wojtas. pisze: ah gdyby mieć wehikuł czasu...
Ale przecież Ty masz ! Jakby u Ciebie wleżć przez maskę i przedostać się jakoś do kabiny to mozna sie cofnąć w czasie jakies kilkanascie lat !

wojtas. pisze: ah gdyby mieć wehikuł czasu...
ryjeks pisze:Będziesz w BMW przerabiał napęd na przód ?
Kryształ to jak mnie będziesz wyprzedał w sobotę to weź nie trąb bo siara będzieKrysztal pisze:To ja się pochwalę :D strojenie zakończone :D zrobione na mega bezpiecznie z dużym zapasem i mamy teraz 95 km na baardzo dużym zakresie i mega przeciąg od 3500 obr do 7600 :)) 0-100 w 6.5 s
Krysztal pisze: baardzo dużym zakresie i mega przeciąg od 3500 obr do 7600 :)) 0-100 w 6.5 s
Dziekiburat pisze:hati, jeszcze raz gratuluję i zazdraszczam wycieczki![]()
![]()
max 180 przy tej skrzyni i odcince :)ryjeks pisze:Krysztal pisze: baardzo dużym zakresie i mega przeciąg od 3500 obr do 7600 :)) 0-100 w 6.5 s
Brzmi nieźle![]()
A 100-200 ile ?![]()
![]()
Skrzynia w ogóle pozwala na taką prędkość ?
burat pisze: hati, ato mówisz jakoś się wiąże z wycieczkami na tor ??
brahu pisze: hati, a ja myślałem że Ty już dawno po 60 W każdym bądź razie 100lat!! Fajny prezent na urodziny!
U nas kryzys już zażegnany...wojtas. pisze:Ja qurwa rozumie że w sobote jest wielki dzień i tak naprawdę rozpoczęcie sezonu,ale żeby tak wszystkich wymiotło z forum...![]()
Sami ciśnieniowcy jego mać!!!![]()
![]()
No cóż, są priorytety... ale nie ma tego złego. Podobno AGXy gną się tak samo przy spiętych dyfrach i porozpinanych, więc nie powinieneś poczuć różnicy.wicher pisze:Arti zatkałeś tą swoją chłodnia terminy u Marasa i będę musiał Was ogolić na rozpiętych dyfrach![]()