CHLEJADY 2009
Re: CHLEJADY 2009
Takie intymne zapytania to proszę na PW 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Nie umiem odmówićLouCyphre pisze:jarmaj, A Pilsnerka łoryginalnego lub Budweisserka zanabyć dla Ciebie Eeę ?

ZazdrośnikPiter 35 pisze:Takie intymne zapytania to proszę na PW

Bergen, święta racja zaraz po burbonie najlepszy trunekBergen pisze: Jagermeister. Nie zapomnijcie o Jagermeisterze.

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

mały 5150 pisze: Bergen, święta racja zaraz po burbonie najlepszy trunek![]()
O ile znowu autochtoni nie podprowadzą

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
barbie pisze: Ogłoszenie parafialne:
Zaliczka już zaliczona.
Ale to nie znaczy, że kto jeszcze nie zapłacił to nie jedzie
Nadal można płacić, im więcej osób zapłaci przelewem przed imprezą, tym łatwiej będzie nam ogarnąć temat kasy. Ale jeśli ktoś nie ma jak, albo coś i nie da rady inaczej niż osobiście już na miejscu, to też przeżyjemy
Do 1 maja proszę wszystkie osoby bez + na liście o potwierdzenie swojej obecnościKto nie potwierdzi, wypada z listy
Proszę też o potwierdzenie dot. "niepewnych" osób towarzyszących.
Na początku maja potwierdzam w hotelu liczbę potrzebnych łóżek, dlatego pospieszta się z deklaracjami o obecności
Lista jest tu: calendar.php?view=event&calEid=36
Koniec komunikatu.
over![]()
Znaczy, że można się zdecydować do 1.05?
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
I tego życzę właśnie tym lokalesom co podpirzyli ostatnio szczurowego jagermajstra.LouCyphre pisze: PO Jaegerze głowa nie boli ....chce odpaść z bólu

A widzę, że podział między tych co "wódę szklanami" a tych co "wino z oliwką" rysuje coraz wyraźniej.

A właśnieBergen pisze: O ile znowu autochtoni nie podprowadzą![]()

vicu, ja to Cię chyba na rozmowę muszę wziąć i powiedzieć kilka życiowych rad. Taka fajna okazja żeby się spotkać i żebyś poznał wszystkich. Nie mówiąc już o pochwaleniu się Gt'kiem 

LouCyphre, mam wazyc trunek
Jeśli tak to w jakich ilościach 

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
Strasznie żałuję choleramały 5150 pisze:vicu, ja to Cię chyba na rozmowę muszę wziąć i powiedzieć kilka życiowych rad. Taka fajna okazja żeby się spotkać i żebyś poznał wszystkich. Nie mówiąc już o pochwaleniu się Gt'kiem

A możliwe, że my się zobaczymy niedługo, bo będę w Wawie w przyszły piątek.
Dzięki Lucek. Następnym razem nie ma zmiłuj. Stanę na głowie, ale przybędę.LouCyphre pisze:vicu, Łączę sie z Tobą w bólu ...
- Arti
- 6 gwiazdek
Ło matko, co za pytanie! Pewnie, że masz.sidor pisze: LouCyphre, mam wazyc trunek Jeśli tak to w jakich ilościach

A tak poważnie to ja w piątek bardzo delikatnie mam zamiar wypić trzy piwka z racji, że w sobotę będę jeździł ale w sobotę wieczór to już idę do odcinki i pewnością wleje w siebie lekko litr cytrynówki.

- Arti
- 6 gwiazdek
LouCyphre, robimy zawody, tak jak niegdyś w Srebrnej?
Może i nawet pojedynek będzie mógł się odbyć przy tym samym stole.
żartuje oczywiście, samopoczucia na drugi dzień za nic w życiu nie chciałbym drugi raz zaznać
na samą myśl aż ciarki mi przechodzą po plecach. 

żartuje oczywiście, samopoczucia na drugi dzień za nic w życiu nie chciałbym drugi raz zaznać

420 (2x normalny bilet) + ok. 400 (przejazd w te i we wte) + min. 400 (noclegi). A nie licze paliwka zuzytego na trasie terenowej.Konto usunięte pisze:Olleo pisze: ~1200zl, ktore bym musial wybulic na wpisowe, noclegi i dojazd
To ile kosztuje ta przyjemność? 1200 to sporawo
Do offthebeaten zajrze przy najblizszej okazji (tj. jak juz wiskoza bedzie sprawna) - jak bedzie wyprawa gdzies blizej, to zapewne sie przylacze

Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Na zeszlorocznych trunki za slabe, to kamien sie znalazlLouCyphre pisze:No co WY ? PO Jaegerze głowa nie boli ....chce odpaść z bólu

Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Arti pisze: LouCyphre, robimy zawody, tak jak niegdyś w Srebrnej?
Taak i na zagryzkę "piwoszki"

vicu pisze:
A możliwe, że my się zobaczymy niedługo, bo będę w Wawie w przyszły piątek.

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Dobra, to ja Lambrusco przywiozę - i oliwki, może nawet jakiś ser, choć pod mocny ser, to już jakiegoś kaberneta można 

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
zupełnie jakbyś już tam zajrzałOlleo pisze:A jesli Esilon zalatwi czasowki w sprawdzonych Forkiem (tj. Forek przejedzie, moze nie bez strat i nie bez trudu, ale przeswit, brodzenie i wymiary ma wystarczajace) bylych piaskowniach, zwirowniach, na polach, zboczach, haldach i zaoranych polach (w trudniejszych miejscach ubezpieczajac jakims zmotanym potworkiem typu Nissan Patrol z przeswitem pol metra i wyciagarkami mechanicznymi), to wchodze w to w ciemno

się wpisuj na listę, w takim razie.