ZLOT SUBARU 20 CZERWCA 2009 JEZIORO BIAŁE
ZLOT SUBARU 20 CZERWCA 2009 JEZIORO BIAŁE
Witam,
ostatnio śledząc forum o Subaru, zauważyłem że jest organizowany Zlot SUBARU nad Jeziorem Białym w województwie lubelskim w malowniczym i Imprezowym pojezierzu łęczyńsko-włodawskim.
Termin zlotu to 20 czerwca 2009 J.Białe Okuninka 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zapraszam i ja.
ostatnio śledząc forum o Subaru, zauważyłem że jest organizowany Zlot SUBARU nad Jeziorem Białym w województwie lubelskim w malowniczym i Imprezowym pojezierzu łęczyńsko-włodawskim.
Termin zlotu to 20 czerwca 2009 J.Białe Okuninka 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zapraszam i ja.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2009, o 17:00 przez lukim, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: ZLOT SUBARU 20 CZERWCA `09 JEZIORO BIAŁE!!!
lukim, ale jakie forum śledziłeś i gdzie to znalazłeś i może parę słów więcej?
czyżby chodziło o SIP'owe Plejady 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Dokładnie. Ogłosili, że w tym roku w Mikołajkach.FUX pisze: sipowe chyba w Mikolajkach...
Nie chodzi tu napewno o Mikołajki. Sorry ale nie jestem w temacie i nie czje słowa "sipowe".....
W województwie lubelskim nad Jeziorem Białym (Okunikna/k.włodawy-pojezierze),(nieoficjalnie) 20 czerwca 2009r. będzie organizowany zlot SUBARU bez żadnych zapisów itp.
Inicjatorem tego zlotu jestem Ja oraz mój kolega (obaj chorzy w Subaru). Jak to nad pełnym atrakcji Jeziorem(po maxie zagospodarowanym w Imprezki) organizowane są w innych terminach zloty:motocyklowe,samochodowe (oprócz Subaru), więc dlaczego nie zorganizować zlotu SUBARU???
Obecnie jesteśmy w kontakcie z Automobilklubami z województwa lubelskiego, więc czekamy na ogłoszenia na stronach itp....
Zainteresowanych proszę o pytania na adres email jak poniżej.
Pozdrawiam LukiMorus
[email protected]
W województwie lubelskim nad Jeziorem Białym (Okunikna/k.włodawy-pojezierze),(nieoficjalnie) 20 czerwca 2009r. będzie organizowany zlot SUBARU bez żadnych zapisów itp.
Inicjatorem tego zlotu jestem Ja oraz mój kolega (obaj chorzy w Subaru). Jak to nad pełnym atrakcji Jeziorem(po maxie zagospodarowanym w Imprezki) organizowane są w innych terminach zloty:motocyklowe,samochodowe (oprócz Subaru), więc dlaczego nie zorganizować zlotu SUBARU???
Obecnie jesteśmy w kontakcie z Automobilklubami z województwa lubelskiego, więc czekamy na ogłoszenia na stronach itp....
Zainteresowanych proszę o pytania na adres email jak poniżej.
Pozdrawiam LukiMorus
[email protected]
Re: ZLOT SUBARU 20 CZERWCA 2009 JEZIORO BIAŁE
No i zapisał się ktoś na ten zlot ?lukim pisze: Inicjatorem tego zlotu jestem Ja oraz mój kolega
lukim pisze: nie czje słowa "sipowe".....
sipowy=SIP=Subaru Import Polska
ZLOT SUBARU!!!!!!!!
COROCZNY ZLOT SUBARU!!!!!!!!!! JUŻ OD 20 CZERWCA 2009 ROKU!!!!!!!!
JEZIORO BIAŁE (OKUNINKA) BOISKO MOSIR`U!!!!!!!!!!
Więcej info pod : Spotkania forumowe/ZLOT SUBARU JEZIORO BIAŁE 20 CZERWCA 2009
JEZIORO BIAŁE (OKUNINKA) BOISKO MOSIR`U!!!!!!!!!!
Więcej info pod : Spotkania forumowe/ZLOT SUBARU JEZIORO BIAŁE 20 CZERWCA 2009
lukim pisze: jak wyżej..........(bez zapisów itp.)
Yyy...a liczycie się z tym, że nikt nie przyjedzie ?

Re: ZLOT SUBARU!!!!!!!!
ZLOT SUBARU?!?!?! O RANYYYY, JA PIE......
AAAAAAAAAAAAAAAAAA ZAWSZE MARZYŁEM O CZYMŚ TAKIM!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAA ZAWSZE MARZYŁEM O CZYMŚ TAKIM!!!!!!!!!!!!

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 243 razy
- Polubione posty: 522 razy
WRC fan, będziemy dochodzić do siebie po Chlejadach a co lepsi już będą szykować się na Polski 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Wiecie co... tego się chyba nie da tak po prostu skrzyknąć i zorganizować bez kasy. Jak 4 Subaraki przyjadą nad jezioro, to jeszcze nie będzie zlot.
Paul_78, kto był nad Białym to wie,....że się da:)Paul_78 pisze:Wiecie co... tego się chyba nie da tak po prostu skrzyknąć i zorganizować bez kasy
..co do kasy, zgadzam się..:)
ja byłem nad Białym nie raz i nie dwa. I po pierwsze nie podoba mi się tam bo jest za bardzo odpustowo (stragany, muza na fula, milion budek z goframi i zapiekankami), a po drugie to zostało dwa miesiące a jest tylko jeden chętny (TY) i jakoś tego nie widzę 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: ZLOT SUBARU!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZLOT SUBARU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
lukim, taki zlot można zrobić na dwa sposoby:
1. Masz kasę, jesteś importerem, wysyłasz do klientów zawiadomienia, znajdujesz sponsorów alkoholu i wychodzą z tego Plejady
2. Nie masz kasy, ale masz dużo subarowych zakręconych znajomych. Proponujesz na forum dobre miejsce i czas, skręca się fajne towarzystwo, alkohol każdy sponsoruje sam i z tego wychodzą Chlejady.
Nie da się zrobić takiej imprezy inaczej, tj bez kasy, albo bez znajomych. Po prostu nikt nie przyjedzie.
1. Masz kasę, jesteś importerem, wysyłasz do klientów zawiadomienia, znajdujesz sponsorów alkoholu i wychodzą z tego Plejady
2. Nie masz kasy, ale masz dużo subarowych zakręconych znajomych. Proponujesz na forum dobre miejsce i czas, skręca się fajne towarzystwo, alkohol każdy sponsoruje sam i z tego wychodzą Chlejady.
Nie da się zrobić takiej imprezy inaczej, tj bez kasy, albo bez znajomych. Po prostu nikt nie przyjedzie.
Chloru pisze: a co lepsi już będą szykować się na Polski![]()
Te, bez segregacji na lepszych i gorszych proszę

Konto usunięte pisze:
Nie da się zrobić takiej imprezy inaczej, tj bez kasy, albo bez znajomych. Po prostu nikt nie przyjedzie
która opcja jest lepsza

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...