Konto usunięte pisze: W tekście do Remka podajesz w niewybrednym i negatywnym kontekście nick forumowicza, który w ogóle nie brał udziału w dyskusji
Aby uznać, że podaję w negatywnym kontekście nick hogiego trzeba naprawdę sporo złej woli, a skoro się nią już nie pierwszy raz wykazujesz w stosunku do mnie, to bardzo ciekawe jest dlaczego tak uparcie to robisz.
Jest to przerażające to jest tym bardziej jak się weźmie pod uwagę, że groziłeś mi przemocą! Myślałem, że żartujesz, ale skoro wszystkie moje teksty traktujesz tak śmiertelnie poważnie i dosłownie to zaczynam mieć poważne wątpliwości.
Przytoczone przez Ciebie cytaty moich wypowiedzi jako coś złego są baaaardzo ciekawe. Mówię o 1, 2 i 4. Traktowanie tego (w gruncie rzeczy tekstów neutralnych i jednego żartobliwego) jako ataki/teksty godne potępienia bardzo przypominają mi kogoś z kropki. Baaaardzo.
Fido, się zgodzisz?
Tekst odnoszący się do barbie był czystą prowokacją (w celu zdobycia paska, swoistym chwytaniem okazji) o czym autorka wie i możliwe, że czytając to wiedziała. Oczywiście, że nie była wysokich lotów, ale jak inaczej zdobyć na tym forum pasek?
___________________________________________________________________________________________________
Arti pisze: Kto, na jakiego wygląda?
Ja nic nie wiem, pytaj Pitera. To on, to on coś na Ciebie pisał. Jego się pytaj.