sorry, zapomnialem o rozstawie srub... tego juz nie przeskoczymyeMTi pisze: @lbert, dojazdówkę mam 17
Zima w górach 2011
Re: Zima w górach 2011
Life is a Joke !
skrot myslowyAzrael pisze: To GT98 czy WRX ? Chyba że WRX 98 japoński?

Life is a Joke !
@lbert, 16" nie ma opcji, ten zacisk ma porąbane proporcje...
-SeQ-, no my z krzyśkiem też nie możemy wcześniej
remek, wolak - czy chcielibyście polatać drugą rundę już po ciemku, wieczorem? Bo słyszałem, że jakieś ustawki na godzinę obiadową się szykują... 
-SeQ-, no my z krzyśkiem też nie możemy wcześniej

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
np. cytat z oficjalnego foruma, pierwsze co znalazlem w guglach http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f= ... w=previouseMTi pisze: czy ktoś mi w końcu powie, co to są te gumy monte carlo, o których Arti wspominał?
Life is a Joke !
@lbert pisze: skrot myslowy - wydaje mi sie, ze w GT 98 i wrx new age byl ten sam rozmiar zacisku. moze sie myle
MY97-98 miały jeszcze dwutłoczkowe pływające zaciski, od MY99 weszły czterotłoczki analogiczne do WRXowych.
wychodzi na to, ze jednak wiekszosci pasuje stara godzina spotkan
wolak, sidor to moze klasycznie 21:30? akurat jak bedziemy na trasie, to bedzie juz 22..

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ja też ja też na 21:30 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

no jeśli chodzi o frakcję wrocławską, to się lipa zrobiła, bo j33mbo już od kilku godzin jest na miejscu, a krzyśkowi właśnie powyskakiwały nieprzewidziane sprawy i dzisiaj nie może, więc samemu to tak trochę dziwnie.. 

Szwarcwlad = tragedia. Wracalem ze Swidnicy przez gorki. "druga strona" jako tako. Nie wiem jak reszta, podejrzewam, ze troche lepiej.
Jak zwykle : K O T L I N A rzondzi !!
sidor, moze na wspominana ostatnio trase przyciagniesz tych Fanow Alpejskich Odcinkow ??
Jak zwykle : K O T L I N A rzondzi !!

sidor, moze na wspominana ostatnio trase przyciagniesz tych Fanow Alpejskich Odcinkow ??

Life is a Joke !
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
remek, a ty coś w dzień latałeś czy nie ??
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

bikos, aJ mast spend lot of monej for my sunspenszion after driving der tudejremek pisze: why?

Life is a Joke !
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie, może jutro polatam.burat pisze: remek, a ty coś w dzień latałeś czy nie ??
heh.. no to coś te waruny nam pouciekały.. albo trzeba puścić ratrak na trasę 

już w domu jestem
ponad 100km na Tyrolu, powrót to w zasadzie też z 30km oesu
Żabunia wreszcie zaczęła mnie słuchać, na razie dość pokracznie, ale coś zaczęło wychodzić,
jeszcze się w życiu tak nie wyjeździłem jak dzisiaj
od 18 do 22 Tyrol non stop góra-dół, warunki jak marzenie,
pług wirnikowy bandy przestawiał o 1,5m na zewnątrz, no przegięcie, facetowi się flaszka należy
co lepsze: tyle godzin upalania i Żabunia nie klękła, grzecznie skonsumowała 50litrów etylinki i nie grymasiła
dzięki Panowie za miłe upalanie, było sążnie!!!

ponad 100km na Tyrolu, powrót to w zasadzie też z 30km oesu
Żabunia wreszcie zaczęła mnie słuchać, na razie dość pokracznie, ale coś zaczęło wychodzić,
od 18 do 22 Tyrol non stop góra-dół, warunki jak marzenie,
pług wirnikowy bandy przestawiał o 1,5m na zewnątrz, no przegięcie, facetowi się flaszka należy
co lepsze: tyle godzin upalania i Żabunia nie klękła, grzecznie skonsumowała 50litrów etylinki i nie grymasiła
dzięki Panowie za miłe upalanie, było sążnie!!!

no to się cieszę, że wreszcie fura spisuje się jak należy i kumka jak jej przyciśniesz. To fajnie, że poszerzyli bo ostatnio, kiedy musiałeś się zawinąć z powodu wężyka, to na Tyrolu było bardzo wąsko.. A jak duże bandy te od strony betonowych barierek? Wyłapią w całości, czy jednak do betonu się można dokopać?
Witam!
Super wyjazd, warunki były wspaniałe, dzięki Arti za nawigowanie i wskazówki!
Subaryna cały czas stoi z grubym "barankiem" na klapie bagażnika :)
@j33mbo: nie wiem, jak jeździłeś wcześniej, ale wczoraj kilka razy żaba wsiadała w zakręty pięknie. Jazda za Tobą była na prawdę przyjemna!
@eMTi: niektóre (nieliczne) fragmenty betonu były odsłonięte i generalnie śniegu "ochronnego" nie było za dużo po przejeździe "pana wirnika".
Pozdrawiam i do następnego górskiego latania!
Super wyjazd, warunki były wspaniałe, dzięki Arti za nawigowanie i wskazówki!
Subaryna cały czas stoi z grubym "barankiem" na klapie bagażnika :)
@j33mbo: nie wiem, jak jeździłeś wcześniej, ale wczoraj kilka razy żaba wsiadała w zakręty pięknie. Jazda za Tobą była na prawdę przyjemna!
@eMTi: niektóre (nieliczne) fragmenty betonu były odsłonięte i generalnie śniegu "ochronnego" nie było za dużo po przejeździe "pana wirnika".
Pozdrawiam i do następnego górskiego latania!
no to co dziś ktoś się decyduje 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To rewelacyjna wiadomość, że żaba w końcu, bez humorów, zaczęła sprawiać frajdęj33mbo pisze:

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ależ był wyjazd.
Od razu po robocie z TomkiemK zapakowaliśmy się w wóz, jednak wrocławski ruch cywliny powiedział:'nie tak szybko' i wyjeżdzaliśmy półtorej godziny z miasta. Jeszcze doszły nas słuchy, że trasa za Łagiewnikami jest zablokowana, więc polecielśmy przez Sobótkę. Trasa przez tamtejsze wiochy jest rewelacyjna: szeroko odśnieżona, dobrze przyczepna i szybka.
Na Tyrolu warunki były dobre chociaz chwilami przez ilość śniegu jaką nawaliło było bardzo wąsko. Bandy w niektórych miejscach miały gruuubo ponad metr wysokości. I to z fajnego miękkiego śniegu. Rewelacja. TomekK jak na pierwszy sezon w AWD 2.0T radzi sobie lepiej niż dobrze.

''Dobra, ide zobaczyć czy mi się auto nie pali'' I tak co przejazd. Hehhe
Ale Żaba nie zawiodła.

Reeferowi nie wydało na lewym zacisku koło drzewa i posadził beemę w zaspie. Skończyły się czasy amatorskiego wyciągania auta z rowu przy użyciu łopat i rąk, teraz w ruch idzie pług wirnikowy.

lukwol najpierw pytał pana opratora czy dałby radę zmielić te beemkę i wyrzucić ją do lasu ale gość nie podjął się wyzwania.
Powrót przez Sobotkę fenomenalny.
Subaraki są stworzone do takiego zapieprzania. 

Od razu po robocie z TomkiemK zapakowaliśmy się w wóz, jednak wrocławski ruch cywliny powiedział:'nie tak szybko' i wyjeżdzaliśmy półtorej godziny z miasta. Jeszcze doszły nas słuchy, że trasa za Łagiewnikami jest zablokowana, więc polecielśmy przez Sobótkę. Trasa przez tamtejsze wiochy jest rewelacyjna: szeroko odśnieżona, dobrze przyczepna i szybka.
Na Tyrolu warunki były dobre chociaz chwilami przez ilość śniegu jaką nawaliło było bardzo wąsko. Bandy w niektórych miejscach miały gruuubo ponad metr wysokości. I to z fajnego miękkiego śniegu. Rewelacja. TomekK jak na pierwszy sezon w AWD 2.0T radzi sobie lepiej niż dobrze.

''Dobra, ide zobaczyć czy mi się auto nie pali'' I tak co przejazd. Hehhe

Reeferowi nie wydało na lewym zacisku koło drzewa i posadził beemę w zaspie. Skończyły się czasy amatorskiego wyciągania auta z rowu przy użyciu łopat i rąk, teraz w ruch idzie pług wirnikowy.

lukwol najpierw pytał pana opratora czy dałby radę zmielić te beemkę i wyrzucić ją do lasu ale gość nie podjął się wyzwania.

Powrót przez Sobotkę fenomenalny.

Ja oczywiście jak dojechałem ,to już wszyscy się zmyli
ale kurde warunki świetne , o 4.00 dotarliśmy do wrocka.
tylko kurde niektóre traski takie nierówne ,że szyby prawie mi powypadały
Jak wracaliśmy to w tym pługu wirnikowym jechało już dwóch gości i widziałem ,że mieli ze sobą "szczeniaczka"

tylko kurde niektóre traski takie nierówne ,że szyby prawie mi powypadały

Jak wracaliśmy to w tym pługu wirnikowym jechało już dwóch gości i widziałem ,że mieli ze sobą "szczeniaczka"

" Nie umiem jezdzić....ALE LUBIĘ ! ! ! ! "