Bal Forumowy 2012 badź inaczej zwykłe Chlejady
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
Re: Bal Forumowy 2012 badź inaczej zwykłe Chlejady
Ciekawe jak zareaguje na to zgłoszenie frakcja z palestry

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
burat no jak nie jak tak... proszę dopisać do listy
- termin jak dla mnie "все равно"
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Popraw no rzesz Pan tę listę - samochody w punktach, a w wierszach pasażerów, co by później nie było, że miejsc zabraknie parkingowych/noclegowych 
No i dopisz obok mnie Magdę, która musi otrzymać informacje o wyjeździe nie zawierającą słowa "chlejady", bo powiedziała swojego czasu, że więcej nie pojedzie
Jakieś spa tam jest?
No i dopisz obok mnie Magdę, która musi otrzymać informacje o wyjeździe nie zawierającą słowa "chlejady", bo powiedziała swojego czasu, że więcej nie pojedzie
Jakieś spa tam jest?
Ostatnio zmieniony 19 gru 2011, o 22:06 przez cyqan, łącznie zmieniany 1 raz.
cyqan, no jakie chlejady przeca to Bal się zapowiada 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- cyqan
- 5 gwiazdek
Rozmawiałem z Buratem - coś tam Zdzisiu schroniskowy męczy kota, więc aby nie obudzić się z ręką w nocniku proponuję poszukać alternatywy.
Nie wiem jak zorientowana jest szlachta z PL centralnej, ale nasze góry są stosunkowo tanie, tj. 12-15zł za karnet 10 zjazdowy, obiad za 12-15zł, czy nocleg za 50-60zł to ceny w sezonie. Najważniejsze to znaleźć dziuplę, która pomieści 20-30 osób z parkingiem i jednocześnie wolnym terminem rezerwacji.
Akceptujecie takie coś?
http://www.nastoku.info
Nie dzwońcie - wysłałem zapytanie o wolne pokoje w naszych terminach. Podjedziemy tam w najbliższym możliwym terminie ustalić szczegóły...
Do chlejadowania dobre wg. mnie jest schronisko Orzeł, ale niekoniecznie tam musielibyśmy spać. Jest rozsądny stok ok 536m, kto nie będzie korzystał górki może podejść na górę spacerkiem 900m lub wjechać samochodem - kruszyn pewnie pierwszy wsiądzie do jakiegoś forka
http://www.orzel.info.pl/
To tylko taka moja skromna propozycja. Na wyciągnięcie ręki będzie kilka stoków o różnym stopniu trudności, wypożyczalnia sprzętu narciarskiego. To główne atuty rzeczki, bo jak zadokujemy gdzieś dalej, to ja np. nie będę miał kierowcy w sobotę i niedzielę, albo dostanę zawału na prawym
Nie wiem jak zorientowana jest szlachta z PL centralnej, ale nasze góry są stosunkowo tanie, tj. 12-15zł za karnet 10 zjazdowy, obiad za 12-15zł, czy nocleg za 50-60zł to ceny w sezonie. Najważniejsze to znaleźć dziuplę, która pomieści 20-30 osób z parkingiem i jednocześnie wolnym terminem rezerwacji.
Akceptujecie takie coś?
http://www.nastoku.info
Nie dzwońcie - wysłałem zapytanie o wolne pokoje w naszych terminach. Podjedziemy tam w najbliższym możliwym terminie ustalić szczegóły...
Do chlejadowania dobre wg. mnie jest schronisko Orzeł, ale niekoniecznie tam musielibyśmy spać. Jest rozsądny stok ok 536m, kto nie będzie korzystał górki może podejść na górę spacerkiem 900m lub wjechać samochodem - kruszyn pewnie pierwszy wsiądzie do jakiegoś forka
http://www.orzel.info.pl/
To tylko taka moja skromna propozycja. Na wyciągnięcie ręki będzie kilka stoków o różnym stopniu trudności, wypożyczalnia sprzętu narciarskiego. To główne atuty rzeczki, bo jak zadokujemy gdzieś dalej, to ja np. nie będę miał kierowcy w sobotę i niedzielę, albo dostanę zawału na prawym
cyqan, ale że co niby się dzieje? Czemu nagle zaczyna być pod wiatr? 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Spokojnie ,gość z którym się umawiałem jest lekko nieosiągalny ostatnio i zastanawiam się w razie czego nad inną opcją miejsca coś mam na oku i postaram się po świętach wrzucić jeśli tu nie da się zapiąć. Czasu jest dużo i właśnie dlatego tak wcześnie dałem znać na forum o imprezie żeby mieć jakąś alternatywę w razie jakichś takich niedociągnięć.
Tak że spokojnie znajdę coś ustalę i wrzucę na forum jeśli ta miejscówka którą teraz mamy nie zadziała ,a miejsc u nas dostatek

Tak że spokojnie znajdę coś ustalę i wrzucę na forum jeśli ta miejscówka którą teraz mamy nie zadziała ,a miejsc u nas dostatek
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
To się tylko tak wydaje że jest dużo czasu
Pamiętajcie że chyba w tym czasie są jeszcze ferie w niektórych regionach więc możecie mieć gości 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Monia mądrze prawi. Najwyższy czas ustalać ostateczny termin, miejscówkę i listę chętnych.
Co do terminu chyba jak widzę po wpisach będzie to ten drugi bo większej ilości pasuje.
Co do miejscówki to spokojnie mam kilka opcji i to takich w których nie zatrzymują się też ludzie na ferie ,a najwyżej "narciarze" będą musieli podjechać kawałek bo nie będzie to w tej samej miejscowości gdzie są wyciągi. Nie wiem ile ludzi w ogóle myśli o tym ,że będzie jeździć na nartach ,a kto wybierze inne atrakcje
Spokojnie wszystko jest pod kontrolą
Co do miejscówki to spokojnie mam kilka opcji i to takich w których nie zatrzymują się też ludzie na ferie ,a najwyżej "narciarze" będą musieli podjechać kawałek bo nie będzie to w tej samej miejscowości gdzie są wyciągi. Nie wiem ile ludzi w ogóle myśli o tym ,że będzie jeździć na nartach ,a kto wybierze inne atrakcje
Spokojnie wszystko jest pod kontrolą
Ten cygan to jednak dziecko jest
Magde zabierze na impreze i znowy zezgonuje 2 razy w 1 dzień jeszcze sie nie nauczyłeś że przy twoim zaawansowanym alkoholizmie znak stop nie istnieje

Magde zabierze na impreze i znowy zezgonuje 2 razy w 1 dzień jeszcze sie nie nauczyłeś że przy twoim zaawansowanym alkoholizmie znak stop nie istnieje
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
lukwol, a Ty mam nadzieje weźmiesz swoją minciu-minciu i przyjedziecie pobawić się kulturalnie?

Arti pisze: lukwol, a Ty mam nadzieje weźmiesz swoją minciu-minciu i przyjedziecie pobawić się kulturalnie?
Znam lepsze metody na zrywanie związku.
Arti każdy facet musi mięć coś co robi sam a nie z druga połówka, jak zaczniesz wszystko dzielić to przestaniesz być tajemniczy.
- Arti
- 6 gwiazdek
Czyli przyjeżdżasz sam i bawisz się z nami kulturalnie. 

Arti, lukwol nie może odpowiedzieć wprost, bo przestałby być tajemniczy. 
czarne jest piękne...
vibowit pisze: Arti, lukwol nie może odpowiedzieć wprost, bo przestałby być tajemniczy.
Jeśli tylk bedzie mozliwość.
szlak jak to czytam to zastanawiam się czy nie lepsza była by jakaś chata w lesie
szkoda że ta na Przełęczy Jugowskiej się zjarała była by idealna

- Arti
- 6 gwiazdek
na Chlejady zawsze lepsza jest jakaś chata w lesie 

- cyqan
- 5 gwiazdek
Zagadał ten co 3x zgonuje albo lata po imprezie jak kurczak z odciętą głowąlukwol pisze:i znowy zezgonuje 2 razy w 1 dzień
Erdu ferdu ale jak ta impreza będzie się w miarę budżetowo zapowiadać to pewno dojadę, zwłaszcza że Arti się zapowiada jako taksiarz 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- cyqan
- 5 gwiazdek
Zdecydowanie głęboki las jeśli ma to być taki kulturalny wieczorek jak w sobotęArti pisze:na Chlejady zawsze lepsza jest jakaś chata w lesie
Anioły spadały u kolibra na ogrodzie jak w reklamie AXE
- Arti
- 6 gwiazdek
To były jakieś anioły? :Dcyqan pisze: Anioły spadały u kolibra na ogrodzie jak w reklamie AXE

Arti pisze: To były jakieś anioły? :D
Jeden szatan był i wszystkie kusił nawet gospodyni nie odpuścił.
- Arti
- 6 gwiazdek
Nie przypominam sobie takich akcji. Ale widać, że uczyłem się od najlepszych.