Link: http://pl.youtube.com/watch?v=hxn-e7qH7p8
hehehe ktos mi zaczał machać ... w taki sposob jak sie macha na rajdzie zeby wyhamowac zawodnika, katem oka zobaczylem i tak odruchowo. Smieszne to byloPiter 35 pisze: Remek co za dym był w 4,19 minucie![]()
c'monPiter 35 pisze: Powiem takjazda super aż miło popatrzeć jak kolega fajnie jeździ
![]()
remek pisze: c'monmasa bledow. Jedno jest pewne. Musi byc remap, bo przyspieszenie WRXa na dwojce ponizej 3.5krpm strasznie frustruje i wtedy popelnia sie jeszcze wiecej bledow chcac nadgonic.
nieChloru pisze:remek, narzeczona Ci nie mówiła, że się nie robi interesów po pijaku ?!![]()
Moment moment...Azrael pisze:remap, szpery, skrzynia, zawias, hamulce.....
remap... albo skrzyniaAzrael pisze: remap, szpery, skrzynia, zawias, hamulce.....
Hanej, jako, ze kobiety to sroczki to Ci to wytlumacze inaczej...barbie pisze: Moment moment...
ja wiem że sponsoring i tak dalej, ale zaczynasz poważnie naruszać mój budżet![]()
Luzik, przynajmniej nie musiałem się więcej o nie martwić i mogłem zacząć kręcić lepsze czasyPiter 35 pisze:Paweł po bliskim spotkaniu z oponami, twoje zakupione jajka w Tesco nie wyglądały za dobrze
siedze w Bielawiemały 5150 pisze: Nie mów k...a, że siedzisz jeszcze w Bielawie zamiasta dojeżdżać do W-wy![]()
Bo to kompletny spontan był, trzeba sms'y odbieraćremek pisze:Za pozno sie dowiedzialem.