Kopalnia jest naprawdę fajnym oesem i nie wyobrażam sobie żeby Colin jechał jak kalkulator.ryjeks pisze:Arti pisze: A tak poważniej: Kopalnia w takiej samej konfiguracji jak na ostatnim RM czyli zajebista - kilka szerokich łuków na sążne boczury. Trzeba uważać na początku OSu (drugi zakręt po starcie) żeby zmieścić się bramie.
Tąpadła - OS do nabijania sekund dla mocniejszych samochodów - 4 (!) szykany i 3 "normalne" zakręty.
Sulistrowiczki - dylemat z jaką prędkością napaść hopę na zaporze. "Colin style" - dnem. "Prosty AGX style" - z umiarem (ca 60 kmh). Ale to doświadczenia Ci nie doradzę, bo nie dojechałem tam.
Przejrzałem onboardy.
Kopalnia wygląda przyjemnie ogólnie, Tąpadła to 1/4 mili faktycznie, a Sulistrowiczki dość rajdowe i ta hopa faktycznie idealnie pod Wichra

Tąpadła to dla mnie jakaś pomyłka,nie lubię takich odcinków i mimo że dziad moc ma to jakoś go nie wygrywamy ,więc chyba jajka małe.

Sulistrowiczki - super , szybki i techniczny, hopa wg mnie do przejechania ,ale z prędkością około 60-70 bo szybciej to strach o zawias.