Eeee... chyba nie, ale zawsze można coś dowieźć z centralnej Polskil_ewy pisze: jest tam jakaś większa ekipa?

Eeee... chyba nie, ale zawsze można coś dowieźć z centralnej Polskil_ewy pisze: jest tam jakaś większa ekipa?
Konto usunięte spełnia warunek 4x4, nawet chyba z nawiązkąbarbie pisze: chętnego żeby zorganizować to jeszcze 4 razy gdziekolwiek
WiS pisze: Konto usunięte spełnia warunek 4x4, nawet chyba z nawiązką![]()
No my z zgodnie z rozmową to z Alanem*3! mieliśmy zorganizowaćbarbie pisze: Najpierw trzeba znaleźć fra... chętnego żeby zorganizować to jeszcze 4 razy gdziekolwiek![]()
To kiedy ta impramały 5150 pisze: o my z zgodnie z rozmową to z Alanem*3! mieliśmy zorganizowaćTylko nie wiem czy ktoś pojedzie, bo my obługę będziemy załatwiali konkretnie i rzeczowo
Żadnych królików, wegetariańskiego żarcia, zawracania gitary o zielone ściany w pokoju, kurka zimnej wody po lewej stronie lub odwrotnie itd
![]()
Konkret - termin, cena, zaliczka, donealbo nie zawracaj dupy
Piter 35 pisze: To kiedy ta impra![]()
no własnieburat pisze:haha nie to nie znowu będziecie się ślinić jak będziemy zimowe filmiki wrzucać![]()
Przelew wysłany.Grzesiek_67 pisze:
Jutro. Wpłaty do dziś, rachunek 26 1111 2222 3333 4444 5555 6666, po 2000 PLN.
Chcesz mi coś zarzucić?mały 5150 pisze:bo my obługę będziemy załatwiali konkretnie i rzeczowo![]()
Ależ wręcz przeciwnie królowobarbie pisze: Chcesz mi coś zarzucić?![]()
dobra poszło 140zł za cztery koszulki (3 x L i 1 x M) plus 20 zł na kuriera.Kwita,nieKruszyn pisze:WiS, o dzięki , myślałem ze jedziesz do wawkiKurier pewnie z 20 pln kosztuje wiec łatwo policzyć ile .
Kruszyn pisze:Zostały koszulki do odebrania ,proszę o przelew z nickiem i rozmiarem co był zamawiany .
Numer rachunku: 75 1240 6218 1111 0000 4621 0272
Nazwa banku: Bank Pekao S.A. , O/W-wa_Nowogrodzka50 , Warszawa
Właściciel: MARCIN ZAKRZEWSKI