Ty może zacznij wymieniać co Ci się nie spieprzyłobooSTi pisze: Dwie kary, zjebane auto, urwana odma, silnik zarzygany olejem, nie odbijające sprzęgło - było ciężko, ale jest drugie w subaru. Bez kuniów nie mamy wstępu do wlta/wlr klasy open...

Ty może zacznij wymieniać co Ci się nie spieprzyłobooSTi pisze: Dwie kary, zjebane auto, urwana odma, silnik zarzygany olejem, nie odbijające sprzęgło - było ciężko, ale jest drugie w subaru. Bez kuniów nie mamy wstępu do wlta/wlr klasy open...
Nie no, muszę wymienić to co się spieprzyło, tego co się nie spieprzyło nie będę wymieniać, bo działaAlan, Alan, Alan! pisze:Ty może zacznij wymieniać co Ci się nie spieprzyłobooSTi pisze: Dwie kary, zjebane auto, urwana odma, silnik zarzygany olejem, nie odbijające sprzęgło - było ciężko, ale jest drugie w subaru. Bez kuniów nie mamy wstępu do wlta/wlr klasy open...
ryjeks pisze: U mnie tylko eksploatacja
Zakładałem, że wy wiecie, że ja wiem o jakie "wymienianie" chodziło Remkowi - stąd taka odpowiedź.brahu pisze: booSTi, ale Remkowi raczej chodziło o trochę inne "wymienianie"
Musialbyś spytać pantoflaTERZO pisze:A wolak czemu uciekał?
sidorM pisze: Ryjeks szperowóz grzecznie pasie mi i się przed chatą Można się jeszcze przejechac?