MASSSAAAKKKRRRAAA!! Zaczne od tego powaznie!! Super miejesce tyle Imprez to dawno nie widziałem...
Przelot przez miasto to miazga i strach na ulicach... Oby było wiecej takich spotkan ( mam nadzieje ze pogoda dopisze..)
Ognisko i kiełba zaliczona tak samo jak zaspa ale co tam nie byłem jedyny ARTI!!
Jones daj znac co i jak z błotnikiem i jak z oswiadczeniem...
Pozdro dla wszystkich...i dzieki za pomoc w wyciaganiu
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
vicu, parkingowa stłuczka. Golf z kibicami cofał i nie popatrzył w lusterka. Ale wszystko ok. Fotki z tego co wiem kilka osób robiło, ja też mam kilka, jutro zrzucę. Fotek z akcją raczej nie będzie bo ciemno w górach i śnieg sypał ciągle, bardziej takie "ogólnopoglądowe". A zabawa była przednia. Choć chwilami miałem takie oczy - bo niby jak tyle aut ma zawrócić na parkingu na 5 samochodów.
spotkanie było mega fakt momentami było bardzo ciasno subaraki nie zawsze się nas słuchały ale na szczęście obeszło się bez strat było miękko arti dziękujemy za ogarnięcie spotkania
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
A wiec czas na fotki, dużo tego nie ma ale jak każdy wrzuci to co ma, będziemy mieli pokaźną galerie
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą... "Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Właśnie tworzę filmik także z najlepszymi momentami...
Jedna uwaga: głupie komentarze jednego z kibiców trwające przez pierwszą minutę filmu płyną z ust kierowcy, który uderzył Golfem w Imprezę...
Jak tylko film się prześle podam link
Bocheck, gites filmik, dzięki! Trochę kamera miała problem z ostrością ale takie to już są uroki ciemności. Ten zakręt na filmie to oprócz jeszcze jednego nawrotu najbardziej śliskie miejsce wczorajszego dnia. Czysta szklanka na drodze lekko przyprószona śniegiem. Widać to dobrze jak próbuje ruszyć po tym jak zapytałem, który raz obróciło Sidora ( ) 3 minuta 15 sekunda filmu - zero przeczypności. A potem widać to jeszcze lepiej jak mnie obraca - 3 minuta 33 sekunda filmu. Praktycznie jak się dobrze nie rzuciło auta w zakręt to już nie było szans na jakiekolwiek poprawki. Ale zabawa była niesamowita dzięki tym bandom. W sumie większość czasu jechało się "maczając" tył albo przód w głębokim śniegu, bo inaczej to pewny obrót na lodzie.
Spox, nie jeżdżę to chociaż coś nagram coby pamiątka była.
Arti pisze:...Trochę kamera miała problem z ostrością ale takie to już są uroki ciemności...
Ja to wszystko aparatem kręciłem, więc wybaczmy mu
Arti pisze:Ten zakręt na filmie to oprócz jeszcze jednego nawrotu najbardziej śliskie miejsce wczorajszego dnia. Czysta szklanka na drodze lekko przyprószona śniegiem.
Racja, na piechotę mnie tam asfalt usiłował uderzyć w twarz...
Nie zapomniane stwierdzenie Pana z BMW 7 : Gdzie ja sie wp.....!! oraz drugie jak Arti zaparkował auto : Gosc z Nissana : Pomóc?? Nie nic sie nie stało Sarna przebiegła...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Ile kilometrów jest na ten Jodłownik z wawy może warto będzie pojechać i przy okazji zrujnować remka, barek
Zaśpiewa coś jakiś skecz sytuacyjny zrobi .... barbie, już gdzieś zaprezentowała zdolności Adminka
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
kurde aż żałuje, że sam pojechałem w góry - na narty i nie mogłem do was dołączyć, świetny event !
Mazi dzięki za info :) następnym razem stawię się obowiązkowo - choćbym miał wracać z Korbielowa ! ;)
pojezdzil sliiiiiiiiiiiisko jak diably. kto mnie wyslizgal asfalta?
Jak przyjechalem pod dom myslalem, ze Wisnie zwineli i jakis van jest na jej miejscu, bo przeciez Wisnia nie ma ponad 2 metry wysokosci. Ale odkopalim wreszcie. Zastanawialem sie czy lopaty nie uzyc
psssst. W lusterku widzialem, ze Barbie zapinala boczury sesese