a ja myślałem, że to trup w szafie...hogi pisze:Myślałem, że forumowicze to jedność, a SIP to ta druga strona medalu.

a ja myślałem, że to trup w szafie...hogi pisze:Myślałem, że forumowicze to jedność, a SIP to ta druga strona medalu.
Obawiam się że wręcz znakomita większość z nas tamtego forum nie czyta. Tutaj nikt informacji nie przyniósłjarmaj pisze:hogi, ale nie każdy czyta forum SIP, a nie zauważyłem żeby tu była o tym informacja, więc skąd niby mieli wiedzieć?hogi pisze:[Po Barbórce spot jest u Durbosa w knajpie.
Liczyłem, że zobaczymy się wszyscy...
Ehhh...
Nie miej więc do nikogo pretensji.
Obawy jak najbardziej słuszne...barbie pisze: Obawiam się że wręcz znakomita większość z nas tamtego forum nie czyta.
Chyba sama w to nie wierzysz.barbie pisze: Obawiam się że wręcz znakomita większość z nas tamtego forum nie czyta.
Pokaż mi gdzie wcześniej też była propozycja spotkania po Barbórce, tu na forum?jarmaj pisze: hogi, ale nie każdy czyta forum SIP, a nie zauważyłem żeby tu była o tym informacja, więc skąd niby mieli wiedzieć?
Nie. Po prostu drażnią mnie takie podziały, jeżeli chodzi o spoty forumowe.WRC fan pisze: Hogi, wydaje mi się, że robisz z igły widły...
No i samemu sobie odpowiedziałeś...hogi pisze: Nie. Po prostu drażnią mnie takie podziały, jeżeli chodzi o spoty forumowe.
Dyrekcja, Dyrekcją - Forumowicze, Forumowiczami...
Hogi remek powiesił to z miesiąc temu: http://forum-subaru.pl/bb3/calendar.php ... &calEid=28hogi pisze: Pokaż mi gdzie wcześniej też była propozycja spotkania po Barbórce, tu na forum?
Chodziło Ci o TVP Sport?damaz pisze:no i po zawodach. Barbórka w szlafmycy, przy pomocy TVN Sport.![]()
jak ja nie znoszę chorować...
Arti pisze: Barbórkowicze napisalibyście chociaż jak tam rajdzik i ile ładnych boków już widzieliście.![]()
![]()
To było do przewidzenia.Chloru pisze:Arti pisze: Barbórkowicze napisalibyście chociaż jak tam rajdzik i ile ładnych boków już widzieliście.![]()
![]()
Informujemy niniejszym, że z Remikiem od samego rana chodzimy bokami
Tylko uważajcie na ronda. Może potem być wam trudno je opóścić....Chloru pisze:Informujemy niniejszym, że z Remikiem od samego rana chodzimy bokami
Arti pisze: jarmaj, zauważ, że ani słowa nie piszą o rajdzie
Potwierdzam, że "Pani Karowa" przywitała widzów chłodnym oddechem znad Wisły...MAZI pisze:Gorzej na Karowej bo ziomnio jak .....i wiatr tak na..... i nie dało sie wytrzymac....