Chlejady 2011 Love Parade - 20-22.05 Srebrna Góra
Re: Chlejady 2011 Love Parade - 20-22.05 Srebrna Góra
jarmaj, na PW chcą jak widzę Ci, którzy mają obawy odnośnie tego, co na tych fotkach jest 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Monitorowi też proszę wysłać PW
a co...chłopaki chcą to ja też 

chcieć to sobie mogą
nie no spoko, powysyłam na PW tylko do tych, których jakoś ciekawie ustrzeliłem i mogliby mieć zastrzeżenia, a całość i tak wrzucę na ogólny.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ja obaw nie miałem do puki wszyscy nie zaczęli krzyczeć ,że są takie straszne więc chcę się przekonać coście ze mną zrobili jak spałemeMTi pisze: na PW chcą jak widzę Ci, którzy mają obawy odnośnie tego, co na tych fotkach jest![]()

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

wtedy to ja też już spałem, więc luz... dla mnie impreza się skończyła na ognisku, jak już się wszyscy zabierali, dobitki po pokojach nie mam 

eMTi, no a jak siedzieliśmy na werandzie i jeden Góral strasznie zawodził to nie robiłeś fot

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 243 razy
- Polubione posty: 522 razy
Dawac foty! 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Ooooo ludzie z przyszłości też mają lęki?WRC fan pisze:Też poproszę PW ze zdjęciami

Podziemie zdjęciowe kwitnie. 

czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 243 razy
- Polubione posty: 522 razy
vibowit, nie było Cię na Chlejadach, przyoszczędziłeś trochę na podatkach... jesteś idealnym klientem dla wtórnego, komercyjnego obrotu kompromitacyjnymi materiałami z wyjazdu 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
spoko spoko, jeszcze nikomu na PW nie wysyłałemvibowit pisze: Podziemie zdjęciowe kwitnie

No nie przyoszczędziłem. Tyle, że ponoć płacę je w nieodpowiednim miejscu.Chloru pisze:vibowit, nie było Cię na Chlejadach, przyoszczędziłeś trochę na podatkach...

czarne jest piękne...
wszyscy chcą tylko nikt nie wysyła

nie wiem o jakie fotki chodzi, ale jeżeli te co Figa wrzuciła na chwilę, to prawie to samo co fotki Mańka, może tylko różnią się ilością moich najebanych ryjów, u Figi jest ich więcej,
poza tym lajt, albo czegoś nie zauważyłem na komórce przeglądając
a tak ogólnie, to fajnie jakby jednak obowiązywała zasada "What happens in Vegas - stays in Vegas" , robimy tam wiele głupich rzeczy, ale wiele z nich jest ok w stosunku do okoliczności jakie tam występują , że się znowu posłużę cytatem "XXXXX is not normal, but on Chlejady it is" - na fotkach tego nie widać
poza tym lajt, albo czegoś nie zauważyłem na komórce przeglądając
a tak ogólnie, to fajnie jakby jednak obowiązywała zasada "What happens in Vegas - stays in Vegas" , robimy tam wiele głupich rzeczy, ale wiele z nich jest ok w stosunku do okoliczności jakie tam występują , że się znowu posłużę cytatem "XXXXX is not normal, but on Chlejady it is" - na fotkach tego nie widać
Moniqa pisze:Ooooo ludzie z przyszłości też mają lęki?WRC fan pisze:Też poproszę PW ze zdjęciami![]()
![]()

Link: http://www.youtube.com/watch?v=xHa3D-musUw
ta dam, dostalem juz odpowiedź od grzesia, a był on ostatnim elementem układanki, tak więc fotki mogą zostać wrzucone. jutro będzie link 

eMTi, ale to przeciągasz

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
A ja tam już nie chcę oglądać żadnych fotek. Strzelam focha. Wszyscy strzelają aparatami, a potem doprosić się nie można.

tak to jest, jak się ma klientów z zagranicy, którzy nie mają wolnych dni wtedy, kiedy my... niby miało być wolne, ale same fuckupy powstały i od rana do teraz ciurem w robocie