Zima w górach 2011
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Zima w górach 2011
a ja z kolei dzisiaj chyba dam spokój, bo póki co na szczęście nie rozłożyło mnie totalnie po ostatnim jeżdżeniu, ale w pełni zdrowy też nie jestem i nie chcę kusić losu... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
dobrze, że termosu i portfela nie porwali 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Musieliby najpierw wiedzieć, co to jest "portwel"eMTi pisze: dobrze, że termosu i portwela nie porwali![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ktoś piszę się na dzisiejszy wieczór 

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
wstepnie @lbertsidor pisze: ktoś piszę się na dzisiejszy wieczór
Life is a Joke !
oj tam oj tam, podchorowany jestem
to se wyedytuję posta...

tylko tyleeMTi pisze: foty z krzyśkowej akcji

Pamietacie : "raz, dwa, trzy , dawaj eMTi, !! Ale gdzie jest eMTi, ??
- eMTi, robi zdjecia"
Life is a Joke !
tez bardziej mi pasuje ok 22.sidor pisze: Ja jak już to ok 22,00
Life is a Joke !
bo wbrew pozorom jednak większość czasu próbowałem krzyśka z tego rowu wyszarpać@lbert pisze: tylko tyle?? Spedzilismy tam chyba ponad godzine

no to najprawdopodobniej już sobie dziś pojeździłem
sezon grypowo-chorobowy u szkodników czas zacząć

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

FUX, no w sumie mógł bym się zresetować ,a żonka niech się martwi 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Doszły mnie słuchy, że polataliście w dobrych warunkach. Teraz opad zapowiadany jest bardzo solidny i wygląda na to, że będzie tylko coraz lepiej.
Ja już z fazy zadowolenia z bycia pilotem i towarzyszenia Wam w wyjazdach przeskoczyłem w swojej głowie do fazy depresji.
Obiecane miałem jeżdżące auto przed pierwszym śniegiem a teraz mam obawy czy zdażę przed... ostatnim.
Czuje, że już zapomniałem jak się jeździ. 

Arti
Spokojnie to jak z jazda na rowerze. Przecież pod twoim domem stoją aktualnie 2 Subaraki jeden wolny ssak drugi to WRX niebieski i nawet klucze zostały. Wbijaj z Wrocławia to polatasz.
No Marek powinien się zaczerwienić jak to przegląda.

Spokojnie to jak z jazda na rowerze. Przecież pod twoim domem stoją aktualnie 2 Subaraki jeden wolny ssak drugi to WRX niebieski i nawet klucze zostały. Wbijaj z Wrocławia to polatasz.
No Marek powinien się zaczerwienić jak to przegląda.

Kto takie wiesci rozpuszcza, moze j33mbo,Arti pisze: Doszły mnie słuchy, że polataliście w dobrych warunkach

... lodu, banda na nawrocie twarda pod spodem - sprawdzalem

Ja i sidor, na Tyrol sie nie zalapalismy, wiec sie nie wypowiadam. Za to nikt poza mna i sidor'em, nie moze nawet sie domyslac jak bylo zajebiscie na Karyntii

P.s. sidor, Trasa, o ktora pytales na koniec - R E W E l A C J A . Tradycyjnie zaliczylem jeszcze GrinWald na koniec = znow o 2.oo bylem w domu

Life is a Joke !
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ale jazda...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....