Bielawa i okolice - gdzie mozna polatac ?
Bielawa i okolice - gdzie mozna polatac ?
Do bywalców i tubylców z tej pięknej okolicy - jest moze w poblizu przetestowany jakis teren szutrowy, gdzie mozna by bezpiecznie polatac bokiem? Liczylem że fajny teren wynurzy sie spod wody spuszczonej ze zbiornika ale tam raczej teren do off-road, dla wrx'a sie nie nada. Ale moze ktos smigal po jakichs terenach kopalnianych, ktorych sporo w okolicy? Do zimy daleko ... :(
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Bielawa i okolice - gdzie mozna polatac ?
Chłopaki w Bolesławcu latają, szukaj wątku w spotkaniach forumowych, miałem okazję raz tam upalać i było zacnie 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
to powiedz teraz ile czyściłeś auto
ja po ostatnim wałbrzychu mam szutrów dość na dłuższy czas

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, każdy to musi przeżyć chociaż raz
Oglądałeś filtr powietrza ?

Oglądałeś filtr powietrza ?

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
dziś w związku z bramą jaką robiliśmy koledze po rajdowym fachu
, trzeba było wyczyścić poldona i o dziwo pod maską było najczyściej

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, ponawiam pytanie, czy zaglądałeś do filtra powietrza ? 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
stożek więc co miało być to się już pewnie przepaliło 

Aaaaaa Panie zapomniałem, że w rajdówkach takie cuda som na pokładzieburat pisze:stożek ...

U mnie sodomia i gomoria była

To zapewne dlatego calkiem sensowne jest obspawanie auta wewnątrz - z tego co czytałem w wątku marasa na kropce. Mimo to chetnie spróbowałbym gdzies polatać - tylko do Bolesławca to spora działa, Wałbrzych już brzmi lepiej - można tam gdzieś smignąc poza zawodami, prywatnie?burat pisze:...
Pozdrawiam
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
W W-chu tam gdzie były starty jest straszny wyryp, koledzy wyżej potwierdzą
A co do czyszczenia po szutrach, mogę tylko powiedzieć, że kurz był wszędzie
A co do czyszczenia po szutrach, mogę tylko powiedzieć, że kurz był wszędzie

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

Żemol, może nie straszny , przynajmniej nie na całej trasie, bo tak na samej "płycie boiska" i bieżni jest całkiem przyjemnie ,jak na szutry, tylko ta mała pętla to straszny wyryp bo prowadzi przez dwa krawężniki jakie zostały po bieżni. Jak tam teraz jest po tygodniu od imprezy to nie wiem
Co do kurzu to jest masakra

Bez przeasdy z tym wyrypem, problem był w dwóch miejscach i tyle.Żemol pisze:W W-chu tam gdzie były starty jest straszny wyryp, koledzy wyżej potwierdzą
To są szutry, a nie tor F1.
A tu się wszystko zgadzaŻemol pisze:A co do czyszczenia po szutrach, mogę tylko powiedzieć, że kurz był wszędzie

właśnie dlatego takie niby-szutry (bo to ziemio-piach była chybaburat pisze: trzeba było wyczyścić poldona i o dziwo pod maską było najczyściej

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
nie da się uszczelnić rajdówki przed czymś takim ,patrz na chłopaków z dakaru tam już mają maks profi sprzęt, a i tak tego syfu w aucie pełno ,musiał byś zrobić puszkę tak szczelną która nawet by powietrza nie przepuszczała i tylko dla załogi przez jakiś filtr , co by się nie udusili, ale to jest nieosiągalne chyba