Bede. O ktorej ??remek pisze: będziecie
Zima w górach 2011
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Zima w górach 2011
Dobra, skonczylem przestawiac halogeny. Pakuje sie, jade do domu. Jeszcze zjebka i bede po 20-tej 

Life is a Joke !

ja o 19.00 dopiero kąpie i usypiam szkraba

" Nie umiem jezdzić....ALE LUBIĘ ! ! ! ! " 

No więc Maciek będzie gotowy ok 19.45 i o tej godzinie wyjeżdżamy z Wrocławia. Na miejscu ok godziny później. Do zob
W Polaniecy deszcze ze sniegiem na zmiane z deszczem. Ktos wie, jak sytuacja wyglada TAM ??krzysiek pisze: Na miejscu ok godziny później
Life is a Joke !
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
mam nadzieję, że on-boardy wyszły
kocham Wiśnię, walić potwory
140km oesowych, dojazdowe to też oesowe, ale bez spinki. cud miód, kocham góry. No i wreszcie sobie przypomniałem. Ale to musiałem się wydrzeć "łam się ty sss..." ... i poszła jak gejsza. Dobre te japońskie badziewie.

kocham Wiśnię, walić potwory

140km oesowych, dojazdowe to też oesowe, ale bez spinki. cud miód, kocham góry. No i wreszcie sobie przypomniałem. Ale to musiałem się wydrzeć "łam się ty sss..." ... i poszła jak gejsza. Dobre te japońskie badziewie.

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
W rzeczy samej !remek pisze: Ale to musiałem się wydrzeć "łam się ty sss..." ... i poszła jak gejsza. Dobre te japońskie badziewie.

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
cyqan, tak tak, tyle przespałeś.
Ale wczoraj była impreza.
Dawno nie spędzilem tyle czasu w górach. Szkoda tylko, że nie jako kierowca.
ryjeks, zwykle na naszych spotkaniach jesteśmy lepiej zorganizowani, wczorajszy dzień był wyjątkowy.
PS. W ogóle to podziękowania dla Krzyśka i Emtiego za prawy fotel. Bylo bardzo solidnie.
No i oczywiście słowa uznania należą się dla radiowego spikera, który zagrzewał do walki. :D

ryjeks, zwykle na naszych spotkaniach jesteśmy lepiej zorganizowani, wczorajszy dzień był wyjątkowy.

PS. W ogóle to podziękowania dla Krzyśka i Emtiego za prawy fotel. Bylo bardzo solidnie.
No i oczywiście słowa uznania należą się dla radiowego spikera, który zagrzewał do walki. :D

Nosz kurwa mać. Dopiero teraz do wątku zajrzałem. Wczorajszy cały wieczór nudziłem się w hostelu. WE WROCŁAWIU. 

Straszna żenada ..
...to moje jeżdżenie
Było zajebiście
, następnym razem też proszę któregoś z was na prawy 
...to moje jeżdżenie

Było zajebiście

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
cyqan, no trochę Cię ominęło
trzeba zatankować złoma, bo coś prószy.
Bergen, no faja jesteś i tyle

trzeba zatankować złoma, bo coś prószy.
Bergen, no faja jesteś i tyle

- MakaronWKS
- 0 gwiazdek
- Auto: Rally Group B
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
eMTi - sorry za dociążanie niebieskiej strzały.
Zrobiłem rekonstrukcję i wyszło mi, że zrobiłem tylko x1 Szwarcwald, co daje jakieś 10km
Zrobiłem rekonstrukcję i wyszło mi, że zrobiłem tylko x1 Szwarcwald, co daje jakieś 10km

Dzieki za spot'a !!
Jestem caly i zdrowy na chacie, tzn. bylem juz okolo.... 4-tej
Pojechalem na Grinwald - warunki jeszcze lepsze ( tylko jak na srodek nocy ruch duzy - sezonowa dyskoteka na gorze juz jest otwarta
).
Bandy kozak - 4 razy sprawdzalem
Filmiki w HD z calego wyjazdu sa, bedzie kompilacja. Podrzuccie mi linke do fotek prosze.
Jestem caly i zdrowy na chacie, tzn. bylem juz okolo.... 4-tej

Pojechalem na Grinwald - warunki jeszcze lepsze ( tylko jak na srodek nocy ruch duzy - sezonowa dyskoteka na gorze juz jest otwarta

Bandy kozak - 4 razy sprawdzalem

Filmiki w HD z calego wyjazdu sa, bedzie kompilacja. Podrzuccie mi linke do fotek prosze.
Life is a Joke !
Bergen, trza było pisać, jak ostatnio. Tak się składało, że obaj z krzyśkiem jechaliśmy z wrocka na pusto, więc miałbyś nawet dylemat, do kogo wsiąść
Dzięki Panowie za spocik, akcja z wyciąganiem WRXa epicka, teksty Artiego do cywilów też.. Ciekawe, czy oprócz wypowiedzi zarejestrowali też coś innego
Oczywiście tradycyjnie już w drodze powrotnej kontrolowała nas policja, oczywiście też tradycyjnie tylko i wyłącznie mnie... I kurde niezależnie od tego, czy ja jadę z przodu (jak teraz), czy jak jadę z tyłu (jak ostatnio), to zawsze zatrzymują tylko mnie.... Paradoksalnie kontrola po to, że policjant jest strasznie zajarany na punkcie fur no i krzychu mu cały wykład robił.. Dziwne to, że to zatrzymali mnie, jemu kazali jechać, a jak się jednak ztrzymał, to gadał z nim.. I dobrze, bo moje gardło nie dałoby rady... Pomijam fakt, że miałem wolaka cały czas na prawym.. Dobrze, że nie był już tak chętny do gadania, jak na CB
Ale minę miał średnią, bo sobie wyobrażał, że to on wraca na wiadomo czym 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
MakaronWKS, ale nam nie trzeba poprawiać humoru. Po wczorajszym wyjeździe będę uśmiechnięty przez najbliższe co najmniej dwa tygodnie
Instrukcje pilota o kryptonimie ''gruszka'' przejdą do historii wjazdów w góry.
-SeQ-, w ogóle świetnie było Cię zobaczyć. Byłem w głębokim szoku jak nadjechałeś na miejsce pikniku na nawrocie.
Zastanawialiście się z daleka co to za światła w środku lasu? 

-SeQ-, w ogóle świetnie było Cię zobaczyć. Byłem w głębokim szoku jak nadjechałeś na miejsce pikniku na nawrocie.

Też się ciesze że dotarłem
Właściwie jechaliśmy tak na "pałe" , ale długo nie musiałem szukać
Teraz muszę wykorzystać ,twoje nieszczęście i wozić Cię na prawym/lewym coby trochę nadgonić w umiejętnościach , słabo być największą ciotą w grupie
lub przywiozę ze sobą termos i wiem kto będzie ze mną jeździł 

Właściwie jechaliśmy tak na "pałe" , ale długo nie musiałem szukać

Teraz muszę wykorzystać ,twoje nieszczęście i wozić Cię na prawym/lewym coby trochę nadgonić w umiejętnościach , słabo być największą ciotą w grupie

Panowie również dziękuję za wspólną jazdę, było wesoło
Dzisiaj zrobiłem małą poprawkę i oberwała się łapa od silnika, na szczęście dzisiaj, a nie wczoraj
I najważniejsze, czy znalazł się termos?

Dzisiaj zrobiłem małą poprawkę i oberwała się łapa od silnika, na szczęście dzisiaj, a nie wczoraj

I najważniejsze, czy znalazł się termos?

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Arti
- 6 gwiazdek
hehehe, termos się znalazł cały i... zimny
-SeQ-, jakby co to ja na prawy chętnie dopóki nie będę miał swojego auta. Oby to nie było do wiosny. 

- MakaronWKS
- 0 gwiazdek
- Auto: Rally Group B
Arti - to na moje pocieszenie bo już dawno nie byłem "na górkach", postanowiłem tylko się podzielić 

no widzę ,że było dobrze jak czytam wasze posty
Ja niestety z różnych powodów nie mogłem dołączyć ostatnio ale dziś jak by ktoś chciał to ja chętnie bo warunki są naprawdę dobre

Ja niestety z różnych powodów nie mogłem dołączyć ostatnio ale dziś jak by ktoś chciał to ja chętnie bo warunki są naprawdę dobre

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"