Jęki i westchnienia kombatancko - imprezowe

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
EterycznyŻołądź
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Jęki i westchnienia kombatancko - imprezowe

Post 17 wrz 2008, o 18:00

Piter 35 pisze: Arti :!: ten mentos ogrodowy ( pozwoliłem sobie przytoczyć jego tekst ) , On nie wie co pisze :giggle:

A ty wiesz, że... możesz mieć rację? On w sumie to wygląda na takiego...

Konto usunięte pisze: Nie czuję się stroną poszkodowaną w sporze

Nie napisałem, że się tak czujesz, tylko, że się tak angażujesz. Musisz mieć jakiś powód... Przyznaj się ile Ci płaci za reprezentowanie? :mrgreen:

Zresztą ja tam ugodowy jestem. Nikogo z forum nie wyrzucam, chciałem unikać, chciałem podać adres i nikomu nie groziłeś, jak niektórzy nieczujący się. :whistle:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 17 wrz 2008, o 19:11

EterycznyŻołądź :!:
EterycznyŻołądź pisze: samokrytyczna zbytnio nie jesteś
EterycznyŻołądź pisze:
Cienkość granicy zależy od tego kto patrzy i w równym stopniu zależy od tego kto ocenia, a osądy z pozycji władzy najczęściej są mylne, a wiesz czemu? Bo dość bezkarnie mogą być.
EterycznyŻołądź pisze: No pewnie. I dlatego, że jesteś kobietą, więc z góry się mylisz. Zresztą i tak pokrzyczysz, pokrzyczysz i nic mi nie zrobisz tylko uznasz Swoje moralne zwycięstwo.
EterycznyŻołądź pisze: Próbowałeś kiedyś wpisać w google: "Somalia", "jadowite pająki", "Etiopia", czy "hogi oraz inne wysysające mózg ufoki z wielkimi zębami"?

To są teksty skierowane nie do mnie, nie do Artiego, lecz do moderatorów. Ja w nich widzę brak szacunku do moderatorki, która reagowała bardzo łagodnie na to, co pisałeś. W tekście do Remka podajesz w niewybrednym i negatywnym kontekście nick forumowicza, który w ogóle nie brał udziału w dyskusji i nic ci nie zrobił. Nie wiem, dlaczego to robisz. Wiem tylko, że nie wystawia ci to dobrego świadectwa.

Niektórzy machną na twoje popisy ręką, inni będą się z tego śmiali a niektórych zdenerwujesz. Nie bierzesz pod uwagę możliwych konsekwencji i czujesz się bezkarny. To poczucie jest bardzo mylne.

Nie chcę ciągnąć tego wątku dalej. I tak na pewno napiszesz, że ktoś mi płaci, że niepotrzebnie się angażuję, że się nie znam, że jesteś pokrzywdzony i tak dalej. Nie interesuje mnie, co napiszesz, żeby nabić sobie kolejny post na licznik. Co miałem do napisania, napisałem. :cofee:

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 17 wrz 2008, o 19:33

I na tym etapie w tej materii dyskusję zakończcie.
Amen.
Dolce far niente ;-)

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH

Post 17 wrz 2008, o 20:15

EterycznyŻołądź pisze:
A ty wiesz, że... możesz mieć rację? On w sumie to wygląda na takiego...
Kto, na jakiego wygląda?
Obrazek

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 17 wrz 2008, o 21:32

Konto usunięte pisze: W tekście do Remka podajesz w niewybrednym i negatywnym kontekście nick forumowicza, który w ogóle nie brał udziału w dyskusji

Aby uznać, że podaję w negatywnym kontekście nick hogiego trzeba naprawdę sporo złej woli, a skoro się nią już nie pierwszy raz wykazujesz w stosunku do mnie, to bardzo ciekawe jest dlaczego tak uparcie to robisz.

Jest to przerażające to jest tym bardziej jak się weźmie pod uwagę, że groziłeś mi przemocą! Myślałem, że żartujesz, ale skoro wszystkie moje teksty traktujesz tak śmiertelnie poważnie i dosłownie to zaczynam mieć poważne wątpliwości.

Przytoczone przez Ciebie cytaty moich wypowiedzi jako coś złego są baaaardzo ciekawe. Mówię o 1, 2 i 4. Traktowanie tego (w gruncie rzeczy tekstów neutralnych i jednego żartobliwego) jako ataki/teksty godne potępienia bardzo przypominają mi kogoś z kropki. Baaaardzo. Fido, się zgodzisz?

Tekst odnoszący się do barbie był czystą prowokacją (w celu zdobycia paska, swoistym chwytaniem okazji) o czym autorka wie i możliwe, że czytając to wiedziała. Oczywiście, że nie była wysokich lotów, ale jak inaczej zdobyć na tym forum pasek?

___________________________________________________________________________________________________
Arti pisze: Kto, na jakiego wygląda?

Ja nic nie wiem, pytaj Pitera. To on, to on coś na Ciebie pisał. Jego się pytaj. :-)

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 17 wrz 2008, o 21:42

EterycznyŻołądź pisze: jak inaczej zdobyć na tym forum pasek
Trzeba napisać/założyć odpowiedni wątek, devlin :giggle: , i poprosić, aby WSZYSCY równo dostali po dłuuuuuuuugim czerwonym..... :whistle:
Jestem za. Ciekawe, jak ta czerwień pod wszystkimi nikcami będzie sie komponować.
Barbie, Kochanie, zrób to...
Please! :-d
Dolce far niente ;-)

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 17 wrz 2008, o 21:52

Panowie - wszyscy tu dyskutujący - naprawdę bardzo Was proszę. Może już wystarczy? :roll:

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH

Post 17 wrz 2008, o 21:57

Nie karmcie trolla! Devlin ma racje, trzeba ignorować jego niepojętą głębokość intelektu i nie dawać mu pożywki komentując jego "przemyślenia". Pamiętajcie też o przytoczonej już tutaj zasadzie: "nie kłóć się z debilem, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona"... :-)

PS.
barbie, sorki, pisałem posta w czasie gdy Ty wysłałaś swojego. A, i jako "sprowokowana" przez naszego forumowego inteligenta szpagatowego moderatorka przypadkiem nie dawaj mu paksa. Tylko czeka na to żeby stać się forumową ofiarą. 8-)
Obrazek

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 17 wrz 2008, o 22:22

Ponawiam apel o zakończenie dyskusji i ignorowanie Witka. Przynajmniej na jakiś czas.
http://wwojnar.com/

– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 18 wrz 2008, o 00:34

devlin pisze: Ponawiam apel o zakończenie dyskusji i ignorowanie Witka. Przynajmniej na jakiś czas.

To będzie niezwykle trudne zadanie. No bo jak ignorować użytkownika, który nie napisał postu? :?

"Postąpmy jak dorośli. Zamknijmy oczy, a wszystkie problemy znikną. Tylko dzieci i mięczaki rozmawiają." :mrgreen:

Brawo Dev.

Arti pisze: nie dawaj mu paksa. Tylko czeka na to żeby stać się forumową ofiarą.

Taaaaa. Jak ktoś prowokuje aby dostać paska i przyznaje się do tego to niewątpliwie po to aby zostać niewinną ofiarą. Brawo Szerloku. Zdradzę Ci w tajemnicy, że barbie doskonale poradzi sobie bez Twoich rad, a nawet jeśli Cię nie posłucha to, wierz mi, będzie to mądrzejsze rozwiązanie. 8-)

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 18 wrz 2008, o 09:55

EterycznyŻołądź pisze: Traktowanie tego (w gruncie rzeczy tekstów neutralnych i jednego żartobliwego) jako ataki/teksty godne potępienia bardzo przypominają mi kogoś z kropki. Baaaardzo. Fido, się zgodzisz?

Się nie zgodzę.

Witek, zostawmy to miejsce jako oazę bez pasków. Jak chcesz dostać pasek koniecznie, to na goły tyłek na następnych Chlejadach.

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 18 wrz 2008, o 11:27

Czytając ostatnie dwie strony tego wątku nabieram przekonania, iż tzw. grupowa moralność to największe przekleństwo od czasów...no sam nie wiem kogo. Może tego, który zaproponował pierwszy aby ignorować drugiego człowieka. Dla jego dobra.

Mimo, że jestem wyjątkowo trzeżwy, powiem krótko - pierdolę to.

G.
Brak podpisu.

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 18 wrz 2008, o 11:53

Każdy ma inną wrażliwość. Jednemu coś przeszkadza, innemu nie. To chyba normalne w grupie ludzi. Dlatego zanim się z kogoś zażartuje, warto go na tyle poznać, żeby ocenić jak ten żart zostanie przyjęty. Zwłaszcza żart personalny. A jeśli się przegięło wystarczy przeprosić. Ale czasem jest trudno, oj trudno.

Wobec tego przepraszam wszystkich za wszystkich. I wrzućcie na luz. W tym wątku miało być brandzlowanie na temat tego jak pięknie zebrałem zdjęcia do galerii.

liwit
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: A6 vel Odi
Polubił: 3 razy

Post 18 wrz 2008, o 11:55

Konto usunięte, ależ Ty pięknie zebrałeś te zdjęcia do galerii. :!: :!: :!: :evilgrin:
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 18 wrz 2008, o 11:56

Kochani, wystarczy tego dobrego.
I właśnie dlatego że
Konto usunięte pisze:W tym wątku miało być brandzlowanie na temat tego jak pięknie zebrałem zdjęcia do galerii.
a wyszło jak wyszło, to zamykam ten wątek, bo nic dobrego z niego nie wynika.
Zażalenia można wysyłać gdziekolwiek, nie otworzę :evil:

Zablokowany