Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
ale co mam teraz cisnąć mikołaja.. Jak się ma taką furę, to klasyfikacja subaru jest o kant d.. rozbić, bo mogą spokojnie walczyć w klasie łączonej.. booSTi, rozumiem że ten najlepszy czas z pierwszego przejazdu zrobił iskier Twoją furą?

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
filmik przelol
Uśmiałem się bardziej, niż u felixa
wojtas., możesz wpisać się przez net na stronie srtw.pl w dziale rajdowalnia, ale i tak decyduje kolejność wpłat. Zazwyczaj na forum ilość wpisanych przekracza ilość miejsc, ale na zawody przyjeżdża 3/4 z tego. Dodatkowo może raptem połowa płaci przelewem, reszta w dniu zawodów. Jak nie jesteś na 100% pewien, to się wpisuj, a zapłacisz na miejscu.
wojtas., możesz wpisać się przez net na stronie srtw.pl w dziale rajdowalnia, ale i tak decyduje kolejność wpłat. Zazwyczaj na forum ilość wpisanych przekracza ilość miejsc, ale na zawody przyjeżdża 3/4 z tego. Dodatkowo może raptem połowa płaci przelewem, reszta w dniu zawodów. Jak nie jesteś na 100% pewien, to się wpisuj, a zapłacisz na miejscu.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Było widać w oczach kierowcy, że dalej nie wie który słupek
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Byliśmy przed startem zobaczyć jak inni jeżdżą. Powtórzyłem pierwsze zakręty przed startem. Pokazałem palcem jak jechać i już nie było czasu na przytulanie czy inne rzeczy. Potraktował tablicę PKC jako pachołek...
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
eMTi pisze: wojtas., możesz wpisać się przez net na stronie srtw.pl w dziale rajdowalnia, ale i tak decyduje kolejność wpłat. Zazwyczaj na forum ilość wpisanych przekracza ilość miejsc, ale na zawody przyjeżdża 3/4 z tego. Dodatkowo może raptem połowa płaci przelewem, reszta w dniu zawodów. Jak nie jesteś na 100% pewien, to się wpisuj, a zapłacisz na miejscu.
Dzięki.
Tak zrobię,wpis teraz a wpłata na miejscu.
Szukam jakiejś autolawety do wynajęcia żeby mieć pewność że wrócę.
Wojtas napisz do jdm -a z tego co wiem to wybiera się na rakietową a dysponuje lawetą x2.
- wojtas.
- 5 gwiazdek
matiwrc5 pisze:Wojtas napisz do jdm -a z tego co wiem to wybiera się na rakietową a dysponuje lawetą x2.
Dobrze prawisz! dać mu piwa!
dzięki
Trochę więcej optimizmuwojtas. pisze: Szukam jakiejś autolawety do wynajęcia żeby mieć pewność że wrócę
- wojtas.
- 5 gwiazdek
No to zgłoszenie wysłane.
Tak sobie patrze na wyniki to widzę że Eveliny szaleją.
Tak sobie patrze na wyniki to widzę że Eveliny szaleją.
Szaleją do pierwszego śniegu
Zimą coś przestaje działać w EVO
Zimą coś przestaje działać w EVO
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Już dawno żadne Subaru nie było nawet na podium 
subaru na podium w tym sezonie było RAZ - i to był Terzo w zimie. Niestety, ale ok 400KM i 550Nm robią swoje i nawet lekko dłubniętymi furami jest ciężko.. A na ostatniej eliminacji na 19 samochodów w naszej klasie było 13 Evo...
A punktowane miejsca są od 1 do 8... Nie mniej jednak uważam, że fura booSTiego i wojtasa spokojnie wystarczą, żeby nawiązać walkę.
Ja swoim cywilem mogę już nie przyjeżdżać.. 
eMTi, ja postaram się nawiązać z Tobą rywalizację o ile utrzymam wodze fantazji
Niedługo powinna wjechać Potenza na pokład, więc może nie będę ostatni
No zobaczymy, bo sam jestem ciekaw
booSTi i wojtas w Was cała nadzieja
Niedługo powinna wjechać Potenza na pokład, więc może nie będę ostatni
No zobaczymy, bo sam jestem ciekaw
booSTi i wojtas w Was cała nadzieja
ryjeks, ja póki co nie mam opon... 
eMTi, i bardzo dobrze
Czyli pojedziemy na takich samych
Bierz jakieś śmietniki i wio: http://allegro.pl/letnie-17-99209?strin ... &buyUsed=1
Czyli pojedziemy na takich samych
Bierz jakieś śmietniki i wio: http://allegro.pl/letnie-17-99209?strin ... &buyUsed=1
na śmietnikach to ja mogę KJSa pojechać
szukam i kombinuję, więc nie bój żaby, tylko termin coraz bliższy..
eMTi, patrz Pan, kawioru spróbował i teraz wybrzydza 
jak bym miał drugą furę do katowania, to bym sobie mógł niewybrzydzać i męczyć ją dla samego funu
I kto tu jest teraz kawiorem 
eMTi, eeeeeeeyyyy
booSTi bo ma S2 pod domem jeszcze

ryjeks pisze:eMTi, eeeeeeeyyyybooSTi bo ma S2 pod domem jeszcze
![]()
Egzakli!
Kolejne przygody na odcinku ;)
Link: https://www.youtube.com/watch?v=xQ0IcjFZQIE
Faktycznie w taką pogodę seryjna moc i cywilne opony raczej nie pozwolą nawiązać walki z evkami.. 
Marcin
-_-
-_-
kurde, co to za trzymanie kierownicy na oesie??