pawlaswrc pisze: "COŚ" tam wywinąłeś w górach

j33mbo, tak teraz patrzę i.... czy to nie jet krew na chodniku, na ostanim zdjęciu?

pawlaswrc pisze: "COŚ" tam wywinąłeś w górach
To co jeszcze nowego????burat pisze: inne takie
"Lina podpięta, dawaaaaj!!!!!"Alan, Alan, Alan! pisze: skądś znam tę minę
Nie wiedzą, w takim razie szkoda trochę patelni, jednak to klasyka gatunku.ryjeks pisze:Z ciekawostek to nie ma w tym roku "patelni", ale jest Srebrna - Jodłownik![]()
Ale pewnie już wszyscy wiedzą
o tym raczej zapomnij, bo po pierwsze to ma być pojedynczy przejazd, po drugie ma to być przejazd prędkością patrolową, bez dzikowania, a po trzecie organizator nie weźmie na siebie odpowiedzialności za to, że jacyś nieznani mu ludzie będą na jego imprezie wozić kibiców..cyqan pisze: Ale nie mam np. nic przeciwko, aby charytatywnie poszerzyć nasz udział o np. możliwość przewiezienia młodych lub starych fanów. Cała masa domów dziecka, które z otwartymi rękoma przyjęliby pewnie taką propozycję.
Myślę, że z Twojego oraz Lucka nasienia już dawno powstał jakiś nowy gatuneklukwol pisze:Cygi ogarnij się dziewice i smoki wyginęły.![]()
myślę, że za takie podejście możesz dostać bana na ten przejazd...cyqan pisze: Nie jesteśmy chórem kościelnym, którego przewodniczący na gwizdek ustawi w kolumnie i puści przed, czy tam po rajdzie.
eMTi pisze: myślę, że za takie podejście możesz dostać bana na ten przejazd...
cyqan pisze: Ustalamy wspólnie zasady i jedziemy zgodnie z planem.
13+14 = 27@lbert pisze: Co do dziewic - chyba wolę nieco starsze i doswiadczone. Wez pod uwage, że obecnie dziewice maja po 13-14 lat
Dziękuję Ci buracie kochany za odpowiedź.burat pisze:wszystko jest załatwione na 99%
Raczej chodziło mi nie o naszą organizację forumową, bo jak pewnie się domyślasz - dzwonisz w potrzebie i wszyscy staną murem.burat pisze: z chęcią odstąpię to stanowisko
no ale to już od jakiegoś czasu wiadomo, stąd napinka niepotrzebnacyqan pisze: Czasami ten 1% pracuje przed komputerem 12h dziennie i jest bardziej głodny aktualizacji
A Ty zmów paciorek, żeby Twoje GT wyjechało do rajduŻemol pisze:cyqan impreza się nie sprzeda do świdnickiego ?