40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: 40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
I jeszcze pytanko: czy ktoś z Wrocka jutro jedzie do Świdnicy????? Jeśli tak, to o której się spotykamy na BP?????
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Dobra to ja mam teraz trochę czasu i sobie go wykorzystam na podziękowania
Zofiji i Jarmajowi za to ,że chciało im się wyrwać z pracy i przylecieć do nas na przejazd i zaraz wracać
Remkowi za ogarnięcie moich zdolności manualnych przy upiększaniu mojej bestyji oraz za to ,że mnie nie zostawił w tym piekielnym lesie dziś
Artiemu i Kijkowi za mega wypaśny afterparty i dawkę super zabawy
,nie napiszę nic o doborze dojscia na odcinek dziś
j33mbo za bycie "znikającym punktem" podczas prologu oraz za dostarczenie moich czterech liter dziś pod "drogę męki" choć musi popracować nad wokalem bo bardzo słabo wygłasza oświadczenia i zostałem lekko przez niego zdradzony
Luckowi i Kolibrowi za taką dawkę humoru jakiej nie miałem od niepamiętnych czasów ,jesteście czuby
So What`owi i Niuniowi za wyśmiewanie mojej ciężkiej pracy z Remkiem
(czekam na film)
pawlaswrc i baratu za dotrzymanie do końca i dożywianie na odcinkach
eMTi i Pati za dobry humor i to , że dzięki nim nie byłem ostatni na górze oraz za pokłady cierpliwości:evilgrin:
Żemolowi i Bazylowi za pomoc w transporcie w górę na oes
Sidorowi za wspólną noc w siłowni
i diagnozę która wlała nadzieję w moje serce
Hornetowi za czuwanie nad moim zdrowiem i życiem
JonesB i Pani Jonesowej za towarzystwo podczas prologu i efekty audio
Piterowi35 za nocne polaków rozmowy o żmijach i wysysakach
kris82 i krzyśkowi za rozmówki przy bronku i docinki eMTiemu
@lbertowi i jego nieżonie
za wspólne oglądanie prologu i pierwszych fot z przejazdu
pas_tiemu za organizację i ogarnięcie tematu i wiadomo za co
Karolowi i Wszystkim ludziom z Automobilklubu którzy dali szansę na to aby ten przejazd wogóle doszedł do skutku i obdarzyli mega zaufaniem mam nadzieję ,że go nie zawiedliśmy
Oraz wszystkim wam których nie wymieniłem tu ,a byliście i pokazaliście ,że to forum ma moc i Subaru to jest nasza wspólna choroba
Zofiji i Jarmajowi za to ,że chciało im się wyrwać z pracy i przylecieć do nas na przejazd i zaraz wracać
Remkowi za ogarnięcie moich zdolności manualnych przy upiększaniu mojej bestyji oraz za to ,że mnie nie zostawił w tym piekielnym lesie dziś

Artiemu i Kijkowi za mega wypaśny afterparty i dawkę super zabawy

j33mbo za bycie "znikającym punktem" podczas prologu oraz za dostarczenie moich czterech liter dziś pod "drogę męki" choć musi popracować nad wokalem bo bardzo słabo wygłasza oświadczenia i zostałem lekko przez niego zdradzony

Luckowi i Kolibrowi za taką dawkę humoru jakiej nie miałem od niepamiętnych czasów ,jesteście czuby

So What`owi i Niuniowi za wyśmiewanie mojej ciężkiej pracy z Remkiem

pawlaswrc i baratu za dotrzymanie do końca i dożywianie na odcinkach

eMTi i Pati za dobry humor i to , że dzięki nim nie byłem ostatni na górze oraz za pokłady cierpliwości:evilgrin:
Żemolowi i Bazylowi za pomoc w transporcie w górę na oes
Sidorowi za wspólną noc w siłowni

Hornetowi za czuwanie nad moim zdrowiem i życiem

JonesB i Pani Jonesowej za towarzystwo podczas prologu i efekty audio

Piterowi35 za nocne polaków rozmowy o żmijach i wysysakach

kris82 i krzyśkowi za rozmówki przy bronku i docinki eMTiemu

@lbertowi i jego nieżonie

pas_tiemu za organizację i ogarnięcie tematu i wiadomo za co

Karolowi i Wszystkim ludziom z Automobilklubu którzy dali szansę na to aby ten przejazd wogóle doszedł do skutku i obdarzyli mega zaufaniem mam nadzieję ,że go nie zawiedliśmy

Oraz wszystkim wam których nie wymieniłem tu ,a byliście i pokazaliście ,że to forum ma moc i Subaru to jest nasza wspólna choroba

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

jeszcze jedna prośba jak macie jakieś fajne foty czy filmiki (nie koniecznie samego przejazdu ale przygotowań przed też
)
Prześnijcie jak możecie na [email protected] ,przydadzą się na galerię info o Rajdzie

Prześnijcie jak możecie na [email protected] ,przydadzą się na galerię info o Rajdzie

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Pojadę katechezą, ale niech będzie. Panowie i Panie, po raz kolejny i szkoda, że ostatnio dość rzadko okazuje się, że to nie jest 1.2 - 1.5 tony blachy. To coś więcej. Dużo więcej.
Panu Dyrektorowi rajdu, Romanowi Grygiańcowi, należą się szczególne podziękowania za zaufanie, w skrócie mówiąc cohones. Piszę to zwłaszcza jako były posiadacz licencji wystawionej przez AK Sudecki , ale też jako chłop, który wie jak ciężko wprowadzić takie udziwnienia. Brawo
Oczywiście cała zabawa by się nie zdarzyła, gdyby nie paru "czubów": Karol, Pas_ti, Burat. Pięknie. Oprócz super ogarnięcia, wykazaliście się żelaznymi zasadami, to się ceni.
Artiemu, jego rodzinie, a zwłaszcza ojcu, "panu Józkowi"
dzięki za powierzenie chaty. Pan Marek, zwany Panem Józkiem, wchodząc do domu rano wiedział na węch, że impreza się udała. Co by nie mówić, nawet jakby miał katar, to 30 zwłok na podłodze by mu podpowiedziało. 
Wolakowi, za dowiezienie, humor i powrót. To ostatnie jeszcze nie pewne, bo się zgubliliśmy i nadaję gdzieś spod Sobótki. Ale rządziłeś.
Lucusiowi za to, że jest Luckiem. No i piękną noc razem na materacu
Kijkowi, bo kurna chłopie, małolacie, jesteście Małysze
Macie krew.
Emti'emu, za to że jest pierdołą
I za zainstalowanie iTunes J33mbo, przez co już nie jest koszerny.
I wszystkim innym. Przepraszam, że nie wymienię ale... kończące podziękowania...
Mace i J33mbo za to, że oprócz tego, że są to za to, że barek mam blisko fotela
To był zły pomysł mnie zostawiać samego 
Nieskromnie przypiszę sobie teraz. Ostatnio 'zgubiłem' hasło do forum. fuck it, jesteście tak wspaniali, że działamy dalej. Fcuk yeah!
Panu Dyrektorowi rajdu, Romanowi Grygiańcowi, należą się szczególne podziękowania za zaufanie, w skrócie mówiąc cohones. Piszę to zwłaszcza jako były posiadacz licencji wystawionej przez AK Sudecki , ale też jako chłop, który wie jak ciężko wprowadzić takie udziwnienia. Brawo

Oczywiście cała zabawa by się nie zdarzyła, gdyby nie paru "czubów": Karol, Pas_ti, Burat. Pięknie. Oprócz super ogarnięcia, wykazaliście się żelaznymi zasadami, to się ceni.
Artiemu, jego rodzinie, a zwłaszcza ojcu, "panu Józkowi"

Wolakowi, za dowiezienie, humor i powrót. To ostatnie jeszcze nie pewne, bo się zgubliliśmy i nadaję gdzieś spod Sobótki. Ale rządziłeś.
Lucusiowi za to, że jest Luckiem. No i piękną noc razem na materacu

Kijkowi, bo kurna chłopie, małolacie, jesteście Małysze

Emti'emu, za to że jest pierdołą

I wszystkim innym. Przepraszam, że nie wymienię ale... kończące podziękowania...
Mace i J33mbo za to, że oprócz tego, że są to za to, że barek mam blisko fotela

Nieskromnie przypiszę sobie teraz. Ostatnio 'zgubiłem' hasło do forum. fuck it, jesteście tak wspaniali, że działamy dalej. Fcuk yeah!
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Dzięki wszystkim za przesympatycznego spota i sorki za niepożegnanie się.
Zeszliśmy z kijkiem na mostki, co jak się okazało nie było tak blisko...
Przejazd - REWELACJA !!!
Zeszliśmy z kijkiem na mostki, co jak się okazało nie było tak blisko...
Przejazd - REWELACJA !!!
a co to za "dodatki" podczepiły się na koniec? ponoć tylko imprezy miały jechać?GUEST pisze:No tak .... You tube ...voila:

chopoki - piknie to wyglądąło

a to już tez musiało piknie wyglądaćAlan, Alan, Alan! pisze: ... 30 zwłok na podłodze ...

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
to chłopaki z Automobilklubu Sudeckiego ,czyli organizatora rajduOBK H6 pisze: ponoć tylko imprezy miały jechać?![]()

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
To było chyba największe skupisko Imprez jakie do tej pory udało się w naszym gronie zorganizować. Przejazd był fenomenalny, szybko ale bez przegięcia, wyszło super. Rzadko kiedy można się przejechać w takiej grupie, na zamkniętej trasie i przy kibicach. Również składam serdeczne podziękowania dla pomysłodawców i organizatorów tego wydarzenia!
Dziękuję wszystkim uczestnikom piątkowej imprezy, było bardzo grubo i baaaaardzo zabawnie. Klimat chlejad nie umarł.

Dziękuję wszystkim uczestnikom piątkowej imprezy, było bardzo grubo i baaaaardzo zabawnie. Klimat chlejad nie umarł.

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Czy ma ktoś może zdjęcia jak Demon wcielony aka Lucyfer szedł w ''kapciach twojej starej'' w kierunku kierowcy autobusu ''żeby go zajebać'' ?
To zdjęcie musi się tu znaleźć!

Oplułem monitorArti pisze: Lucyfer szedł w ''kapciach twojej starej'' w kierunku kierowcy autobusu ''żeby go zajebać''

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Ja również dołączam się do podziękowań, spot przeszedł do Historii polskich rajdów, nasze dzieci, wnuki prawnuki będą się uczyły o tym na lekcjach historii
Co do imprezy to przeszliśmy samych siebie, niektórym udało sie wyjść z siebie i stanąć obok - zagięli czasoprzestrzeń przeszli duchową przemianę (i śmiem twierdzić, że podróże w czasie to żadna fikcja)
Jeszcze raz dzięki - wspaniała atmosfera, świetne towarzystwo i jak to mówią do następnego razu !

Co do imprezy to przeszliśmy samych siebie, niektórym udało sie wyjść z siebie i stanąć obok - zagięli czasoprzestrzeń przeszli duchową przemianę (i śmiem twierdzić, że podróże w czasie to żadna fikcja)

Jeszcze raz dzięki - wspaniała atmosfera, świetne towarzystwo i jak to mówią do następnego razu !

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Arti pisze: Demon wcielony aka Lucyfer szedł w ''kapciach twojej starej'' w kierunku kierowcy autobusu ''żeby go zajebać''
Oł je - prosimy o fotkę. Takie akcje są "prawie" unikatowe

Już mi żal dupsko ściska, że nawet duchem tam nie byłem...

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67, ale byłeś przez nas wspominany

Do dobrych tekstów Demona gdy wracaliśmy do domciu , mogę zaliczyć :
1. Po małej drzemce ,rzekł - qrna zginiemy zabrakło Nam fajek .
2. Już całkiem przebudzony patrząc z lekkim smutkiem w dal rzekł : Aga mnie zabije

1. Po małej drzemce ,rzekł - qrna zginiemy zabrakło Nam fajek .
2. Już całkiem przebudzony patrząc z lekkim smutkiem w dal rzekł : Aga mnie zabije

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
burat pisze: Grzesiek_67, ale byłeś przez nas wspominany![]()
![]()
A Bóg zapłać dobrzy ludzie

Brak podpisu.
pieknie
pozazdrościć tylko zostaje
i jak duzo kombiaków

i jak duzo kombiaków

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Co tu dużo gadać. Zarówno rajdowo, jak i towarzysko było po prostu mega rewelacyjnie! Kto nie był, niech żałuje!
Pas_ti, Burat - przejazd był mega! Czapki z głów za organizację! Specjalne podziękowania należą się też oczywiście Artiemu za całokształt w zasadzie, a zwłaszcza za przygarnięcie nas Wszystkich, rewelacyjną imprezę piątkową, no i oczywiście doprowadzenie nas w jednym kawałku skrótem naokoło przez las do OS'u!
Dziękuję Wam wszystkim i każdemu z osobna za fantastycznie spędzony czas!
Już nie mogę się doczekać następnego wspólnego wyjazdu!
Pas_ti, Burat - przejazd był mega! Czapki z głów za organizację! Specjalne podziękowania należą się też oczywiście Artiemu za całokształt w zasadzie, a zwłaszcza za przygarnięcie nas Wszystkich, rewelacyjną imprezę piątkową, no i oczywiście doprowadzenie nas w jednym kawałku skrótem naokoło przez las do OS'u!
Dziękuję Wam wszystkim i każdemu z osobna za fantastycznie spędzony czas!
Już nie mogę się doczekać następnego wspólnego wyjazdu!
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Link: http://www.youtube.com/watch?v=DtzauBOg ... e=youtu.be
Szawgier nie zdążył włączyć aparatu i pawlasa widać tylko w tle, był po prostu szybszy od sprzętu (szkoda, że na tym filmie jest tylko w oddali)

Ostatnio zmieniony 22 kwie 2012, o 20:16 przez Żemol, łącznie zmieniany 1 raz.
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No cóż..... może to i dobrze, bo miało być w innym setupie, więc mój osobisty niedosyt pozostanie. Mam nadzieję, że w tym tygodniu już ostatecznie będzie wszystko tak jak miało być, chociaż ELMOTu już nie cofniemy.

pawlaswrc, zawsze można zrobić powtórkę za rok 

Marcin
-_-
-_-
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
TERZO, na to liczę, a może już w całkowicie nowej specyfikacji się uda 

- lukasz323m
- 2 gwiazdki
- Auto: MY02 BugEye STI, MY97 Outback
Powtorka jak najbardziej. Moze by taki podobny zorganizowany wypad na kolejna niekoniecznie nastepna runde RSMP

...jadąc wyłączam radio i otwieram okno...