gratuluje wszystkim zwycięzcom, przede wszystim
krisowi za mega udany powrót, chyba sam zainteresowany się nie spodziewał takiego obrotu sprawy
Gratulacje dla
TomkaSliwy za pierwszy, pierwszomiejscowy hattrick

Zazdraszczam.
boosti też dał radę nawet nie w swojej furze, nie pozostawiając mi złudzeń.
Gratki też dla
Kryształa
cyqan pisze:
Ewoiter ledwo ledwo przed Kryształami
Dzisiejszego dnia dla mnie nie było.. Pomijam już okoliczności "pozazawodowe", które zajmowały mi głowę, to niestety drugi raz w tym sezonie zemścił się brak gumy na zimno i mokro. Niepewna sytuacja z przyszłością WLTA spowodowała, że obawiałem się inwestować w cokolwiek no i było jak było... Za dużo mocy na zbyt słabą gumę...
szegi mówił, że wyglądało to tak, jakbym latał po lodzie.. Zestaw średni-miękki (łysy) slick spisał się fatalnie, na komplecie miękkich, choć nie pierwszej świeżości, slicków (dzięki
tomekSliwa za potestowanie

) spisał się tylko niecałą sekundę lepiej, natomiast łyse, 6-cio letnie cywlne Firestony były najszybszym zestawem - o 6s od najwolniejszego. Tak czy siak padaka była totalna, do "medialnego"
boostera i
Tomka nie miałem podejścia, nawet świeże RE002 okazały się lepszym patentem.. Szeroka zimówka też - szkoda, że na to rozwiązanie nie wpadłem sam i takiego setupu nie założyłem - na pewno byłoby lepiej, bo jedno takie subaru też mnie objechało... Generalnie syf, kiła i mogiła

Oponą system rozwalił Szymon Wietrzyk w CC (i nie chodzi mi o paska, tylko o cienkiego).. jego plastelina z przodu wystarczyła, żeby uplasował się w okolicach 7ego miejsca w generalce w WLR

Szacun.
Dzięki wszystkim za cały ten sezon, tak licznej forumowej obsady nie mieliśmy nigdy, zarówno pod kątem startujących, jak i kibiców. Mnóstwo super chwil - ciekawe, jak to będzie wyglądało w przyszłym roku..