Kruszyn pisze: Esi mam nadzieje ,że się nie obraziłeś
coś Ty, właśnie robię sobie liste tych którzy zakatowali mi łozyska w skrzyni............... w Masłowie chyba ktos jeździł.......

Kruszyn pisze: Esi mam nadzieje ,że się nie obraziłeś
Chodzi o tego Forestera bez lakieru? to chyba ja jeździłemesilon pisze: coś Ty, właśnie robię sobie liste tych którzy zakatowali mi łozyska w skrzyni............... w Masłowie chyba ktos jeździł.......
![]()
esilon pisze: coś Ty, właśnie robię sobie liste tych którzy zakatowali mi łozyska w skrzyni............... w Masłowie chyba ktos jeździł.......
esilon pisze: w Masłowie chyba ktos jeździł.......
no widzisz, to ładnie że sam sie zgłosiłeśmały 5150 pisze: to chyba ja jeździłem
EterycznyŻołądź pisze: To już wiem czemu tak mi proponowałeś abym się przejechał.
Konto usunięte pisze: jeździł, ale raczej miałeś obawy o wiskozę
FUX pisze: Chyba nie na temat...![]()
On wygląda na takiego. Lodowiec też popsuł, aż same kamyki zostały.jarmaj pisze: Przecież dzień wcześniej, nim wyleciał w powietrze mój silnik, Lucek powoził![]()
zaraz sie bedą wlaściuciele prześcigać w promocjach...EterycznyŻołądź pisze:Jak tak dalej pójdzie to trollex dopnie swego i pojeździ sobie STi.
FUX pisze: zaraz sie bedą wlaściuciele prześcigać w promocjach...![]()
citan pisze: Kto chce się przejechać 4eat
Konto usunięte pisze: będziesz miał pół samochodu do wymiany
Dobrze, że Vert tego nie widziesilon pisze:no dobra koniec głupich żartów bo rrosiak sobie przypomni kto jeździł jego H6 i przestanie być wesoło