na WLTA będzie pikantnie, bo zapisał się Pan Andrzej S.

A tak zauważyłem, "ciekawe" osoby się pojawiąeMTi pisze: na WLTA będzie pikantnie, bo zapisał się Pan Andrzej S.
że niby na WLTA?pawlaswrc pisze: Coś mi się wydaje, że się jednak zgłoszę
nic mi nie mów.. ja mam u siebie 225TomekSliwa pisze: w zupełności wystarczy
jak się TERZO nie pozbiera, to możnabooSTI pisze: eMTi, można się do ciebie wepchać na prawy?
do tego wystarczą czasy w generalceTomekSliwa pisze: bo mam ochotę kilka, a najlepiej WSZYSTKIE evo pogonić!
Decyduje kolejność wpłat, a nie zgłoszeń... Rezerwa dotyczy kolejność zgłoszeń, więc jak już jest ponad limit, to ludzie są wpisywani do rezerwy, ale jak tylko przyjdzie przelew, to z automatu wskakują na normalną listę.. Tak więc spoko wodza, bo co z tego, że wpisały się 93 osoby, jak dopiero 44 zapłaciłypawlaswrc pisze: A jak to jest, bo lista jest już rezerwowa, kiedy się dowiem czy wogóle pojadę? Kasę zwracają jeśli nie pojadę?
dupa tam, z moją wagą i oponami to mnie wszystkie 90 konne civici na lodzie objeżdżają...TomekSliwa pisze: Pewnie eMTi, drży teraz ze strachu
eMTi pisze:
jak się TERZO nie pozbiera, to możnaA tak na serio, to wpadaj, na jedno kółko mogę Cię wziąć, bo tak to zapewne TERZO będzie mnie dociążał...
no to się będziesz wyróżniać - rozpoznanie z kilometraredsun pisze: w czarno-szarym polarze i czarnych spodniach
TERZO pisze: Nie wiem, czy się przypadkiem nie da zapisać w dniu startu.
eMTi pisze: no to się będziesz wyróżniać - rozpoznanie z kilometra