Jest TV więc istnieje niezerowa szansa, że nie będę siedział obrażony na cały świat.

No.. Chcę Ci dać trochę odetchnąć więc wychodzę naliwit pisze:vibowit, a Ty gdzie się wybierasz?
Nasz animator imprezowy marki Chlor ztuningował rezerwację do poziomu 10-12 osób.barbie pisze:vibowit, Chlor zrobił rezerwejszon na 6-8 osób U Fiszera, Pl. Bankowy 1 - sobota 13 grudnia godzina 20:30-21, codename "Świnka".
damaz pisze: a jak ktoś, kto jeszcze nie ma biletów, nigdy nie był na rajdzie i chce nawet parę fotek zrobić (najlepiej z okolic mostka, nie beczki, nie telebimu) to co powinien zrobić![]()
damaz pisze: kamuflaż może być?
![]()
Myślałem, że już dawno poginęły... ale nie, jedną znalazłem - co prawda rajd nie ten, ale zawszeć... mogę wypożyczyć za drobną opłatądamaz pisze:aaaaaaaaaa................
szukam przepustki prasianej w celu gwałtu
Nawet po 3/4l bym Cie nie poznal....WiS pisze:Myślałem, że już dawno poginęły... ale nie, jedną znalazłem - co prawda rajd nie ten, ale zawszeć... mogę wypożyczyć za drobną opłatądamaz pisze:aaaaaaaaaa................
szukam przepustki prasianej w celu gwałtu
Piętnaście kilo temu. I jedną brodę.FUX pisze: Nawet po 3/4l bym Cie nie poznal....
damaz pisze: poważnie![]()
A okular?WiS pisze:Piętnaście kilo temu. I jedną brodę.FUX pisze: Nawet po 3/4l bym Cie nie poznal....
A ten krawat to chyba jeszcze mam
Widzę, że rozłam niezły się zrobił.barbie pisze: vibowit, Chlor zrobił rezerwejszon na 6-8 osób U Fiszera, Pl. Bankowy 1 - sobota 13 grudnia godzina 20:30-21, codename "Świnka".
hogi, ale nie każdy czyta forum SIP, a nie zauważyłem żeby tu była o tym informacja, więc skąd niby mieli wiedzieć?hogi pisze:[Po Barbórce spot jest u Durbosa w knajpie.
Liczyłem, że zobaczymy się wszyscy...
Ehhh...
pocztą już nie dojdzie...gpruszko pisze:gootek, a oddałbyś mi go z powrotem?![]()