
PZDR
Wracając do AL'a. Cytując citana
Wszystko pod kontrolą, natychmiastowa reakcja instruktorów odnośnie popełnianych błędów, świetna organizacja, super atmosfera. Rewelka.citan pisze: WARTO, WARTO, WARTO iść na szkolenie
No właśnie. Strasznie było jak się okazało, że dziwne odgłosy z lewej strony mojego forka pochodziły nie z rozwalonego klocka , a ...odkręconych śrub lewego przedniego koła !! Koło trzymało się tylko na jednej śrubie!! A ja twardo robiłem slalomy, słysząc przez radio "szybciej, szybciej, szybciej"...Całe szczęście , że Tomek zobaczył że coś nie halo jest z kołem.citan pisze: Było super - śmiesznie, czasem trochę strasznie
Fotki będą. Postaram się coś skompilować dzisiaj, może jakiś filmik. Coś nam się w aparacie poprzestawiało i jakieś dziwne funkcje się włączyły co niestety odbiło się na jakości fotek, ale coś się wybierze. Było kilka aparatów więc będzie ok.
Chloru - jeszcze raz dzięki za zorganizowanie szkolenia. Wiem, że nie było łatwo - także dzięki mnie

...Aha zjedliśmy obiad i nie zapłaciliśmy

Dzięki wszystkim za spotkanie. Mam nadzieję, że następnym razem będziemy mogli zostać dłużej.
PZDR
Dotarlem cało i zdrowo pol godziny przed GPS-em...
Podziękowania za fajny weekend, ciesze się ze spotkania ze znanymi mi forumowiczami, pozdrawiam nowo poznanych.
Bafi niech juz zdejmie ten gips, Chloru szacun za ogarnięcie i zorganizowanie.
Specjalne podziękowania dla Szefa zamieszania!
Andrzeju.
Dzię-ku-ję!

Podziękowania za fajny weekend, ciesze się ze spotkania ze znanymi mi forumowiczami, pozdrawiam nowo poznanych.
Bafi niech juz zdejmie ten gips, Chloru szacun za ogarnięcie i zorganizowanie.
Specjalne podziękowania dla Szefa zamieszania!
Andrzeju.
Dzię-ku-ję!
Dolce far niente 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Ja również cały i zdrowy
Dziękuje bardzo Wszystkim i do następnego razu

Dziękuje bardzo Wszystkim i do następnego razu

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Kruszyn pisze: Niestety jakis wirus mnie podżera i alkoholu nie mogę pic![]()
Kto Ci takich bajek naopowiadał? ;)

411KM @ 575Nm
Zapomniałem oczywiście.FUX pisze: Andrzeju.
Dzię-ku-ję!

No to w domu, szkoda że tylko na chwilę mogłem wpaść. Następnym razem postaram się na dłużej.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
My też już w domu.
Patrzyłem sobie na Was przez ostatnie dwa wieczory i to było niesamowite. W jedno miejsce zjeżdża się masa osób z różnych dziwnych miejsc (np z Berlina) tylko po to, żeby trochę pojeździć, trochę się pośmiać, pogadać o dupie maryni i po prostu pobyć razem. Fajne to forum.
Jakiś zmęczony jestem i śpiący. Idę sobie przetrzeć brewki
Patrzyłem sobie na Was przez ostatnie dwa wieczory i to było niesamowite. W jedno miejsce zjeżdża się masa osób z różnych dziwnych miejsc (np z Berlina) tylko po to, żeby trochę pojeździć, trochę się pośmiać, pogadać o dupie maryni i po prostu pobyć razem. Fajne to forum.
Jakiś zmęczony jestem i śpiący. Idę sobie przetrzeć brewki

bardzo dzięki dla organizatorów za ogarnięcie
jesteśmy porażeni poziomem entuzjazmu i pozytywnej energii - było super fajnie, jeszcze raz dzięki wszystkim
czekamy na śnieg ;]
zdjęcia grupy raczkującej się tutaj http://picasaweb.google.com/j33mbo/ALEJ ... DSRudniki#
szybkich i wściekłych nie udało się za wiele popstrykać,
i tak dopiero jak przyszedł Konto usunięte z aparatem to przypomnialem sobie o naszym
jesteśmy porażeni poziomem entuzjazmu i pozytywnej energii - było super fajnie, jeszcze raz dzięki wszystkim
czekamy na śnieg ;]
zdjęcia grupy raczkującej się tutaj http://picasaweb.google.com/j33mbo/ALEJ ... DSRudniki#
szybkich i wściekłych nie udało się za wiele popstrykać,
i tak dopiero jak przyszedł Konto usunięte z aparatem to przypomnialem sobie o naszym
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Konto usunięte pisze: Idę sobie przetrzeć brewki
Zwilżyć kolego, zwilżyć

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

j33mbo podoba mi się lewitujący pachołek.
tutaj moje zdjęcia z dzisiaj
http://www.4shared.com/file/141752694/4 ... chowa.html
jakby ktoś potrzebował w wyższej rozdzielczości proszę o info.
tutaj moje zdjęcia z dzisiaj
http://www.4shared.com/file/141752694/4 ... chowa.html
jakby ktoś potrzebował w wyższej rozdzielczości proszę o info.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja też już w domu .
Chloru po marudziliśmy, pomęczyliśmy Cię i wszystko się udało. Dzięki zorganizowanie spotkania.
Dziękować wszystkim a szczególnie DIdo i Fido za transport i placki
Nowych pozdrawiać też ,że się hołoty nie wystraszyli
Pozdrawiać wiedźmę co czytała mi w myślach i Baficzkę biedactwo .
Zwilżanie pomaga ,prawda Dido
Fido ludzie z pragi też wpadli
Fajne ,fajne
Chloru po marudziliśmy, pomęczyliśmy Cię i wszystko się udało. Dzięki zorganizowanie spotkania.

Dziękować wszystkim a szczególnie DIdo i Fido za transport i placki

Pozdrawiać wiedźmę co czytała mi w myślach i Baficzkę biedactwo .
Zwilżanie pomaga ,prawda Dido

Konto usunięte pisze: W jedno miejsce zjeżdża się masa osób z różnych dziwnych miejsc (np z Berlina) tylko po to, żeby trochę pojeździć, trochę się pośmiać, pogadać o dupie maryni i po prostu pobyć razem. F
Fido ludzie z pragi też wpadli

Konto usunięte pisze: Fajne to forum.
Fajne ,fajne

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Ja również dotarłem.
Mam szczególne powody by być wdzięcznym za to spotkanie.
BAAAAAARRRRDZOOOOO DZIĘĘĘĘĘKUUUUJJĘĘĘĘĘĘ całej ekipie, która zorganizowała mi niezwykłą niespodziankę, super prezent, fantastyczny tort, wiele toastów i masę entuzjazmu. Kurczę, naprawdę się wzruszyłem i zaniemówiłem z wrażenia.
Jesteście absolutnie wyjątkowi.
Dziękuję wszystkim starym pyskom, które mogłem znowu zobaczyć. Pozdrawiam nowych.
AL-owi dziękuję, że nie zepsuł nam samochodu. Chlorowi dziękuję, że się podłożył
i za ogarnięcie imprezy.
Tym razem nie jeździłem, bo wstyd by było dostać bęcki od żony, ale i tak świetnie się bawiłem.
Specjalne podziękowania dla rrosiaka, za pomoc w opanowaniu kryzysu gumowego.
Tutaj kilka zdjęć, głównie autorstwa Konto usunięte. Wrzucone na szybko i bez segregowania. Gdyby ktoś chciał w lepszej rozdzielczości, a jest kilka niezłych ujęć, to proszę się zgłaszać.
http://picasaweb.google.com/vibowit/Rudniki20091017#
Kto nie był niech żałuje. Ja już ostrzę sobie zęby na następną rundę. Może następnym razem odważę się pojeździć.
Mam szczególne powody by być wdzięcznym za to spotkanie.
BAAAAAARRRRDZOOOOO DZIĘĘĘĘĘKUUUUJJĘĘĘĘĘĘ całej ekipie, która zorganizowała mi niezwykłą niespodziankę, super prezent, fantastyczny tort, wiele toastów i masę entuzjazmu. Kurczę, naprawdę się wzruszyłem i zaniemówiłem z wrażenia.
Jesteście absolutnie wyjątkowi.
Dziękuję wszystkim starym pyskom, które mogłem znowu zobaczyć. Pozdrawiam nowych.
AL-owi dziękuję, że nie zepsuł nam samochodu. Chlorowi dziękuję, że się podłożył

Tym razem nie jeździłem, bo wstyd by było dostać bęcki od żony, ale i tak świetnie się bawiłem.

Specjalne podziękowania dla rrosiaka, za pomoc w opanowaniu kryzysu gumowego.
Tutaj kilka zdjęć, głównie autorstwa Konto usunięte. Wrzucone na szybko i bez segregowania. Gdyby ktoś chciał w lepszej rozdzielczości, a jest kilka niezłych ujęć, to proszę się zgłaszać.
http://picasaweb.google.com/vibowit/Rudniki20091017#
Kto nie był niech żałuje. Ja już ostrzę sobie zęby na następną rundę. Może następnym razem odważę się pojeździć.
czarne jest piękne...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
żałuje żałuje, żebyś wiedział.vibowit pisze: Kto nie był niech żałuje.