PLEJADY 2008
Re: PLEJADY 2008
Telemost se załóżcie.LouCyphre pisze:WiS, Zgadza się. Ale część z nas w Cisnej będzie się bawić
Przekaźnik może być w Konstancinie.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
- Interceptor
- 3 gwiazdki
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Konto usunięte Hotel Borys to Zagorze, bardzo urokliwe miejsce (jeziorko, zamek) hotel bardzo fajny, dobra restauracje, przejazd do Walbrzycha w 3 konfigach tylko po trasie Odcinkow Specjalnych z rajdu Elmot wiec bomba !Konto usunięte pisze:Dostałem dziś mailem linka z możliwością wyboru hotelu. Czy ktoś się już zarejestrował do tego etapu i ma jakieś przemyślenia odnośnie lokum?

W Szczawnie warto odwiedzic Dworzysko, (w samej stadninie, tez urokliw miejsce za pensjonatem tylko pola wiec mozna sie isc wydzierac i miejsce na ogniska tez bardzo fajne.
W centrum Szczawna Rivendell - czyli jestes na deptaku 2 kroki do parku zdrojowego.
Nie widze Hotelu Maria w tym zestawieniu (bardzo dobry hotel i na piechote mozna dojsc do Ksiaza) Ale byc moze rezyduje tam organizator.
Jak cos sluze pomoca ...
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Tam niemalże w którą stronę by się człowiek nie ruszył, to po odcinkach Elmotu przejedzie. A być w środku nalepszych odcinków specjalnych w kraju.... chrzanić te restauracje, jeziorko i zamek, kto by na nie zwracał uwagę, ja ich nigdy dotad nawet nie zauważyłem!Interceptor pisze:Konto usunięte Hotel Borys to Zagorze, bardzo urokliwe miejsce (jeziorko, zamek) hotel bardzo fajny, dobra restauracje, przejazd do Walbrzycha w 3 konfigach tylko po trasie Odcinkow Specjalnych z rajdu Elmot wiec bomba !![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Tak Lucek, dziwi mnie. Bo zamiast odbudować sobie zaufanie wśród faktycznych fanów marki, SIP pozostawia ich samym sobie. No ale jest to jakieś wyklarowanie obrazu. Lepsze takie niż inne, lub jego brak.LouCyphre pisze:Konto usunięte, PO tym wszystkim co się stało na starym forum TO Cię dziwi ??
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Nie dziwię się, ze Lucek się dziwi, że Ciebie to nie dziwi.
Przecież to całkowicie naturalna kontynuacja tego, o czym jakis czas temu mogliśmy na forum SIP obszernie poczytać.

Przecież to całkowicie naturalna kontynuacja tego, o czym jakis czas temu mogliśmy na forum SIP obszernie poczytać.
A ja naiwny myślałem że to pierwsze forum to jest tych,no sympatyków i posiadaczy a nie burzui z szafą wypchaną sianem czyli inaczej"pocztem królów polskich" których jedynym problemem jest jak zwiac od podatków ale nic ponoc naiwni żyja dłuzej
PAWKA
dostaliśmy zaproszenie i się zarejestrowaliśmy. i wcale nie jesteśmy burżujami z sianem (chociaż to zależy od p-tu widzenia...
)
to co robi SIP jestem w stanie zrozumieć, z jednym i cały czas tym samym zastrzeżeniem.
SIP wysłał zaproszenia dla klientów, bo tak robią wszystkie normalne firmy. podejrzewam, że doświadczenia z poprzednich lat spowodowały "danie forów" czy też "pierwszeństwa przejazdu" klientom, z których SIP żyje. powody:
- nie wszyscy klienci SIP w ogóle wiedzą o Plejadach
- nie wszyscy klienci SIP śledzą forum(y), co znaczy, że nie wszyscy wiedzą, że po ogłoszeniu zapisów lepiej zapisywać się SZYBKO.
- nie wszyscy klienci SIP wiedzą, że (podobno) miejsce noclegu trzeba wybierać jeszcze szybciej.
zwracam uwagę, że na zaproszeniach jest wyraźnie powiedziane: decyzja do 31.marca. jestem przekonany, że w przyszłym tygodniu, pojawi się na www informacja dla wszystkich, już nie tylko klientów SIP.
to czego nie rozumiem, to fakt, że na kropce zauważono rozsyłanie zaproszeń "dla wybranych" i zaczęły się komentarze. dyrekcja - jak zwykle - nie zabrała głosu pozwalając na spekulacje i narastanie "atmosfery". po raz kolejny działanie w stylu "nie jestem pewien, czy jestem fajny forumowicz, czy Wielka Dyrekcja"

to co robi SIP jestem w stanie zrozumieć, z jednym i cały czas tym samym zastrzeżeniem.
SIP wysłał zaproszenia dla klientów, bo tak robią wszystkie normalne firmy. podejrzewam, że doświadczenia z poprzednich lat spowodowały "danie forów" czy też "pierwszeństwa przejazdu" klientom, z których SIP żyje. powody:
- nie wszyscy klienci SIP w ogóle wiedzą o Plejadach
- nie wszyscy klienci SIP śledzą forum(y), co znaczy, że nie wszyscy wiedzą, że po ogłoszeniu zapisów lepiej zapisywać się SZYBKO.
- nie wszyscy klienci SIP wiedzą, że (podobno) miejsce noclegu trzeba wybierać jeszcze szybciej.
zwracam uwagę, że na zaproszeniach jest wyraźnie powiedziane: decyzja do 31.marca. jestem przekonany, że w przyszłym tygodniu, pojawi się na www informacja dla wszystkich, już nie tylko klientów SIP.
to czego nie rozumiem, to fakt, że na kropce zauważono rozsyłanie zaproszeń "dla wybranych" i zaczęły się komentarze. dyrekcja - jak zwykle - nie zabrała głosu pozwalając na spekulacje i narastanie "atmosfery". po raz kolejny działanie w stylu "nie jestem pewien, czy jestem fajny forumowicz, czy Wielka Dyrekcja"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
damaz pisze: to czego nie rozumiem, to fakt, że na kropce zauważono rozsyłanie zaproszeń "dla wybranych" i zaczęły się komentarze. dyrekcja - jak zwykle - nie zabrała głosu pozwalając na spekulacje i narastanie "atmosfery". po raz kolejny działanie w stylu "nie jestem pewien, czy jestem fajny forumowicz, czy Wielka Dyrekcja"
Mnie to też dziwi. Mając tak wielkie grono fanów w postaci osób mających głównie starsze samochody spoza sieci, szefostwo SIP nie raczyło ich nawet poinformować jak mniemam.
A wystarczyło powiedzieć: Do 31 marca zapisują się klienci SIP, potem reszta. Jasne, klarowne i zrozumiałe dla wszystkich. I nie budzi głupich domysłów.
- Tomasz_555
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza 2.0RC Type-N/A MY07
A Polacy mają już we krwi żeby każdy drobiazg wyłapywać i robić z tego problem na wielką skalę. Poczuł się ktoś urażony tym, że dano świeżym klientom SIP szansę na wzięcie udziału ?? O Plejadach można się dowiedzieć tylko w salonie albo na forum. I tak pewnie zaledwie kilka osób zarejestrowało się wg. instrukcji z zaproszenia. Naprawdę wkurza mnie takie doszukiwanie się afery w takiej błahostce. Pamiętajcie też, że SIP to firma, która musi się na rynku utrzymać. To nie jest klub miłośników tylko biznes. I tak uważam, że żaden importer nie stwarza takich możliwości integracyjnych jak SIP, a przynajmniej nie tak klimatycznych. Jak się nie utrzymają na rynku to nic nie będzie. Zaraz pewnie ktoś wyciągnie ostatnie zdarzenia na kropce ale to jak dla mnie też było robienie afery. Czasami trzeba odpuścić, wyluzować, spojrzeć z zupełnie innej strony.
Dodam też, że dostałem zaproszenie ale zwlekam z rejestracją do czasu ujawnienia dokładnych informacji. I nie czuję się kawiorem z tego powodu, że dostałem zaproszenie. Przyszło na moją mamę, rzuciła okiem po czym stwierdziła, że "zaś mi tu reklamy przysyłają" i prawie wylądowało w koszu. I myślę, że wiele osób olało to zaproszenie.
Dodam też, że dostałem zaproszenie ale zwlekam z rejestracją do czasu ujawnienia dokładnych informacji. I nie czuję się kawiorem z tego powodu, że dostałem zaproszenie. Przyszło na moją mamę, rzuciła okiem po czym stwierdziła, że "zaś mi tu reklamy przysyłają" i prawie wylądowało w koszu. I myślę, że wiele osób olało to zaproszenie.
A ja kiedyś kupiłem auto w sieci SIP... ale tylko jedno, znaczy się nie jestem dość dobrym klientem,bo zaproszenia nie dostałem.
- Tomasz_555
- 2 gwiazdki
Zaproszenie dostałem na Imprezę kupiona w 2007 roku. Na Forka z 2005 roku nigdy nic nie dostałem :> Także ta akcja obejmuje pewnie tylko 2 lata wstecz czyli 2006 i 2007.LouCyphre pisze: A ja kiedyś kupiłem auto w sieci SIP... ale tylko jedno, znaczy się nie jestem dość dobrym klientem,bo zaproszenia nie dostałem.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Tomasz_555 pisze: A Polacy mają już we krwi żeby każdy drobiazg wyłapywać i robić z tego problem na wielką skalę
Polacy to mają we krwi robienie wszystkiego od d.... strony

Tomasz_555 pisze: Czasami trzeba odpuścić, wyluzować, spojrzeć z zupełnie innej strony.
O wiem komu by się coś takiego przydało...
Idąc za tokiem rozumowanie Tomiego from Kat. OK jestem w stanie zrozumieć Twój punkt rozumowania.
Ale na Boga dlaczego zaproszenie dostał np. Grizly, który od 2 lat nie ma subaru? Bo nie wypowiadał się krytycznie o Jego Wysokości ?
Ale na Boga dlaczego zaproszenie dostał np. Grizly, który od 2 lat nie ma subaru? Bo nie wypowiadał się krytycznie o Jego Wysokości ?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
LouCyphre, ja się wypowiadałem krytycznie, a dostałem zaproszenie. Więc teoria spiskowa chyba się nie sprawdza 
Myślę, że zaproszenia dostali Ci, którzy kupili subaraka w SIP i ich adres nie zginął. Ot cała reguła.

Myślę, że zaproszenia dostali Ci, którzy kupili subaraka w SIP i ich adres nie zginął. Ot cała reguła.
Jakoś nie mieli problemu w zeszłym roku ze znalezieniem adresu. Z resztą i tak mam w dupie te plejady 

Mnie zastanawia fakt tylko dlaczego kierownictwo się nie wypowie??? Dyrekcja milczy...
Kurcze, a tak bardzo chciałem jechać zwłaszcza, że okazało się, że mam blisko :(
Prawdę, mówiąc ja czuje się lekko zdegustowany. Ale wole tego nie pisać na kropce to znowu zaślepiony Aflinta mnie zjedzie
Kurcze, a tak bardzo chciałem jechać zwłaszcza, że okazało się, że mam blisko :(
Prawdę, mówiąc ja czuje się lekko zdegustowany. Ale wole tego nie pisać na kropce to znowu zaślepiony Aflinta mnie zjedzie

huzar105 pisze: Mnie zastanawia fakt tylko dlaczego kierownictwo się nie wypowie??? Dyrekcja milczy..
A gdzieś Ty był jak się na kropce takie rzeczy omawiało ? Normalnie mi ręce opadają.
To po co jest to forum ?> :|
- Tomasz_555
- 2 gwiazdki
Chciałem bronić SIP'u, że mają dużo spraw na głowie i nie ma czasu na wyjaśnienie tej sprawy ale rozmyśliłem się... Dyrekcja była w ostatnim czasie na forum. Więc napisanie 2 zdań to zaledwie chwila. Nikt nie wymaga zdradzania całego planu ale skromne "proszę o cierpliwość, działanie jest celowe, dnia x.x zostanie uruchomiona rejestracja oraz zostaną podane szczegóły". No i po problemie, nikt sie nie będzie spinał, nie bedzie sprzecznych informacji, nie bedzie chaosu, który powoli się rozwija na kropce...
Widzę że niechcący wywołałem burzę,więc prostuję .Generalnie chodziło mi o to że ideologia zmienia się w g....o a liczy się tylko kasa,osobiscie nie mam nic przeciwko burżujom z sianem/dla tych co poczuli się urażeni/bo dla mnie wazne jest to co ktos ma w głowie a nie w kieszeni.Nie miałbym najmniejszej pretensji gdyby wszystko miało mnie wiecej taka tresc" Organizujemy Plejady 2008 na klientów SIP oraz zaproszonych gości" no ale moze mój brak czasu spowodował ze nie miałem czasu aby przeczytać postów z 5-u lat i znalezc takową informację o ile sie pojawiła.Ponieważ od wielu lat mam zasadę ze nie pcham się tam gdzie mnie nie chcą więc i tym razem zlewam temat,a nawiasem mówiąc jestem ciekaw ilu z tych kilku czy kilkunastu tysięcy posiadaczy subaru w Polsce kupiło auto w SIP?
PAWKA
Ale wnioskując dalej to SIP nie ma w tym interesu. Gdyby był z tego jakiś "deal" to by Im zależało...LouCyphre pisze:huzar105 pisze: Mnie zastanawia fakt tylko dlaczego kierownictwo się nie wypowie??? Dyrekcja milczy..
A gdzieś Ty był jak się na kropce takie rzeczy omawiało ? Normalnie mi ręce opadają.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Wczoraj do mnie dzwoniła jakaś pani z SIP z wyrzutem i pytaniem czy na pewno chcę jechać, bo nie wpłynęły pieniądze. Trochę mnie to zdziwiło, bo na potwierdzeniu nie było żadnego terminu wpłaty, więc sądziłem, że mam czas. A tu o mało mnie z listy nie skreślili.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Konto usunięte,
trzeba było Pani powiedzieć, że jak się nudzi to niech se kupi szopa pracza
trzeba było Pani powiedzieć, że jak się nudzi to niech se kupi szopa pracza

Brak podpisu.