Ankieta chlejadowa
Ankieta chlejadowa
No to czas na głosowanie, pytania "forum trzeba zamknąć" brak bo to oczywista oczywistość mająca własną ankietę 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Ankieta chlejadowa
Grzecznie zagłosowałem na "wszystko jedno".
Nieśmiało jednakowoż sugeruję, że od wyboru rejonu Polski ważniejsze są najpierw wskazania co do:
- daty,
- osób (lub osoby) OberOrgazminizatora.
Np. jesli Witek zaproponuje zorganizowanie Chlejad 11-12 września w Kudowie, albo Przylepka 26 w - dajmy na to - Suwałkach, głosuję na nich i przyjeżdżam, jak w dym.
Południowy-zachód jest już nieco mało oryginalnyWitek pisze: nie ma południowego-zachodu.

Nieśmiało jednakowoż sugeruję, że od wyboru rejonu Polski ważniejsze są najpierw wskazania co do:
- daty,
- osób (lub osoby) OberOrgazminizatora.
Np. jesli Witek zaproponuje zorganizowanie Chlejad 11-12 września w Kudowie, albo Przylepka 26 w - dajmy na to - Suwałkach, głosuję na nich i przyjeżdżam, jak w dym.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
WiS pisze:
Południowy-zachód jest już nieco mało oryginalny![]()
Kraków. Kraków, bardziej pasuje do zachodniej, niż wschodniej Polski.

- WiS
- 6 gwiazdek
Coś mi się widzi, że skończy się na tym, że albo tych jesiennych Chlejad nie będzie wcale - albo "po bożemu" zorganizuje Admiństwo, tam i wtedy, gdzie i kiedy mu spasi.
No i dobrze
Co nie zmienia faktu, że gdyby np. ktoś rzucił hasło jakiejś mniej tłumnej imprezy w Kołobrzegu, dla tych, którym się jeszcze jazda autem 500 kilometrów nie znudziła - to my bardzo chętnie
Na Warmię lub Mazury też byśmy się z przyjemnością wybrali...

No i dobrze

Co nie zmienia faktu, że gdyby np. ktoś rzucił hasło jakiejś mniej tłumnej imprezy w Kołobrzegu, dla tych, którym się jeszcze jazda autem 500 kilometrów nie znudziła - to my bardzo chętnie

Na Warmię lub Mazury też byśmy się z przyjemnością wybrali...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ok 13-15 sierpień, parking w galmoku.WiS pisze: albo "po bożemu" zorganizuje Admiństwo, tam i wtedy, gdzie i kiedy mu spasi.
ależ tam jest akustyka, będziemy 3 dni po poziomach latac, aż się zawali buda - i dobrze, tradycyjnie wiochę trzeba spalić. A tam wiocha jest

- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Na Mazurach mogę coś pomyśleć. Znajomy ma świetne domki ale niestety bez ogrzewania więc termin musiałby być z ciepłymi nocami. Jeśli byliby chętni to mogę się dowiedzieć czy znajomy ma chęć to wynająć (próbuje to sprzedać od pewnego czasu).
Aha. I u mnie odpada 18 wrzesień, 25 wrzesień i chyba (muszę sprawdzić) 8 październik. Wesela...
Jeśli termin miałby być późno październikowo/listopadowy to te domki raczej odpadają ale może coś innego udałoby się zorganizować ale to już wiąże się niestety z odrobiną wycieczek z mojej strony. Tylko musi być decyzja żebym po próżnicy nie jeździł
Aha. I u mnie odpada 18 wrzesień, 25 wrzesień i chyba (muszę sprawdzić) 8 październik. Wesela...

Jeśli termin miałby być późno październikowo/listopadowy to te domki raczej odpadają ale może coś innego udałoby się zorganizować ale to już wiąże się niestety z odrobiną wycieczek z mojej strony. Tylko musi być decyzja żebym po próżnicy nie jeździł

- WiS
- 6 gwiazdek
wtedy jest ofrołd świętokrzyski by damaz, wpadajta na błoto, nalewki i grillaremek pisze: 13-15 sierpień

Fuj. Raz chyba tylko byłem, i jakoś nie tęsknię za powtórkąremek pisze: parking w galmoku

Wolne żartypablonas pisze: Tylko musi być decyzja

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ja tam mogę codzień jeździć i się poświęcać, pod warunkiem, że WiśniąWiS pisze: jakoś nie tęsknię za powtórką![]()

- WiS
- 6 gwiazdek
Koni ma dużo, to także koniakiem
Jak już jesteśmy przy trunkach. To tak apropo chlejad...

Jak już jesteśmy przy trunkach. To tak apropo chlejad...
Środek Polski prowadzi a mnie jest wszystko jedno. Jak będzie decyzja na północ to wezmem chwilkę urlopu i będzie zorganizowane.
WiS, co do Mazur to jak nie wypali bez problemu można jakiś minizlot zrobić. Mam np. zaprzyjaźnioną agroturystykę w okolicach Olsztynka na kilkanaście miejsc gdzie dobrze swojsko karmią a cisza się gania ze spokojem. Co prawda to jeszcze Warmia ale chyba to nie problem.
WiS, co do Mazur to jak nie wypali bez problemu można jakiś minizlot zrobić. Mam np. zaprzyjaźnioną agroturystykę w okolicach Olsztynka na kilkanaście miejsc gdzie dobrze swojsko karmią a cisza się gania ze spokojem. Co prawda to jeszcze Warmia ale chyba to nie problem.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
dabrawolców niet, trzeba kogoś będzie wyznaczyćremek pisze: is der ogranizejtor ałt der? heloooł

Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
Pan Pytek ?remek pisze:is de ogranizejtor ałt der? heloooł

Remo zlitujcie się z Barbutko, jak nie Wy to kto ?

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Motobydło mi się marzy 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
zarobieniGrzesiek_67 pisze: Remo zlitujcie się z Barbutko, jak nie Wy to kto ?

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
No wiem, wiem i zastanawiam się, jak tu Was chytrze podejść cobyście się po raz 106. podjęli tego truduremek pisze:zarobieniGrzesiek_67 pisze: Remo zlitujcie się z Barbutko, jak nie Wy to kto ?, a wlasciwie to

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Zmień towarJonesB pisze: Cholera...przez przypadek kliknąłem na Kołobrzeg zamiast na srodek Polski :)

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
A co sądzicie o takiej miejscówce? W zimie na przykład: http://www.konskadolina.pl/
Zakładam, że udałoby się załatwić baardzo atrakcyjną, jak na standard, cenę.
Zakładam, że udałoby się załatwić baardzo atrakcyjną, jak na standard, cenę.
So What! pisze: W zimie na przykład
no to Kruszyn zmarznie w tym swoim kiosku

esilon, nie martw się jakoś dam radę 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Doświadczenie uczy, że np. Mały marznie szybciejesilon pisze: no to Kruszyn zmarznie w tym swoim kiosku![]()