Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
Dzwonie.
Kto wyraza chec rezerwacji na 2 godziny zamiast jednej? Probuje sie dodzwonic i zaraz bede wiedzial czy jest wolny od 9:00. Koszt za 2h przy takiej liczbie ok 70zl (Tomek rezerwowany na godzinke z pomiarem od 10:00).
Kto wyraza chec rezerwacji na 2 godziny zamiast jednej? Probuje sie dodzwonic i zaraz bede wiedzial czy jest wolny od 9:00. Koszt za 2h przy takiej liczbie ok 70zl (Tomek rezerwowany na godzinke z pomiarem od 10:00).
Jeżeli od 9 do 11 to jestem na tak, ale jeśli od 10 do 12, to raczej odpadam. Ale z drugiej strony ostatnio jedną godzinę było całkiem ok i moje hamulce twierdziły, że w zupełności wystarczająco 

W gre wchodzi tylko 9-11 bo pozniej jest rezerwacja. Narazie nikt nie odbiera. Bede informowal.
Krysztal pisze: będzie można robić sobie przerwy na ostygnięcie sprzętu bo przy tej temperaturze może się to przydać.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Sluchajcie. Dzis sie nie dodzwonilem ale jutro bede probowal z samego rana do tego jak mi sie nie uda to jade i bede zalatwial ta druga godzine. Jestesmy w taczu... 

potwierdzam obecność
i również jestem za wynajęciem toru na 2h

A ósmego dnia Bóg stworzył samochód... i zobaczył, że to Subaru!!
Pavel
wiadomo coś na temat naszej pojeżdżawki / upalania / treningu (jak kto woli
) ?
mamy 2h czy zostajemy przy 1h ?
wiadomo coś na temat naszej pojeżdżawki / upalania / treningu (jak kto woli

mamy 2h czy zostajemy przy 1h ?
A ósmego dnia Bóg stworzył samochód... i zobaczył, że to Subaru!!
Gosc od toru chyba wczesnie zaczal weekend i w piatek nie moglem go zlapac. Wczoraj odebral ochroniarz i powiedzial, ze dopiero w poniedzialek moge goscia od rezerwacji zlapac. Wiec jutro sie wszystko wyjasni. Tez chcialbym 2h :D
Tor zaklepany na 2h!!! Start o 9:00. Ja niestety nie będę mógł jeździć bo moja wiskoza umiera jak się dziś u Marka okazało... Także szukam skrzyni... 

Podsumowując.
Spotykamy sie min. 8:45. Jezdzimy od 9:00 do 11:00.
Tomek Śliwa przyjedzie po 9 i bedzie mierzył czasy od godziny 10:00. Takze pierwsza godzinka na rozgrzewke :D
Ja jestem wczesniej, place za tor za 2h 2x325zl czyli w sumie 650zl. Pomiar u Tomka z tego co wiem to 150zl. Takze przy liczbie osob startujacych rownej 10 latwo sie liczy i wychodzi 80zl. Prosze miec kaske przy sobie.
Trasa przejazdu :

Lista osób startujących:
1. radix99
2. Yezus
3. Clios1200
4. ramert
5. Krysztal
6. Siepacz
7. eMTi
8. kris82
9. TERZO
10. Rascal
Lista osób wkurw...ych i zazdrosnych:
1. Pavel
Spotykamy sie min. 8:45. Jezdzimy od 9:00 do 11:00.
Tomek Śliwa przyjedzie po 9 i bedzie mierzył czasy od godziny 10:00. Takze pierwsza godzinka na rozgrzewke :D
Ja jestem wczesniej, place za tor za 2h 2x325zl czyli w sumie 650zl. Pomiar u Tomka z tego co wiem to 150zl. Takze przy liczbie osob startujacych rownej 10 latwo sie liczy i wychodzi 80zl. Prosze miec kaske przy sobie.
Trasa przejazdu :

Lista osób startujących:
1. radix99
2. Yezus
3. Clios1200
4. ramert
5. Krysztal
6. Siepacz
7. eMTi
8. kris82
9. TERZO
10. Rascal
1. Pavel
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
1. Pavel
2. pawlaswrc

1. Pavel
2. pawlaswrc

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

BYŁO GRUBO PANOWIE I PANIE
Dzieki za dyscypline i super klimat. Teraz ide pic browara i wspominac dzwieki silnikow.
Tomek dzieki za ogarniecie startu i pomiar. Jak zawsze profi!
Mam sporo filmikow. Jak wytrzezwieje to wrzuce...
Dzieki wszystkim!
Dzieki za dyscypline i super klimat. Teraz ide pic browara i wspominac dzwieki silnikow.
Tomek dzieki za ogarniecie startu i pomiar. Jak zawsze profi!
Mam sporo filmikow. Jak wytrzezwieje to wrzuce...

Dzieki wszystkim!
Dziękuję za fajną zabawę. Było nieźle ... tylko teraz widzę, że moja turbo wanna wymaga nowych opon i zawiasu...
Pozdr.
Jerzy
Pozdr.
Jerzy
ramert, odkladaj subarowe nic i moze bedzie za jakis czas :D Jak sie zdecydujesz na AGX to mam kolege, ktory dobra cene robi. Chyba, ze znajdziesz taniej.
Pozdro i dzieki!
Pozdro i dzieki!
Dzięki wszystkim za spocik, jak zwykle było miło. 2h wg mnie to super pomysł, bo bez napinki można się wyjeździć, a sprzęt nie dostaje aż tak po tyłku.. Widać też, że jesteśmy w miarę dobrze zorganizowani i przy tylu samochodach bez nikogo, kto nas pilnuje jesteśmy w stanie w 100% bezpiecznie polatać!
Pavel, dzięki za wyniki, właśnie miałem o nie prosić.... Widać po nich, że nad profilami zbierają się czarne chmury... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Dzięki wszystkim za spotkanie! Było jak zawsze bardzo fajnie
Pavel, dzięki za organizację i za to, że Ci się chciało, pomimo, że sam nie polatałeś
Miło mi było gościć na prawym tylu sympatycznych ludzi
Mam nadzieję, że będziemy to coraz częściej powtarzali!

Dzięki wszystkim za super spotkanko. Ford to nie Subaru, ale myślę że wstydu nie było.
Widzę muszę śledzić ten wątek, to następnym razem przyjadę pobawić się z Wami jeśli pozwolicie
Bo rozumiem, że kiedyś będzie następny raz

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
no rychło wczas :p wpadajcie całą górską ekipąryjeks pisze:Widzę muszę śledzić ten wątek, to następnym razem przyjadę pobawić się z Wami jeśli pozwolicie![]()