Przy okazji pozdrawiam serdecznie dwóch panów przybijających klasycznego gwoździa w czeskim pubie*

*Fotka w albumie z linku. Nie mogę coś tej fotki wkleić tutaj

Wok?Arti pisze:Chloru, przewodnik sam dał taki Bartkowi, bo widział, że chłopiec jest wyjątkowy i zasługuje na wyjątkowy kask.
remek pisze: o prosze, nieobecni sie najbardziej nabijaja![]()
Dobrze, że nie moherowymremek pisze:Lucek jak zobaczyl poniemieckie bunkry, to od razu chcial byc zielonym beretem.
Wyjazd na Dojczlanda ogólnopolski będzie??? Hmmm, chyba Azrael będzie musiał szybko zarezerwować więcej noclegów!LouCyphre pisze:Ja słyszałem, że ma coś ogólnopolskiego być realizowane w sierpniu....
o shit zapomnialem. 8-9.08 jade na Rzeszowskim, a 16.08 jakies cholerne wesele.jarmaj pisze: Wyjazd na Dojczlanda ogólnopolski będzie???
Wtedy będzie powracajacy po latach rajd Karkonoski, może by połączyć oglądanie z chlejadowaniem?remek pisze:Jesli chodzi o Chlejady to ja moge w ostatnim tyg sierpnia
a wiesz ze do Karpacza sie jedzie przez Jodlownik, Rzeczke, Rosciszow, Michalkowa i Walim?jarmaj pisze: W razie pierwszego wariantu, a jest on chyba bardziej prawdopodobny, to ja bedę już w piątek i pisze się na dwa noclegi, bo chętnie zostanę do niedzieli.
ten to ma dobrze, auto mu pali 8/100 to moze zwiedzacpablonas pisze:
Na razie bardzo wstępnie ale na ostatni łykend sierpnia jesteśmy z połówkom chętni![]()