Zima w górach 2009
Re: Zima w górach 2009
Gump, Ty zamiast roweru mogłeś sobie pług wirnikowy i piłę spalinową kupić 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Arti, prognozy obiecujące
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Byłem w górach, warunki zacne. Trochę dosypało śniegu, trochę nawiało i można polatać. Bandy fajnie miękkie, testowałem. 

- Arti
- 6 gwiazdek
gpruszko, już przetwarzam filmik, bedzie gdzies za godzine. Ale nie wiem czy teraz zdąże wrzucić, bo jade zaraz w góry. 

a Tobie sesja się przypadkiem nie zbliża?Arti pisze: bo jade zaraz w góry.![]()

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
W sesji w tym semestrze mam jeden egzamin. Wszystko udało się pchnąć wcześniej.eMTi pisze:a Tobie sesja się przypadkiem nie zbliża?Arti pisze: bo jade zaraz w góry.![]()

Warunki w górach bardzo dobre! Są zajebiste bandy, droga biała i cały czas sypie! Normalnie bajka.

Ktoś chętny na przyjazd dzisiaj ok 19.00-20.00?
Jeśli ktoś jest dzisiaj chętny to ja w tych godzinac na pewno z bratem tam urzęduję.

sweeeeeeeeeeet... a ma ciągle padać.... tak więc w weekend może jakaś bardziej zorganizowana akcja? Ja dziś bardzo chętnie bym się wybrał, ale nie wyrobię się z roboty tak szybko, więc raczej okolice weekendu..
Ciekawe, jak głęboko pod tymi mięciutkimi bandami są lodowe-betonowe barierki...
Śniegu jest tyle, że jest już kopny i spowalniający?

- Arti
- 6 gwiazdek
Bandy są tak miękkie i duże, że trzeba by chyba wypruć przy 200 kmh żeby połamać coś twardego.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=UiTclj3AB3k
Link: http://www.youtube.com/watch?v=wx4cLAR2LIg
Subaru zaspom się nie kłania :D
Link: http://www.youtube.com/watch?v=y2DWCa-qhLY
Link: http://www.youtube.com/watch?v=UiTclj3AB3k
Link: http://www.youtube.com/watch?v=wx4cLAR2LIg
Subaru zaspom się nie kłania :D
Link: http://www.youtube.com/watch?v=y2DWCa-qhLY

- leinad
- 3 gwiazdki
- Auto: impreza wrx,legacy diesel
Nie mogę tego oglądać
U mnie też pada ale deszcz
Życzę powodzenia i aby nie trzeba było testować miękkości tych wszystkich band
I proszę o więcej filmików.

U mnie też pada ale deszcz

Życzę powodzenia i aby nie trzeba było testować miękkości tych wszystkich band

I proszę o więcej filmików.
Ja jestem baaardzo chętny na jutro, w sobotę niestety nie mogę. Ciśnienie ogromne żeby znowu polatać w dobrym towarzystwie :) Jak będzie ustawka na Szwarcwald na jutro to ja będę, dajcie tylko znać.
zajeżdzam na Szwarcwald (bo byłem w okolicy), a tam latanko panowie odstawiają :)
cóż za miłe spotkanie
cóż za miłe spotkanie

A ja mam dosyć tej zimy...
Trasa, ktorą robię w 2,5h wlącznie z przejazdem przez Poznań, wczoraj zajęła mi 3,5h po bialym, a dzisiaj po czarnym lodzie ponad 4...

Trasa, ktorą robię w 2,5h wlącznie z przejazdem przez Poznań, wczoraj zajęła mi 3,5h po bialym, a dzisiaj po czarnym lodzie ponad 4...

Dolce far niente 

FUX, to czym ty jechałeś rowerem ?? 

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
j33mbo, a na PW odpowiedzieć to nie łaska? 

- Arti
- 6 gwiazdek
FUX, fajnie. Ale z tym malkontenctwem to nie w tym temacie, bo tu dla wszystkich zima to czysta euforia.
Właśnie wróciłem z gór z bratem. Powiem szczerze: przez pewien czas były najlepsze warunki na jakich jeździłem kiedykolwiek. Potężne, zajebiste bandy, świeży puch na drodze i przyczepność na idealnym poziomie - nie za duża i nie za mała.
Oprócz oczywiście nawrotów.
Cały czas padał śnieg, w pewnym momencie przyszła taka zamieć, że nie było widać dalej niż koniec maski. Nawaliło śniegu tyle, że trzeba było się zwijać do domu, bo auto nie skręcało już w ogóle.
Oczywiście w tak zwanym między czasie zdążyłem wbić się w bandę na głębokość całego samochodu.
Normalnie zbananił bym auto na drzewie na 100% a tak to mi tylko wyczyściło zderzaki.
ZIMA ZAJEBISTA Panie i Panowie.

Właśnie wróciłem z gór z bratem. Powiem szczerze: przez pewien czas były najlepsze warunki na jakich jeździłem kiedykolwiek. Potężne, zajebiste bandy, świeży puch na drodze i przyczepność na idealnym poziomie - nie za duża i nie za mała.

i brat tylko wystarczył, żeby się odkopać? Co fart, to fart.. ale z drugiej strony na ławeczkę nie trafiłeśArti pisze: zdążyłem wbić się w bandę na głębokość całego samochodu.

- Arti
- 6 gwiazdek
Dobra, jutro się spotykamy o 20.00 tam gdzie zawsze!
A btw znalazłem nową mega wyjebaszczą miejscówę do upalania.
Ultra czad.
A btw znalazłem nową mega wyjebaszczą miejscówę do upalania.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
remek, dobra .... ja to kupuję ale jak się Baśka wytłumaczy 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Arti, na parkingu pod supermarketem? Nie wierzę!!!Arti pisze:A btw znalazłem nową mega wyjebaszczą miejscówę do upalania.

Czarownica prawdę Ci powie :D