Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Ja mam kumpla, który robi pro filmy sportowe. Zapraszałem go już kiedyś żeby ponagrywać popisy na szosie w górach i generalnie bardzo chętnie. Jakby połączyć ujęcia z helikoptera, kilku go pro (w tym także najnowszej ver 3) i kamer ręcznych to jestem pewny, że z jego umiejętnościami montażu i aranżacji muzyki filmik byłby 'award winning'. Możemy zorganizować jakąś grubszą akcję. Może z odrobiną znajomości i umiejętności dyplomatycznych udałoby się nawet zamknąć jakąś drogę choćby na godzinę? Oczywiście nie wojewódzki Szwarcwald ale jakieś na przykład Srebrne dukty (tam jest otwarta przestrzeń).

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Że tak się wtrącę - zgodnie z tytułem wątku, rozumiem, że jakieś zawody chcecie kręcić
?

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

pawlaswrc, ale z Ciebie Nazi
pomysł godny, nie ma co
Arti, mówisz o bochku? Ekipa z rosciszów rally video też już kozacko ogarnia temat (i mają sporo osób, więc można rozstawiać po całej trasie).. Ale to już do wątku zima w górach 2013/2014
OeS Records fajnie temat ogarniają (ale Ci są z Zabrza):
Link: http://www.youtube.com/watch?v=9AzlsT18cJ8

pomysł godny, nie ma co

OeS Records fajnie temat ogarniają (ale Ci są z Zabrza):
Link: http://www.youtube.com/watch?v=9AzlsT18cJ8
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Tekst Feliksa na końcu - MISZCZ!!!
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Arti, ja całym sercem i portfelem za
eMTi, w oesrecords pracują też chłopaki z naszych gór, a montuje filmy chłopak z Walimia, choć mieszka teraz chyba w Zabrzu też.
Temat do dogadania i w wątku Zima 2013/14 nie można go odpuścić

eMTi, w oesrecords pracują też chłopaki z naszych gór, a montuje filmy chłopak z Walimia, choć mieszka teraz chyba w Zabrzu też.
Temat do dogadania i w wątku Zima 2013/14 nie można go odpuścić

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Fajny pomysł ale tak jak pisze Arti, w tym przypadku trzeba się zastanowić nad legalnym zamknięciem jakiegoś odcinka, tak żeby potem nie pokazywali tego w Wiadomościach jako filmiku o nielegalnych rajdowych upalaczach, tak jak to miało miejsce w zeszłym roku w okolicach zakopca heh
Ogólnie to jeszcze dobrze nie zaczęło się lato, a już wszyscy myślą tylko o jednym
ryjeks, czy przypadkiem nie mówisz o Matufie?

Ogólnie to jeszcze dobrze nie zaczęło się lato, a już wszyscy myślą tylko o jednym

ryjeks, czy przypadkiem nie mówisz o Matufie?
zamknięcie drogi można załatwić ale to nie prosta sprawa i w zależności od tego jakiej klasy droga 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, nie trzeba zamykać, wystraczy przymykać we własnym zakresie.
Zresztą to nie problem, bo temat ogarniemy profesjonalnie, CB, samochód bezpieczeństwa i te sprawy,
ważne żeby były chęci, rozsądni zawodnicy i warun, reszta do zrobienia . Damy radę
Zresztą to nie problem, bo temat ogarniemy profesjonalnie, CB, samochód bezpieczeństwa i te sprawy,
ważne żeby były chęci, rozsądni zawodnicy i warun, reszta do zrobienia . Damy radę

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
brahu, tak, chodzi mi o Matufkę 

A tak bardziej w temacie to szykuje się fajna impreza szutrowa!!!
https://www.facebook.com/WsmRallySprint
burat, idealna opcja dla Poldolota
Ja planuję się pojawić
---> pilota potrzebuję także oferty ze zdjęciem i życiorysem przyjmuję na priv 
https://www.facebook.com/WsmRallySprint
burat, idealna opcja dla Poldolota

Ja planuję się pojawić

Dajcie mi tylko rajdówkę 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Poldon już zgłoszony jakiś czas temu 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

eMTi, pomyślałem o Tobie ale tylko chwilkę, jak wyobraziłem sobie Twoje cierpienie po pierwszych 10 metrach z gazem w podłodze .......
A możę jednak peeling by się przydał, bo ostatnio trochę smoły widziałem i asfaltu na drzwiach

A możę jednak peeling by się przydał, bo ostatnio trochę smoły widziałem i asfaltu na drzwiach

No i klasaburat pisze:Poldon już zgłoszony jakiś czas temu

chlapacze mam... ale jak wiadomo, na takim szuterku to chlapacze są do driftu, a tam się leci bokiem do przodu... Ja co najwyżej mógłbym do Ciebie na pilota i Twojego piaskujemy 

Kandydatura wstępnie przyjęta 
Szutry są dzień po dniu po Rakietowej ale mam nadzieję, że uda się zaliczyć 2 imprezy
Tylko jakieś szutrowe
zimówki trzeba będzie założyć 

Szutry są dzień po dniu po Rakietowej ale mam nadzieję, że uda się zaliczyć 2 imprezy

Tylko jakieś szutrowe

no to można by większą forumową imprezę skręcić tam. Pewnie "Sex Polonez & Rock`n`Roll Team" wystawi swój "oficjalny namiot" z grillem i miejscem dla vipów
(tylko miejsca siedzące trzeba przywieść ze sobą
) i może być bardzo miły spocik

lol, powiedział ten, co z Ciarą się prześcigiwał, kto na mniejszą zapałkę przejdzie pod wiaduktem na karyntii 

booSTi, ja lubię jak jest ciasno
Typowy stadion. na pewno lepiej niż na niskich, no i szuter i mają niby równać.
Praktyka pokaże, chłopaki sami upalają, więc wiedzą gdzie są najsłabsze punkty.
burat, ja już mam krzesło spakowane, kiełbasy kupione... ile dni wcześniej rozstawiacie ten namiot ?

Praktyka pokaże, chłopaki sami upalają, więc wiedzą gdzie są najsłabsze punkty.
burat, ja już mam krzesło spakowane, kiełbasy kupione... ile dni wcześniej rozstawiacie ten namiot ?

spoko loko jak będzie trzeba to się ogarnie z dwa-trzy ogarnie
tylko mięsiwo i napitek we własnym zakresie

tylko mięsiwo i napitek we własnym zakresie