Uhuhu to nam pojechali. On na pewno swoim golfem mk3 by nas wszystkich pojechał tylko nie będzie się zniżał do tak niakiego poziomu jaki reprezentujemy.
Arti, aby wiedzieć ,że tacy też są i takie teksty wypisują. Trafiłem na to przypadkiem jako koment pod wynikami z dwóch rund na Wydarzeniu GCT i pomyślałem ,że warto aby ludzie z forum tez poczytali napinacza
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
Jedno jest pewne.
Gość jest strasznie zakompleksiony i nie spełniony życiowo.Przekonany o tym,że ten jego prowokacyjny i nastawiony na wszystko na NIE blog jest "cool". qrwa co za czasy...
Ten wątek to jest onet żeby wrzucać takie rzeczy? Siedzi sobie jakiś niedojebek gdzieś, klepie w klawiature banialuki - ma do tego prawo. Ale chyba wypadałoby być ponad tym gównem?
To tak jak komentowanie porównania onboardów dwóch załóg w deszczowych warunkach - jedna na slicku z walnięta panewką a druga na dorżniętej miękkiej deszczówce, w dodatku z różnych przejazdów... no nie wypada po prostu
Wicher, no błagam Cie .... Takim porownaniem podbudowujesz jakiegos gowniarza, a to ani ten styl, ani wiedza. Clarkson jest cięty ale dość zabawny a ten tutaj gimbus jest jedynie żałosny
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Nie ma o czym sie rozpisywać ,żenujący wpis człowieka który ma mierne pojęcie o rajdach i sprawach z tym związanych .
Szkoda Naszego czasu i energi , olać miernotę
mnie jego wpis ruszył. Ja bym chciał więcej. Sam już się gubię kto może, a kto nie może jeździć subaru, a tu wygląda, że mamy kogoś kto niesie oświecenie na ten ciemny padół naszego wieśniactwa.
Arti pisze:
To tak jak komentowanie porównania onboardów dwóch załóg w deszczowych warunkach - jedna na slicku z walnięta panewką a druga na dorżniętej miękkiej deszczówce, w dodatku z różnych przejazdów... no nie wypada po prostu
To było akurat apropo równie słabego tekstu o fiatach mielących w miejscu 10 km/h.
Zresztą mniejsza z tym bo już i tak jest śmietnik w tym wątku.
Wicher, no błagam Cie .... Takim porownaniem podbudowujesz jakiegos gowniarza, a to ani ten styl, ani wiedza. Clarkson jest cięty ale dość zabawny a ten tutaj gimbus jest jedynie żałosny
Szczerze ma w dupie czy mu staje jak tak pisze wisi mi to i jak mi się będzie chciało to se bede jeździł w rajdach 5 na godzine a jak ktoś stoi w trawie i kozaczy to mam to gdzieś.
Niech se pisze co chce koło dyndla mi to lata.
Dobra kto na Rally Mastersa jedzie poślimaczyc....
Szczerze ma w dupie czy mu staje jak tak pisze wisi mi to i jak mi się będzie chciało to se bede jeździł w rajdach 5 na godzine a jak ktoś stoi w trawie i kozaczy to mam to gdzieś.
Niech se pisze co chce koło dyndla mi to lata.
Dobra kto na Rally Mastersa jedzie poślimaczyc....
Chyba łatwiej zapytać kto nie jedzie ;)
Ja juz jestem na liście ;)