Świąteczny Trening Sportowy 26-12-2010
- acceleration
- 2 gwiazdki
- Auto: impreza,350z,106r,sc
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Świąteczny Trening Sportowy 26-12-2010
Szkolenie z przyczyn technicznych zostaje odwołane oraz przeniesione na kolejny wolny termin
którym będzie 09-01-2011.
Serdecznie Zapraszam
Info:
+48 501 175 919 (Andrzej)
+48 513 175 010 (Tomek)
[email protected]
którym będzie 09-01-2011.
Serdecznie Zapraszam
Info:
+48 501 175 919 (Andrzej)
+48 513 175 010 (Tomek)
[email protected]
Ostatnio zmieniony 22 gru 2010, o 10:42 przez acceleration, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Świąteczny Trening Sportowy 26-12-2010
acceleration, znajdź jakąś lokalizację w regionie wielkopolsko-dolnosląskim... 

Dolce far niente 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Najlepiej kamieniołomFUX pisze: znajdź jakąś lokalizację w regionie wielkopolsko-dolnosląskim...

Jest szansa, że wrócicie do Kielc (MG lub Masłów) - czy celujecie już tylko w Częstochowę?
- acceleration
- 2 gwiazdki
Dobrze jestbarbie pisze:acceleration, odważny termin

Chcę żebyście wiedzieli że jesteśmy dla was również w święta

acceleration, ale w święta, to chyba w prezencie?
W tym terminie nie dam rady, ale idę do wątku z I Noworocznym upalaniem

W tym terminie nie dam rady, ale idę do wątku z I Noworocznym upalaniem

Czarownica prawdę Ci powie :D
WiS pisze: Jest szansa, że wrócicie do Kielc (MG lub Masłów) - czy celujecie już tylko w Częstochowę?
WiS, pojedź do Częstochowy to odpowiedź będzie jasna

choc to że nie ma złosliwych lampek nie oznacza, że pas startowy jest wystarczająco szeroki

- acceleration
- 2 gwiazdki
Myślę że z masłowem problemu większego nie będzie :) Postaram się żeby gdzieś w okolicy II połowy stycznia właśnie tam odbyło się szkolenie 

acceleration pisze: Postaram się żeby gdzieś w okolicy II połowy stycznia właśnie tam odbyło się szkolenie
re we la cja

ostatnio tam powazne przebudowy widuję, masa sprzętu budownictwa drogowego, jakis nowy plac spory wyrównali,
acceleration, jak się przeniesiecie na stałe do Masłowa to obiecuję abonament wykupic

info z pażdziernika:
zródło: http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /158744789Od symbolicznego wbicia pierwszej łopaty rozpoczęła się w poniedziałek modernizacja lotniska w podkieleckim Masłowie. Inwestycja obejmuje wydłużenie pasa startowego o 255 metrów oraz montaż instalacji odwadniających. Prace budowlane potrwają dwa miesiące.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 243 razy
- Polubione posty: 522 razy
esilon, nic nie piszą o usunięciu latarni... 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
esilon, ja ostatnio miałem problem, żeby trafić na miejsce spotkania bo GPS poprowadził mnie przez jakieś dzikie pola więc latarnie mi niegroźne 

Chloru, modernizacja w drugim etapie obejmie system naprowadzania , także spoko 

- Chloru
- 6 gwiazdek
esilon, system naprowadzania na ten przybytek gdzie było tak bardzo dużo alkoholu ?! 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Nie mogę. Święcona na Jasnej Górze zaczyna kipieć, gdy się zanadto zbliżamesilon pisze: WiS, pojedź do Częstochowy

acceleration pisze: z masłowem problemu większego nie będzie :) Postaram się żeby gdzieś w okolicy II połowy stycznia właśnie tam odbyło się szkolenie

Dżunior w styczniu zdaje egzamin na prawko, więc od razu deklaruję: on na I stopień, a ja na... ten, noooo, pakiet emerycki (jak poprawiać kocyk na kolanach, gdy się zsunie w czasie jazdy; gdzie najlepiej trzymać geriavit w aucie; cztery metody nastawiania Radia Maryja na radioodbiorniku samochodowym; domykanie okien żeby mniej wiało; profesjonalne unikanie wzrokiem znaczka Zielonej Kury, etc.

Grażynka może też się da namówić

Bo jest tajny plan, zeby tam była alternatywa dla Obic i ewentualnie dla Okęcia, tyle, że góry ciut przeszkadzają, bo widoki zasłaniająesilon pisze: jakis nowy plac spory wyrównali,

Nie szkodzi, możemy sami usunąćChloru pisze: nic nie piszą o usunięciu latarni...

Na wypadek spota forumowego, jakiś przybytek się zorganizujeChloru pisze: ten przybytek gdzie było tak bardzo dużo alkoholu ?!