Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
niezły patent, pytanie, czy jest to rozwiązanie pasywne, czy aktywne i czy nie sterowane z zewnątrz.. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Dobra Panowie, tu macie filmik:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=SZrsGrWF4iI
Oglądajcie, komentujcie, analizujcie, wybrzydzajcie i odsłon nabijajcie, bo sponsor ma być zadowolniony ;)
Link: https://www.youtube.com/watch?v=SZrsGrWF4iI
Oglądajcie, komentujcie, analizujcie, wybrzydzajcie i odsłon nabijajcie, bo sponsor ma być zadowolniony ;)
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
booSTI, płuży
Iskier Cię dogonił?
Brzydki wlot na masce
Ale jedzie fajnie wcale nie widać przepaści do efo.

Iskier Cię dogonił?

Brzydki wlot na masce

Ale jedzie fajnie wcale nie widać przepaści do efo.
booSTI, co Ty pitolisz z tym oklejeniem, spoiler też się założył?
lepiej powiedz, co nie jest w photoshopie 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
booSTI, te ruchome tylnie skrzydło daje rade
KERS też założysz?
Oczywiście fajny filmik i oczywiście pozdrawiamy sponsora relacji

Oczywiście fajny filmik i oczywiście pozdrawiamy sponsora relacji

Ja płużę, czy turbograt?TomekSliwa pisze: booSTI, płuży
Też nie miał kogo gonićTomekSliwa pisze: Iskier Cię dogonił?

SpojlereMTi pisze: co nie jest w photoshopie

I nitro wrócibrahu pisze: KERS też założysz?

a na jodłownik zostawisz sobie ałdi 

booSTI, poklikasz w ustawieniach zawiasu i będzie gicior 

-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
myślę, że robotę robi wiatr - za kamerą jest statecznik i kamerka jest w linii wiatru zawszeeMTi pisze:niezły patent, pytanie, czy jest to rozwiązanie pasywne, czy aktywne i czy nie sterowane z zewnątrz..

zino, wbrew pozorom takie głupie to nie jest, ale też pewnie nie aż tak dosłowne, bo za bardzo stabilnie zmienia i utrzymuje kierunek 

na jakieś sterowane z zewnątrz też mi nie wygląda bo za płynnie przechodzi z jednego położenia w drugie ,to z wiatrem całkiem niegłupie 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Taa.. albo na dachu siedzi operator kamerki i robi robote 

Heh czego to ludzie nie wymyślą! Zajebista rzecz, co poniektórzy powinni się w taki bajer wyposażyć przed nadchodzącą zimą 

tajmahal, zaraz będziesz miał takiego bana, że pracodawca Cię nie pozna! 

booSTi, a czego czarne chmurki zostają? :>
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
eMTi,
teraz trzeba posiedzieć w domu i wymodzić coś podobnego

teraz trzeba posiedzieć w domu i wymodzić coś podobnego

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Bo to diesel jest

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
eMTi,

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Re:
Tak jest zestrojony ten pocisk. Przelewa go pewnie dla bezpieczeństwa. Trza by we wro do kogoś podjechać i sprawdzić te mapy. Maras polecał Maptek w Poznaniu.siewcu pisze:booSTi, a czego czarne chmurki zostają? :>
A najlepiej jakby ktoś z wro ogarniał autronika - słyszał ktoś?
burat, można coś pomyśleć - te przyssawy można oddzielnie zamówić - dokładnie takie same mam w swoim obecnym mocowaniu. Całość raczej łopatologiczna, trzeba by tylko na cnc powycinać. Full kit od nich ok 1000pln 

no to profi cenaeMTi pisze: Full kit od nich ok 1000pln![]()

oczywiście cały kit, czyli z 3 przyssawkami.. sama ta przyssawka na rynku kosztuje niestety z 70zł o ile pamiętam. ale całosć na bank można zbudować za jakieś 300pln. Choć wg mnie taka jedna powinna styknąć, trzyma baaardzo mocno.
booSTI, chyba jetronik..
A z maptekiem to by się trzeba dowiedzieć, czy oni mają możliwość podpięcia tego Twojego kompa. Ale nie wiem, czy za samo sprawdzenie mapy wezmą tyle, co za strojenie
booSTI, chyba jetronik..
A z maptekiem to by się trzeba dowiedzieć, czy oni mają możliwość podpięcia tego Twojego kompa. Ale nie wiem, czy za samo sprawdzenie mapy wezmą tyle, co za strojenie

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
Re: Re:
Jeśli nic się nie dzieje, nie szarpie, nie prycha i nie dławi się na wysokich obrotach pod obciążeniem to bym zostawił. Lepiej aby więcej spalił i przelewał niż gdyby miało być za mało. Jakiego masz tam autronica, Ja miałem SMC, jak masz z niego wyjście np. na R232 (ja tak miałem) to możesz go podpiąć pod lapka i po zainstalowaniu programu darmowego, online widać co się dzieje w silniku, jeździłem jak w Fast i Furious I z lapkiem na fotelu obok i sprawdzałem czy dalej temperatura dolotu jest za wysoka, afr i kilka innych wskaźników, nawet można było zmieniać online wartości np. w mapie i od razu było czuć jak reaguje silnik (ja się tylko bawiłem dawką paliwa na biegu jałowym bo wyżej to już wyższa szkoła). Tylko że moja wersja autronica to ponoć staroć już był. Ale podłączając się pod laptopa czułem się prawie jak tunerbooSTI pisze:Tak jest zestrojony ten pocisk. Przelewa go pewnie dla bezpieczeństwa. Trza by we wro do kogoś podjechać i sprawdzić te mapy. Maras polecał Maptek w Poznaniu.siewcu pisze:booSTi, a czego czarne chmurki zostają? :>
A najlepiej jakby ktoś z wro ogarniał autronika - słyszał ktoś?