Spotkanie miłośników Subaru - Kraków (31.01)
Spotkanie miłośników Subaru - Kraków (31.01)
W imieniu redakcji portalu http://www.autogaleria.pl chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich miłośników Subaru na spotkanie w Krakowie w sobotę 31.01 na parkingu podziemnym C.H. PLAZA (Al. Pokoju) o godzinie 21:00. Chcemy Wam zaprezentować najnowszą Imprezę WRX i poznać Wasze opinie na jej temat. Myślę, że miło spędzimy czas na wspólnej wymianie doświadczeń. :)
Zapraszam,
Grzegorz Skarbek
redaktor autoGALERII
[email protected]
Zapraszam,
Grzegorz Skarbek
redaktor autoGALERII
[email protected]
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Spotkanie miłośników Subaru - Kraków (31.01)
chcecie spalic tego WRXa?Dj Brabus pisze: Chcemy Wam zaprezentować najnowszą Imprezę WRX i poznać Wasze opinie na jej temat. Myślę, że miło spędzimy czas na wspólnej wymianie doświadczeń. :)

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Dj Brabus napisz, dlaczego warto do Was przyjechać. Większość z nas widziała już WRX'a 

Fajerwerków co prawda nie mogę zaoferować (co najwyżej wodę mineralną do popicia), ale zależy mi na wymianie Waszych - właścicieli Subaru - spostrzeżeń dotyczących tego nowego modelu.
Czy informacja, że Impreza będzie w sedanie jest wystarczającą zachętą?
P.S. Błagam, nie chcę spalić tej Imprezy. ;)
Czy informacja, że Impreza będzie w sedanie jest wystarczającą zachętą?
P.S. Błagam, nie chcę spalić tej Imprezy. ;)
No jak to dlaczego, możliwe że będę. To chyba dobra zachęta dla Ciebie So What 

To ja juz dzisiaj mogę napisać.
zrobiłem po Wrocku 30km 2.0 lanosem.
Na liczniku 500km i trochę.
W środku skrzypią plastiki, pedał sprzęgła jest miękki z naciskiem na miękki.
Zegary lepsze, niż w nowym forku. Spalanie miasto na delikatnej nodze, w koncu nówka sztuka, to nie bedę katował, na poziomie 15l/100..
Tak więc lepiej kupcie se po butelce, idźcie na imprę i se podarujcie to oglądactwo...
Wolę swojego forka.
zrobiłem po Wrocku 30km 2.0 lanosem.
Na liczniku 500km i trochę.
W środku skrzypią plastiki, pedał sprzęgła jest miękki z naciskiem na miękki.
Zegary lepsze, niż w nowym forku. Spalanie miasto na delikatnej nodze, w koncu nówka sztuka, to nie bedę katował, na poziomie 15l/100..
Tak więc lepiej kupcie se po butelce, idźcie na imprę i se podarujcie to oglądactwo...
Wolę swojego forka.
Dolce far niente 

Nowa Impreza WRX sedan?
Ludzie, którzy zatwierdzili ten projekt powinni zgłosić się koniecznie po bonus...
od zarządu Mitsubishi Motors...
Nie wybrałbym się na takie smutne spotkanie, nawet gdyby woda mineralna była naprawdę dobra.
Już lepiej zróbcie pokaz Opla Insignia 2.0 Turbo 4x4 Sport A/T. Byłoby to coś ciekawszego.

Ludzie, którzy zatwierdzili ten projekt powinni zgłosić się koniecznie po bonus...
od zarządu Mitsubishi Motors...

Nie wybrałbym się na takie smutne spotkanie, nawet gdyby woda mineralna była naprawdę dobra.
Już lepiej zróbcie pokaz Opla Insignia 2.0 Turbo 4x4 Sport A/T. Byłoby to coś ciekawszego.

Skoro tak mówisz, to smutek...
Następnym razem zaproszę na pokaz Mercedesa GLK - może będzie lepiej. ;)
Respekt dla wszystkich, którzy się pojawią - jeśli nie, też krzywdy nie będzie.
P.S. Testowałem Legacy 2.0D/ 3.0R, Outbacka 2.0D, Forestera 2.0D i Imprezę hatchback 2.0 RS i z całą pewnością stwierdzam, że pierwsze trzy są najlepsze.
Co wcale nie znaczy, że Impreza jest zła - "konkurent" w postaci Lancera wcale nie lepszy. ;)
Następnym razem zaproszę na pokaz Mercedesa GLK - może będzie lepiej. ;)
Respekt dla wszystkich, którzy się pojawią - jeśli nie, też krzywdy nie będzie.
P.S. Testowałem Legacy 2.0D/ 3.0R, Outbacka 2.0D, Forestera 2.0D i Imprezę hatchback 2.0 RS i z całą pewnością stwierdzam, że pierwsze trzy są najlepsze.
Co wcale nie znaczy, że Impreza jest zła - "konkurent" w postaci Lancera wcale nie lepszy. ;)
To przejedź się jeszcze Oplem Insignią z silnikiem benzynowym 2.0 turbo, w wersji sport, z napędem 4x4.
Oceń jak się jeździ, jak wygląda wyposażenie, jakość materiałów, jak osiągi, zużycie paliwa, itd...
potem jeszcze porównaj sobie ceny...
i wtedy porozmawiamy
Oceń jak się jeździ, jak wygląda wyposażenie, jakość materiałów, jak osiągi, zużycie paliwa, itd...
potem jeszcze porównaj sobie ceny...
i wtedy porozmawiamy

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
W sumie to czemu nie szybko sie dojedzie z Wrocka jest A4 moze sie zmobilizuje... 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Ty juz moze szybko nie jezdzijMAZI pisze: W sumie to czemu nie szybko sie dojedzie z Wrocka jest A4 moze sie zmobilizuje...![]()

-
ALSDS-Buffy
- 0 gwiazdek
- Auto: Polonez>WRX>Legacy
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Remek ja naprawde wolno jechałem

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- wime
- 1 gwiazdka
- Auto: OBK
ja pewnie sie pojawie na chwilke,
jest szansa na wczesniejsza godzine?
Tak, bo Lancer heczbek to arcydzieło stylistów. Moim zdaniem jest jeszcze gorszy niż Impreza.gootek pisze:Ludzie, którzy zatwierdzili ten projekt powinni zgłosić się koniecznie po bonus...
od zarządu Mitsubishi Motors...![]()
czarne jest piękne...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Dj Brabus, nie przejmuj się tonem niektórych - to zawiedziona miłość przez nich przemawia
Z tego wszystkiego nawet nie podziękują za grzeczne zaproszenie, tylko wybrzydzają. A sio mnie na forum Opla...
Pozdrawiam,
posiadacz Suzuki i Toyoty

Z tego wszystkiego nawet nie podziękują za grzeczne zaproszenie, tylko wybrzydzają. A sio mnie na forum Opla...

Pozdrawiam,
posiadacz Suzuki i Toyoty

Brzydszy od nowej budy Imprezy sedan? Nie możliwevibowit pisze:Tak, bo Lancer heczbek to arcydzieło stylistów. Moim zdaniem jest jeszcze gorszy niż Impreza.gootek pisze:Ludzie, którzy zatwierdzili ten projekt powinni zgłosić się koniecznie po bonus...
od zarządu Mitsubishi Motors...![]()

Ale to nie o to mi chodzi. Design jest sprawą gustu i choćbyśmy się przez rok spierali, to i tak każdemu będzie się co innego podobać.
Z Subaru Imprezą (sedan) to jest to prostu tak, że od zawsze było to auto zarazem bardzo brzydkie i bardzo fajne...
a teraz jest tylko bardzo brzydkie...

Chciałbym się mylić...WiS pisze:Dj Brabus, nie przejmuj się tonem niektórych - to zawiedziona miłość przez nich przemawia...
i żeby się okazało za kilka lat, że to będzie auto kultowe....

a ten wstrętny i pokraczny twór pseudo-projektantów, pójdzie szybko w zapomnienie:

gootek, no impreza z modelem 2009 z całą pewnością zapisze sie w historii ...
A co do Lancera Sport czy jak mu tam strasznie dupsko zniszczyli. Concept był o niebo lepszy.
A co do Lancera Sport czy jak mu tam strasznie dupsko zniszczyli. Concept był o niebo lepszy.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Widzialem toto trzy dni temu. To juz nasz lanos piekniejszyniuniek pisze: A co do Lancera Sport czy jak mu tam strasznie dupsko zniszczyli.

Mówicie o tym?

Że niby tył lanosa jest ładniejszy?
Raczej równie kiepski...

Że niby tył lanosa jest ładniejszy?
Raczej równie kiepski...

Jeśli będzie taka potrzeba, to pojawię się - może być 20:00?wime pisze:ja pewnie sie pojawie na chwilke,
To do mnie - ja nie kupuję Imprezy, ja ją będę testował jako redaktor. ;) Dlatego zależy mi na Waszych opiniach.gootek pisze:To przejedź się jeszcze Oplem Insignią z silnikiem benzynowym 2.0 turbo
Dzięki piękne, już myślałem, że optymizm na tym forum zaginął. ;)WiS pisze:Dj Brabus, nie przejmuj się tonem niektórych - to zawiedziona miłość przez nich przemawia![]()
Z tego wszystkiego nawet nie podziękują za grzeczne zaproszenie
Owszem, aczkolwiek hatchback zdecydowanie lepiej wyszedł w Subaru - Mitsu ma zdecydowanie za duże zwisy. Co innego sedan - tu jednak Lancer jest zdecydowanie atrakcyjniejszy.gootek pisze:Ale to nie o to mi chodzi. Design jest sprawą gustu i choćbyśmy się przez rok spierali, to i tak każdemu będzie się co innego podobać.
Optymizm nie zaginął i w tym przypadku polega na wierze, że obecnie produkowany model szybko znajdzie następcę.Dj Brabus pisze:Dzięki piękne, już myślałem, że optymizm na tym forum zaginął. ;)

Dla mnie to brzmi jak żart. Ale OK, to sprawa wyłącznie gustu estetycznego, więc nie ma się o co spierać.Dj Brabus pisze:Owszem, aczkolwiek hatchback zdecydowanie lepiej wyszedł w Subaru - Mitsu ma zdecydowanie za duże zwisy. Co innego sedan - tu jednak Lancer jest zdecydowanie atrakcyjniejszy.gootek pisze:Ale to nie o to mi chodzi. Design jest sprawą gustu i choćbyśmy się przez rok spierali, to i tak każdemu będzie się co innego podobać.
To co ty nazywasz "za duże zwisy" to jest bagażnik o pojemności 344 litry, podczas gdy w Imprezie hatchbak ma on 301 litrów. Niby drobiazg, ale jednak...
No i nie o porównywanie z Lancerem tu chodzi...
a racej o swierdzenie faktu, że obecna generacja Imprezy nie jest najlepsza...
więc optymizm podpowiada...
- patrz początek posta

No i jak wrażenia? 

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!