Obstawiam, że będziemy jednak pijani komentować złośliwie patrząc jak inni się męcząvibowit pisze:A kto mi zabroni?mały 5150 pisze: Jezu nie będzie można się upodlić w piątek, to będzie coś nowego
Wygram klasę z szoferem. ;)

Obstawiam, że będziemy jednak pijani komentować złośliwie patrząc jak inni się męcząvibowit pisze:A kto mi zabroni?mały 5150 pisze: Jezu nie będzie można się upodlić w piątek, to będzie coś nowego
Wygram klasę z szoferem. ;)
mały 5150 pisze: Obstawiam, że będziemy jednak pijani komentować złośliwie patrząc jak inni się męczą Oczywiście popijając
Mam w PW skitrany oryginalny przepis od mistrzaRemek pisze:mały 5150 pisze: Obstawiam, że będziemy jednak pijani komentować złośliwie patrząc jak inni się męczą Oczywiście popijając
Cytrynówkę! Kurde dzwonię do Sidora
Qrcze może jednak przyjadziem beemką w automaciemały 5150 pisze: Obstawiam, że będziemy jednak pijani komentować złośliwie patrząc jak inni się męczą Oczywiście popijając
Mistrz bardzo chętnie przybędzie, zależnie od terminumały 5150 pisze: Mam w PW skitrany oryginalny przepis od mistrza
barbie pisze:Coś czuję, że strefa kibica będzie ciekawa
jarmaj pisze: Lista niemal jak za starych dobrych czasów!![]()
brakuje Arno , Kruszyna i paru innych jeszczejarmaj pisze:Lista niemal jak za starych dobrych czasów!
Ja bardzo chętnie, ale jeszcze na 100% nie wiem, więc się do listy nie dopisuję.Konto usunięte pisze:jarmaj pisze: Lista niemal jak za starych dobrych czasów!![]()
Przydałoby się trochę świeżego narybku, śmiało mili państwo, nikt nie gryzie
Kim jest Baśka?burat pisze:przywiozę Baśkę na twojego STIaja
tego...Konto usunięte pisze:śmiało mili państwo, nikt nie gryzie