Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
TomekSliwa, Iskier jak Iskier, ale zobacz, kto wyjął drugie w generalce
Szacun

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Noo wtedy, to poleciałbym nawet bez balsamueMTi pisze: Ale mógłby być z koleżanką, którą booSTi przystrzelił na onboardzie z hondy

Czyli chodzi Ci o to, aby w klasie 4 wydzielić odrębną klasyfikację Subaru&Mitsu? Może bym się wtedy skusił na jakiś występeMTi pisze: Będę pisał do Mikołaja, żeby na koniec roku do generalki liczyć punkty uwzględniając tylko subaru

booSTI, coś mi się wydaje, że ze swojego onboard'a montujesz jakiś teledysk

Widzę ze działo się podczas mojej nieobecności
zazdraszczam..

Marcin
-_-
-_-
brahu, to właśnie ją przewoził Andrzej bez kamery, więc lipton
A odnośnie klasyfikacji, to tak dokładnie o to mi chodzi, ale raczej tylko na koniec sezonu, żeby teraz nie mieszać i nie kombinować. Tak więc niestety we wszystkich rundach trzeba by się obejść ze smakiem

A odnośnie klasyfikacji, to tak dokładnie o to mi chodzi, ale raczej tylko na koniec sezonu, żeby teraz nie mieszać i nie kombinować. Tak więc niestety we wszystkich rundach trzeba by się obejść ze smakiem

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Krysztal, między dłubniętym malaczem a Swiftem GTi nie ma 140KM różnicy
To po pierwsze, a po drugie, kwestią jest ilość jednych i drugich (subaru i evo) oraz praktycznie kompletny brak czegokolwiek innego w klasie.

Coś mi się wydaje, że problem klas na WLTA powróci
A co do Andrzeja, to ma chłopak nerwy
ciekawe jaki czas wykręcił podczas tego przejazdu z koleżanką 
booSTI, no dawaj, bo balsam już prawie wysechł
i będę musiał zdrapywać..

booSTI, no dawaj, bo balsam już prawie wysechł

Taa.. albo czekać na śnieg, to wtedy TERZO wszystkich objedzieeMTi pisze: Tak więc niestety we wszystkich rundach trzeba by się obejść ze smakiem

No balast fotogeniczny bardzo 

Marcin
-_-
-_-
I jak było
Widzę, że kubełki wleciały do środka
TERZO, bez krzyku i bez pisku łee kiepsko

Widzę, że kubełki wleciały do środka

TERZO, bez krzyku i bez pisku łee kiepsko

Wszystko Andrzej popsuł, no mówię wam!
brahu, czyli co? Nie doszedłeś do końca?
brahu, czyli co? Nie doszedłeś do końca?
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
booSTI, opłacało się kupić Subaru co?
W quattro też miałeś kilku chętnych na prawy ale bynajmniej byłem to np. ja (w Bolesławcu ;) )
A teraz widać że poziom drastycznie wzrósł (nie to żebym miał jakieś kompleksy
).
eMTi, Jeśli masz na myśli Artura z Meganki to nie jest to zaskoczeniem, na jednym przejeździe w Crusar Cup puknął Danysa, a potem oddał jeszcze auto do upgrade'u. Ogarnia super tą ośkę ale jak popada to "nie istnieje" w generalce, po białym też.
Teoretycznie najszybszy na rakietową powinien być kit car a nie ciężkie 4-ro buty - po suchym.
booSTI, a jak porównania Subaru do Audi, bardziej chodzi o pierwsze wrażenia bo wiadomo trzeba trochę ogarnąć sprzęta.
W quattro też miałeś kilku chętnych na prawy ale bynajmniej byłem to np. ja (w Bolesławcu ;) )

A teraz widać że poziom drastycznie wzrósł (nie to żebym miał jakieś kompleksy

eMTi, Jeśli masz na myśli Artura z Meganki to nie jest to zaskoczeniem, na jednym przejeździe w Crusar Cup puknął Danysa, a potem oddał jeszcze auto do upgrade'u. Ogarnia super tą ośkę ale jak popada to "nie istnieje" w generalce, po białym też.
Teoretycznie najszybszy na rakietową powinien być kit car a nie ciężkie 4-ro buty - po suchym.
booSTI, a jak porównania Subaru do Audi, bardziej chodzi o pierwsze wrażenia bo wiadomo trzeba trochę ogarnąć sprzęta.
Pierwsze wrażenie, albo raczej zerowe, to subaru jest lżejsze i szybsze, kręci bączki dwiema osiami (torsen, wisko, płytka).
booSTI, ja tam nie wiem, ale Ty uważaj na ten filmik
jak by ktoś (np. żona
) nie wiedział, czego dotyczy filmik i słyszał tylko dialogi, to....
"- I jak było?
- Super, tak to można jeździć
- Uoooch, trochę się zmachałem"
A mina od 4:02 mówi wszystko i zdradza myśli
Ja dochodzę do wniosków, oglądając te nasze codrive'y, że:
1. powinni dawać instrukcję zapinania kasków
2. na rakietowej, to każda jest kozakiem, trzeba by je zabrać np. na Szwarcwald, to by się wreszcie arie operowe zaczęły
TomekSliwa, wiem, Sękowskiego pamiętam doskonale z wcześniejszych startów i wiem, że dłubnął furę przed AB Cupem, ale daje chłopak radę cały czas... A co do typu fury.. też mi się tak wydaje, wystarczy popatrzyć na czasy starej Meganki Coupe czy Mirka w CRXie..

"- I jak było?

A mina od 4:02 mówi wszystko i zdradza myśli

Ja dochodzę do wniosków, oglądając te nasze codrive'y, że:
1. powinni dawać instrukcję zapinania kasków

2. na rakietowej, to każda jest kozakiem, trzeba by je zabrać np. na Szwarcwald, to by się wreszcie arie operowe zaczęły
TomekSliwa, wiem, Sękowskiego pamiętam doskonale z wcześniejszych startów i wiem, że dłubnął furę przed AB Cupem, ale daje chłopak radę cały czas... A co do typu fury.. też mi się tak wydaje, wystarczy popatrzyć na czasy starej Meganki Coupe czy Mirka w CRXie..
booSTI, przede wszystkim to: gwizdze, sycy i czasami strzela... fochabooSTI pisze: to subaru jest lżejsze i szybsze

eMTi,

Krysztal, zgodzę się z Tobą, bo wszystkim nie dogodzisz, a i tak na końcu by się okazało, że każdy by chciał mieć swoją osobną klasę. Z drugiej strony, to wyścig zbrojeń w sprzęcie jest chyba większy niż w RSMP

eMTi, dlatego filmiki wrzuca o tak późnej porze ;)eMTi pisze:booSTI, ja tam nie wiem, ale Ty uważaj na ten filmikjak by ktoś (np. żona
) nie wiedział, czego dotyczy filmik i słyszał tylko dialogi, to....
"- I jak było?

przydało by się takie mocowanie kamery na szwarcwald i okolice
Link: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Xa5WDRoc6M#!

Link: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Xa5WDRoc6M#!
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"