jak Pan D uwzgledni nas na liscie zgloszeni to pojawimy sie z BIALA DAMA moze wkoncu uda sie zaliczyc kamionki:) tematy sprzeglowe sie ogarnija i powinien zniknac problem
LOPA pisze:jak Pan D uwzgledni nas na liscie zgloszeni to pojawimy sie z BIALA DAMA moze wkoncu uda sie zaliczyc kamionki:) tematy sprzeglowe sie ogarnija i powinien zniknac problem
Jeśli wysłałiście zgłoszenie w terminie to jedziecie. To nie Kamionki sprzed roku kiedy było 120 zgłoszeń i Pan Andrzej próbował robić "selekcję".
no obsada zacna , ja tam jadę w swojej klasie tylko goniąc czas , nie mam szans na dziś z Figurskim czy Gunią ,a cel jeden zejść przy suchym asfalcie z 4:02 do 3:56 jak się wszystko uda
Bochek jak zawsze dał radę , choć szkoda ,że nie miał okazji pogadać z zawodnikami
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
Arti, graty dla ciebie i Ilony za wynik dziś i tytuł majstra
Moim zamiarem dziś był atak na mój najlepszy czas czyli 4:02 podczas pierwszego podjazdu gdzie od połowy juz było mokro na tyle ,że trzeba było używać wycieraczek a wcześniej też droga była śliska 4:01 było satysfakcjonujące
Potem była tylko zabawa z autem
tu nasze wypociny z dziś
burat pisze:Arti, graty dla ciebie i Ilony za wynik dziś i tytuł majstra
Moim zamiarem dziś był atak na mój najlepszy czas czyli 4:02 podczas pierwszego podjazdu gdzie od połowy juz było mokro na tyle ,że trzeba było używać wycieraczek a wcześniej też droga była śliska 4:01 było satysfakcjonujące
Potem była tylko zabawa z autem
tu nasze wypociny z dziś
Buratini czasy dobre i czyste przejazdy, tylko się cieszyć Bariera czterominutowa pęknie w przyszłym sezonie jak gumka w majtkach u wiernych kibicek Poldolota
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2015, o 10:05 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.