a wiec
- samochod SUBARU LEGACY KOMBI '93
- technika jazdy...rodzinna
- skrzynia...nie wiem jaka
- auto jezdzi w miescie 70%,reszta autostrady

Obawiam się, że Archiwa są pełne psioczenia na jakiekolwiek tarcze z niższej półki. A wkładanie do rodzinnego Legasia '93 takich np. Zimmermannów hartowanych w oleju to nie jest chyba najlepszy pomysł...Chloru pisze: Bergen, akurat Brembo to niekoniecznie najlepszy pomysł. Archiwa w sieci pełne są psioczenia na ichnie tarcze.
Seryjne klocki do Forka są całkiem okKonto usunięte pisze: dareq, wszystko jest lepsze od serii![]()
So What! pisze: Seryjne klocki do Forka są całkiem ok![]()
Chloru pisze: akurat Brembo to niekoniecznie najlepszy pomysł
So What! pisze: Seryjne klocki do Forka są całkiem ok
Konto usunięte pisze:ponad 300 z tego co pamiętam
Mi Jarek z Józefowa zamontował jakieś za 200. Nie pamiętam co to za firma, ale mówił że sam na takich jeździ i są OK. I faktycznie spełniają swoje zadanie.jarmaj pisze: Klocki odpowiadające jakością i parametrami seryjnym są pewnie po góra 150zł.![]()
To jest ktoś, kto kupuje seryjne klocki po "seryjnej" cenieEterycznyŻołądź pisze:Dobrze, że nie wiecie ile kosztują seryjne klocki do WRXa i na ile starczają.![]()
Czas.EterycznyŻołądź pisze:To się liczy czas, czy km, czy to i to? Bardziej mnie czas interesuje.
jarmaj pisze:
Czas.
Jeżeli nie pamiętasz kiedy był wymieniany, to wymień i będziesz miał spokój.EterycznyŻołądź pisze: Mógłby mi ktoś odpowiedzieć?![]()
Jajarmaj pisze: To jest ktoś, kto kupuje seryjne klocki po "seryjnej" cenie
Bez jaj.
EterycznyŻołądź pisze:jarmaj pisze:
Czas.
A jak długi w takim nubirowym dupowozie i jak bardzo źle jeśli za dużo tego czasu minęło?