Arti pisze:
Mój człowiek trzyma rękę na pulsie w górach
Uff, juz myslalem, ze TA droga zostala osierocona...
P.s. Ja Was wszystkich przepraszam za wczoraj. Polowy postow nie zrozumialem, swoje pisalem niestarannie. Mam nadzieje, ze mi wybaczycie
To byla zasluga m.in. Osoby, ktora wymyslila sobie przerwe miedzy barierkami na jednym z zakretow. Zdalem sobie sprawe z istnienia tej niedoskonalosci po tym jak po obrocie stanalem przednimi kolami na krawedzi
Ekipa potrzebna od zaraz. Tak nawaliwo sniegu, ze robia sie juz glebokie koleiny. Trzeba rozjezdzic. Jak ktos ma ochote na rozpoczecie sezonu poza tradycyjnym miejscem, walic na PW lub Tel.
Zaraz wrzuce na YT film z Trasy Geringa i Rudawa - Mostowice.
no więc ja sobie pozwoliłem wybrać się na Szwarcwald w drodze powrotnej z pracy i jest tak ,że czarny lód mnie zaskoczył i po pierwszym mostku zwiedzałem rów ale ogólnie zero śniegu trochę przyprószony tylko lód i takie moje prywatne spostrzeżenie ,nowy asfalt będzie MEGA śliski ale wypróbowałem setup który na tę zimę przygotował mi Sidor i jak na pierwszy ślizg wydaje mi się ,że to może być to
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
sidor, no wiesz to na razie na żywym lodzie jeszcze śniegu nie widziały ale to ustawienie przód-tył daje dość ciekawe efekty tzn. albo ja się poprawiłem w jeździe albo Sabcia przestała wylatywać przodem za to tyłek jest skory do zabaw
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
sidor pisze:
remek, jakie łożyska masz do zmiany chyba nie w kołach ??
nie, w skrzyni jakieś tam - właściwie mógłbym jeździć delikatnie, ale nie chcę prowokować grubszych awarii. Czekam tylko na termin, graty leżą w warsztacie od paru tygodni. Oj jak ja dorwę Wieśniarę...
sidor, ale ja jestem zadowolony dziś wyciągnęły mnie z baaaardzo grubej opresji (choć wspomnienie nauk z zeszłego roku też pomogło i choć serce wołało HAMUJ to jednak rozum znanym większości głosem wrzeszczał GAZ KURWA GAAAAAZZ ) tak ,że jest spoko i na ten śnieg nie mogę się już doczekać
wczoraj jakaś mega chmura zawisła nad Nową rudą Słupcem i już miałem nadzieje ze pojadę na pierwsza jazdę po białym moim forkiem a tu wszędzie czarno nawet na Szwardzwaldzie, a to mnie zaskoczyło i lipa jeszcze nie zasmakowałem jazdy po śniegu ale myślę ze na dniach będzie okazja
1. Arti
2. Kijek
3. Sidor
4. j33mbo
5. eMTi
6. krzysiek
7. @lbert
8. Wolak
Panowie w ten weekend jestem na miejscu więc jeśli bedzia jakas zorganizowana biała akcja dzwonić, słac email, gołębie, znaki dymne....