Ponoć nie jedni mierzyli i nie da rady sprawdzić czasu co do sekundy z kamery tam minuty w grę wchodzą ale kamera? ciekawe może i tak...burat pisze: a były przypadki ,że ktoś w domu onboarda przeglądał i mi według niego wyszło 0,3 setne krócej i była gówno burza.
Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Oficjalnie
W tej chwili RK redaguje regulamin SKJS i wkrótce powinien pojawić się komunikat o dopuszczeniu turbo bez zwężek przynajmniej w Rally Masters.
Wieczorem powinienem znać treść.

W tej chwili RK redaguje regulamin SKJS i wkrótce powinien pojawić się komunikat o dopuszczeniu turbo bez zwężek przynajmniej w Rally Masters.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
burat, kurna zdemaskowałeś mnie agenta pzm
Tak w skrytości marzę sobie, że kiedyś na KJS u Ciebie staniemy wszyscy w homogaciach ze zwężkami

Tak w skrytości marzę sobie, że kiedyś na KJS u Ciebie staniemy wszyscy w homogaciach ze zwężkami

Alan, Alan, Alan! pisze: Tak w skrytości marzę sobie, że kiedyś na KJS u Ciebie staniemy wszyscy w homogaciach ze zwężkami

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- koziolek
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester XT 2.5
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 9 razy
A gdzie będą te zwężki [WHITE SMILING FACE]
Z tyłu czy z przodu?
Samsung&tapatalk
Z tyłu czy z przodu?
Samsung&tapatalk
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
Rewelacja!!Alan, Alan, Alan! pisze:Oficjalnie
![]()
to teraz zaczynam szukać kombinezonu.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
regulamin mówi, że może być mechanika lub homologowany z utraconą badź aktualną.wicher pisze: A kombinezon to może być bez homo czy min z utraconą?
Czyli chyba takie coś przejdzie http://www.rallyshop.pl/index.php?p1523 ... parco-mx-3
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
5. Wyposażenie bezpieczeństwa osobistego:
Więc jeżeli jest to jednoczęściowy trudnopalny kostium teletubisia to możesz. Pasowałby Ci
- system FHR jest stanowczo zalecany,
- kombinezon – zgodne z listą tech. FIA nr 27. Dopuszczone jest używanie
kombinezonów z utraconą homologacja FIA Standard 1986 oraz innych
trudnopalnych jednoczęściowych kombinezonów (np. kombinezon mechanika), - bielizna (długa), balaklawa, skarpety – są stanowczo zalecane. Dopuszczone jest
używanie w/w wyposażenia osobistego, wykonanego z włókien naturalnych,
z utraconą normą ISO 6940 oraz nie posiadających homologacji, - buty i rękawice – są stanowczo zalecane (norma 8856-2000). Stosowanie rękawic
nie dotyczy pilotów. Dopuszczone jest używanie w/w wyposażenia osobistego
z utraconą norma ISO 6940. W sezonie 2015 dopuszcza się używanie
nieposiadających homologacji butów skórzanych. - kaski ochronne dla załogi musza być typu stosowanego w sporcie motorowym.
Stanowczo zalecane są kaski ochronne zgodne ze standardem z listy tech. FIA nr 25.
Więc jeżeli jest to jednoczęściowy trudnopalny kostium teletubisia to możesz. Pasowałby Ci

Są i budżetowe rozwiązania: http://allegro.pl/kombinezon-dla-mechan ... 25498.html
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Ja mam QSP i jest spoko. Wygodny, wytrzymały i praktyczny (czarny w razie dacha łatwo wyprać z oleju) 

ja też mam QSP i polecam
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

http://www.rallyshop.pl/index.php?p1443 ... ler-indoor
To ja też polecę coś :) cena bardzo przystępna a w dodatku wygląda jak normalny zawodniczy a nie mechanika z wielkimi kieszeniami i wszywkami na kolanach jak niektóre.
To ja też polecę coś :) cena bardzo przystępna a w dodatku wygląda jak normalny zawodniczy a nie mechanika z wielkimi kieszeniami i wszywkami na kolanach jak niektóre.
To i ja jeszcze

ryjeks, ale mówisz ,że będziesz szybki jak gepard w takim

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat pisze: ja też mam QSP i polecam
Chyba nie bardzo...zszywałeś już swojego...ja zresztą też. Jak dla mnie lipa

JonesB, ja zszywałem bo byłem trochę ponad jego rozmiar , teraz muszę znów bo jestem poniżej
poza tym nie mam zastrzeżeń

burat pisze: JonesB, ja zszywałem bo byłem trochę ponad jego rozmiar , teraz muszę znów bo jestem poniżej![]()
poza tym nie mam zastrzeżeń
Nie pamiętasz już jak przy wsiadaniu do auta pękł Ci w kroku i cały czas sie mnie później pytałeś czy nic nie wystaje ?

JonesB, no bo byłem ponad stan
teraz już nie pęka
Pytanie czemu tobie , czyżby sabotaż
Ja tu się odchudzam ,a ty doważasz

Pytanie czemu tobie , czyżby sabotaż

Jeszcze małe podsumowanie GCT http://socialblox.pl/2015/04/01/grand-c ... ejetnosci/
ma ktoś dobrą banie 

burat pisze: Jeszcze małe podsumowanie GCT
Błagam,tylko nie karmcie tego trolla, on tylko na to czeka, niczym ten dziwny polityk co sie o nim zrobilo glosno nie z powodu jego pracy, a z pomyslu zeby RK odebrac prawko za zbyt duzo dzwonów. Kazdy ma prawo do swoich poglądow ale juz dyskusja z kims takim chyba nie doprowadzi do niczego sensownego.
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
cholerny komunista.Jaki wniosek możemy wyciągnąć z sobotniej imprezy? Bardzo prosty; jeżdżą Ci, co kasę mają, a nie utalentowani zawodnicy.
pewno jeden z tych co mają talent... do zapieprzania boczurów golfem pod tesco.
szkoda czasu.
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki,
Arti pisze: Ja mam QSP i jest spoko.
burat pisze: ja też mam QSP i polecam
Zauważyłem tą zbieżność na GrandCarTrophy i zacząłem się zastanawiać dlaczego QSP robi jeden rozmiar kombinezonu...
Ja wiedziałem ze nie "umimy" jeździć, takie pi.dy z nas. buuuuuu....burat pisze:Jeszcze małe podsumowanie GCT

Ale jedno mnie pociesza, Johny Bravo TEŻ NIE UMI