Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Siedziałem kiedyś w czymś takim... robi robote 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
To jest myśl
, co ja się będę pierdzielił z szukaniem godnego GC8, kupie se takiego bobka, może być nawet "trochę zgnity", zaklatkuję i będę wszystkich ganiał po zawodach 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Re: Re:
Panowie, żadnego slow motion challenge!ryjeks pisze:Przecież tylko z Nimi się drażnię, my mamy swój challengewicher pisze:Ryjeks nie słuchaj ich jedyne słuszne Slow Motion
Zakupiłem już dodatkowe pedały instruktora nauki jazdy z tym że pod oba podepniemy linkę gazu

Wicher, jeden może być wasz

Mati ogarnie to zaraz po wyjeździe z BK.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
A tak poważniej: Kopalnia w takiej samej konfiguracji jak na ostatnim RM czyli zajebista - kilka szerokich łuków na sążne boczury. Trzeba uważać na początku OSu (drugi zakręt po starcie) żeby zmieścić się bramie.ryjeks pisze:Są mapy![]()
No to teraz starzy wyjadacze podpowiedzcie, czy to się powtarza co było czy jak ?
Może jakieś onboardy, uwagi, komentarze od starszych kolegów![]()
Kopalnia: http://www.rallymasters.pl/dokumenty/20 ... palnia.pdf
Tąpadła: http://www.rallymasters.pl/dokumenty/20 ... apadla.pdf
Sulistrowiczki: http://www.rallymasters.pl/dokumenty/20 ... wiczki.pdf
Tąpadła - OS do nabijania sekund dla mocniejszych samochodów - 4 (!) szykany i 3 "normalne" zakręty.
Sulistrowiczki - dylemat z jaką prędkością napaść hopę na zaporze. "Colin style" - dnem. "Prosty AGX style" - z umiarem (ca 60 kmh).

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
Byliśmy z cyqan'em polatać na Niskich
Od 3'19"
Link: https://www.youtube.com/watch?v=LpNWREZKm6c
Wstydu nie było i ciekawe testy oponiarskie. Pomimo że ciasno to fun był
Fajna rywalizacja z Maćkiem Wiatrakiem

Od 3'19"

Link: https://www.youtube.com/watch?v=LpNWREZKm6c
Wstydu nie było i ciekawe testy oponiarskie. Pomimo że ciasno to fun był

Fajna rywalizacja z Maćkiem Wiatrakiem

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
TomekSliwa, dlaczego nie jedziesz RM? Homo i zał J. czy coś innego?

DowartościowanieArti pisze:TomekSliwa, dlaczego nie jedziesz RM? Homo i zał J. czy coś innego?

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Nigdzie nie ma tak ogromnych kombinezonówArti pisze:TomekSliwa, dlaczego nie jedziesz RM? Homo i zał J. czy coś innego?

W tym czasie jest fajny mój"domowy", rajd o puchar dziekana. Koszty udziału dużo niższe a do tego dwudniowa rywalizacja

A tak na prawdę to na RM pewnie znowu dostałbym od GT-ków w dupę i po co mi to?

Przed chwilą skończyłem rozmawiać z Dyrektorem na ten temat i obiecał, że coś zdziała w temacie żeby nikt takiego dylematu nie miał. Równie wolno dla wszystkich i bez wyrywania amorów ;)Arti pisze: Sulistrowiczki - dylemat z jaką prędkością napaść hopę na zaporze. "Colin style" - dnem. "Prosty AGX style" - z umiarem (ca 60 kmh). Ale to doświadczenia Ci nie doradzę, bo nie dojechałem tam.
Polecam dyskusję z tym Panem, bo to naprawdę równy gość i słucha swoich "klientów"

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Ryjeks dobrego pilota wybrałbooSTi pisze: Przed chwilą skończyłem rozmawiać z Dyrektorem

Podium już jest, może coś więcej się jeszcze ugra

booSTi pisze: obiecał, że coś zdziała w temacie żeby nikt takiego dylematu nie miał.
Postawią ograniczenie do 30 km/h, znak "roboty drogowe" i przejscie dla pieszych

Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Musze wzmocnić agxy w takim razie.....hati pisze:booSTi pisze: obiecał, że coś zdziała w temacie żeby nikt takiego dylematu nie miał.
Postawią ograniczenie do 30 km/h, znak "roboty drogowe" i przejscie dla pieszych. I straz wiejska z fotoradarem

http://slizgawka.trans-tour.pl/index.ht ... 150412&k=1 Wczorajsza ślizgawka zakończona na 1 miejscu w generali
Fajnie w wieku 16 lat wygrać z duzo bardziej doświadczonymi kierowcami 

''Jeżdżenie w kasku w rajdówce jest jak sex ze gumą, nie wygodnie ale bezpiecznie'' by Felix
No tak że ten tegoTomekSliwa pisze:Ryjeks dobrego pilota wybrałbooSTi pisze: Przed chwilą skończyłem rozmawiać z Dyrektorem![]()
Podium już jest, może coś więcej się jeszcze ugra![]()
![]()
![]()

"Po pierwszej pętli zajmujemy pierwsze miejsce, ale zamierzamy przyśpieszyć i wskoczyć jeszcze kilka oczek wyżej"

- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
a tak się zastanawiam jaka strategię przyjąć, bokiem czy kalkulatorem?

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Arti pisze: A tak poważniej: Kopalnia w takiej samej konfiguracji jak na ostatnim RM czyli zajebista - kilka szerokich łuków na sążne boczury. Trzeba uważać na początku OSu (drugi zakręt po starcie) żeby zmieścić się bramie.
Tąpadła - OS do nabijania sekund dla mocniejszych samochodów - 4 (!) szykany i 3 "normalne" zakręty.
Sulistrowiczki - dylemat z jaką prędkością napaść hopę na zaporze. "Colin style" - dnem. "Prosty AGX style" - z umiarem (ca 60 kmh). Ale to doświadczenia Ci nie doradzę, bo nie dojechałem tam.
Przejrzałem onboardy.
Kopalnia wygląda przyjemnie ogólnie, Tąpadła to 1/4 mili faktycznie, a Sulistrowiczki dość rajdowe i ta hopa faktycznie idealnie pod Wichra

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
TomekSliwa pisze: Byliśmy z cyqan'em polatać na Niskich
W końcu szpery poszły w ruch

9x kopalnię pojedziemyTomekSliwa pisze:Ryjeks dobrego pilota wybrałbooSTi pisze: Przed chwilą skończyłem rozmawiać z Dyrektorem![]()
Podium już jest, może coś więcej się jeszcze ugra![]()
![]()
![]()