pamiętamyGrzesiek_67 pisze: PS. Marta, pamiętacie o mnie - ósmym obcym pasażerze Nostromo ?![]()

Grzesiek_67 pisze:PS.2 Dzwoniłem do Remasa co by się przypomnieć ale On, jak zwykle, nie umie nawiązać połączenia przez telefon komórkowy

pamiętamyGrzesiek_67 pisze: PS. Marta, pamiętacie o mnie - ósmym obcym pasażerze Nostromo ?![]()
Grzesiek_67 pisze:PS.2 Dzwoniłem do Remasa co by się przypomnieć ale On, jak zwykle, nie umie nawiązać połączenia przez telefon komórkowy
W stanie błogiego upojenia napojem Bogów - bezcennePrzylepka pisze:
Zaczyna sie ...
piciu pisze: Jakiś czas temu od teściowej dostałem alkomat, taka popierdółka z alledrogo za paręnaście złociszy - postanowiłem że przejadę(my) się do was i przetestuje cz faktycznie on działa.![]()
Kruszyn pisze: Nie dziala, przynajmniej w moim wypadku
eMTi pisze: piciu, on się zepsuje już w odległości metra od ust ew. badanego![]()
barbie pisze:
piciu, dostałeś mojego maila? Bo dostałam jakiś dziwny zwrot od Ciebie.
barbie pisze: że nie wiem jakie są kołdry (ale może ktoś pamięta czy z pierza?)
Moniqa, może się okazać, że ten stan wcale się nie zmieni mimo obecności na imprezie.Moniqa pisze: o i tak jestem lepsza....bo ja nie pamiętam NIC!
Chętnym do zostania do poniedziałku też ogarniemy temat, ale to już później.piciu pisze:Wszystko już wiem :)
Pościel normalna, nówka sztuka nie śmigana a pokoje po remoncie :)
Pytałem się jeszcze coś o pokój, na co sympatyczny rozmówca po drugiej stronie druta nadmienił "wy i tak nie będziecie mieli czasu na zwiedzanie pomieszczeń, bo będziecie zajęci zabawą"
![]()
Zgłoszenie poszło :) Barbie, chcieliśmy wracać w poniedziałek - mamy sami organizować jedną dobę czy przez organizatorów LOVE PARADE ?