MAZI ale Ty wiesz co się stanie jak Kruszyn przyjedzie i tych obiecanych dla Niego pokojówek nie będzie...MAZI pisze: kruszyn specjalnie dla Ciebie sa przygotowane 3 pokojowki o ciemnej karnacji, mini, biale krotkie koszulki z krotkim dekoltem

MAZI ale Ty wiesz co się stanie jak Kruszyn przyjedzie i tych obiecanych dla Niego pokojówek nie będzie...MAZI pisze: kruszyn specjalnie dla Ciebie sa przygotowane 3 pokojowki o ciemnej karnacji, mini, biale krotkie koszulki z krotkim dekoltem
Jak to co? Będzie latał w tych krótkich spódniczkach i bluzeczkach z głębokim dekoltemzofija pisze: MAZI ale Ty wiesz co się stanie jak Kruszyn przyjedzie i tych obiecanych dla Niego pokojówek nie będzie...
esilon pisze: mały 5150, spakowałes sie już ?
i wogóle to Złem przyjedziesz ?
przyjedź bo pojeździłbym jakims Subaru turbo
siatexman go nie zdyscyplinował?esilon pisze: Kruszyn tylko se nagrabił ojj ojj nagrabił że alle....![]()
Magaszacun - to dla wszystkich, którym mimo niesprzyjających okoliczności chciało się tutaj przywlec, którzy mieli odwagę wziąć udział w tym gupkowatym przedsięwzięciu, którzy pokazali, że potrafią mieć do siebie dystans i świetnie się bawić.michal pisze: Mag, Wis wspolnicy, mechaszacun za organizacje.
Trza było przyjechać i sobie zrobićinquiz pisze: czekamy na fotki.
WiS pisze: podjechałbym po kalendarz...
Jak wiadomo ja jestem raczej małomównaWiS pisze: To dzięki Wam było, jak było - czyli, pokrótce, wypaliła najfajniejsza imprezka na jakiej zdarzyło mi się być od wielu lat.
JESTEŚCIE WIELCY!!!
Podwieźć Cię?esilon pisze: ja też
I jaesilon pisze:WiS, Mag, dzięki serdeczne ode mła i mej Bony![]()
WiS pisze: podjechałbym po kalendarz...
ja też
esilon pisze: Kruszyn tylko se nagrabił ojj ojj nagrabił że alle....![]()
Thxesilon pisze: mam wasze kalendarze
wil3 pisze: Impreza... była mocno zaturbiona
Wszystkich, którzy mają fotki i filmy, bardzo proszę o poczekanie, aż Admiństwo zadziała i da stosowne instrukcjewil3 pisze: WiS, napisz na forum, komu wysyłać fotki na PW, bo pewnie nie tylko ja jestem tym zainteresowany :)