Bo to, że było zacnie to już słyszałem
Po Chlejadach
Re: Po Chlejadach
Barbinku, Remek - fantastyczna impreza - bardzo dziękuję. Odmeldowuję się z domu.
Wywołany do tablicy odpowiadam, jako osoba odpowiedzialna za AV - na każdej imprezie pojawia się moment, kiedy kamery gasną i koniec. Nawet jeżeli przez przypadek zarejestrują coś, czego nie powinny - takie coś nieodwołalnie wylatuje na etapie montażu, nie zobaczycie kto leżał w trawie, kto kogo gonił, ale zobaczycie Wolaka dyskutującego z Moniką, bo to, jako trailer - teaser pokazać mam zamiar.
Generalnie - żądnych krwi i sensacji - zapraszam na strony SE i Faktu, nie na moje produkcje.
Jeszcze raz - bardzo, bardzo wszystkim dziękuję za fantastyczną imprezę. Do następnego odcinka!
Co do filmów - plan jest taki, że Boguś V pożycza mi dysk i przez ten tydzień postaram się coś sklecić, ale no promises. Realnie, za tydzień - jakiś teaser - trailer - w połowie tygodnia się postaram.
Samo zgranie materiału ze stabilizacją - jakieś 30 godzin...
Wywołany do tablicy odpowiadam, jako osoba odpowiedzialna za AV - na każdej imprezie pojawia się moment, kiedy kamery gasną i koniec. Nawet jeżeli przez przypadek zarejestrują coś, czego nie powinny - takie coś nieodwołalnie wylatuje na etapie montażu, nie zobaczycie kto leżał w trawie, kto kogo gonił, ale zobaczycie Wolaka dyskutującego z Moniką, bo to, jako trailer - teaser pokazać mam zamiar.
Generalnie - żądnych krwi i sensacji - zapraszam na strony SE i Faktu, nie na moje produkcje.
Jeszcze raz - bardzo, bardzo wszystkim dziękuję za fantastyczną imprezę. Do następnego odcinka!
Co do filmów - plan jest taki, że Boguś V pożycza mi dysk i przez ten tydzień postaram się coś sklecić, ale no promises. Realnie, za tydzień - jakiś teaser - trailer - w połowie tygodnia się postaram.
Samo zgranie materiału ze stabilizacją - jakieś 30 godzin...
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
qrczatko pisze: Serdeczne podziękowania składam na ręce chłopaków, którzy w drodze powrotnej po wlocie na A4 nie zniknęli mi z oczuNaprawdę doceniam i wiem, jak było trudno
![]()
Wprawdzie tylko siedziałem na prawym, ale pełen szacun za ogarnianie matiza (zwłaszcza na zakrętach). Naprawdę robiliśmy dużo "ochów" i "achów".
devlin, Ale to całe montowanie nie przysłoni CI myśli przewodniej, znaczy tej o fruwaniu ? 
Zdecydowanie nie
Fux podesłał zdjęcie wyjaśniające trapiący mnie ból barku, prawego ramienia i pleców
Fux podesłał zdjęcie wyjaśniające trapiący mnie ból barku, prawego ramienia i pleców
Lucuś, jak zwykle się z Tobą zgadzam - tego małpiszona to mogę słuchać godzinamiLouCyphre pisze: NIe wiem czy wszystko, ale Lukwola poproszę w całości![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
No! Dojechaliśmy do domku.
Serdecznie podziękowania dla Barbie i Remka i mega szacunek. Było świetnie.
Pozdrowienia, dla forumowiczów tych znanych i tych poznanych. Kurcze jak miło czasami pooglądać Wasze pyski.

Serdecznie podziękowania dla Barbie i Remka i mega szacunek. Było świetnie.
Pozdrowienia, dla forumowiczów tych znanych i tych poznanych. Kurcze jak miło czasami pooglądać Wasze pyski.
Luuuzik. Mogę się teraz pochwalić, że chyba pierwszy raz w życiu, przejechałem po autostradzie zgodnie z przepisami.qrczatko pisze:Serdeczne podziękowania składam na ręce chłopaków, którzy w drodze powrotnej po wlocie na A4 nie zniknęli mi z oczuNaprawdę doceniam i wiem, jak było trudno
![]()
czarne jest piękne...
vibowit pisze:
Luuuzik. Mogę się teraz pochwalić, że chyba pierwszy raz w życiu, przejechałem po autostradzie zgodnie z przepisami.![]()
I jak fajnie się jeżdzi zgodnie z przepisami
Nadrobiliśmy za Ciebie
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Przede wszystkim chciałem serdecznie podziękować barbie i Remkowi za perfekcyjne zorganizowanie całej imprezy. Włożyliście w to ogrom pracy i było po prostu rewelacyjnie
Wierzyć się nie chcę, że mamy tak fantastycznych ludzi na Forum. Ledwo wróciłem do domu, a już marzy mi się kolejny zlot
Wierzyć się nie chcę, że mamy tak fantastycznych ludzi na Forum. Ledwo wróciłem do domu, a już marzy mi się kolejny zlot
So What! pisze: Przede wszystkim chciałem serdecznie podziękować barbie i Remkowi za perfekcyjne zorganizowanie całej imprezy. Włożyliście w to ogrom pracy i było po prostu rewelacyjnie
Mega, mega szacun za organizacje.
I co dalej? Siedze w tej robocie i nie moge sie za nic zabrac... gdzie te foty???
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Powróceni do domu i już wyspani. Było f pytę czyli jak zwykle
W związku z powyższym nie chwalę 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
devlin pisze: trapiący mnie ból barku, prawego ramienia i pleców
no no Devlin profesjonalnie się przygotowałes
a wersja dla dorosłych będzie tylko po zalogowaniu ?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
To dobry pomysł z tą wersją dla dorosłych. Nie dałoby się zrobić alternatywnej wersji, nieprzeznaczonej do publicznego rozpowszechniania?esilon pisze: a wersja dla dorosłych będzie tylko po zalogowaniu ?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Może jakiś oficjalny/nieoficjalny pokaz wersji dla dorosłych? Będzie okazja do kolejnego spotkania 
Z tego co pamiętam, to nie posiadam materiałów do wersji dla dorosłych - podobnie jak nie mam żadnych materiałów z OSów i jazdy na OSy. Ale postaram się coś takiego sklecić i wtedy oczywiście można zrobić taki pokaz.
Bardzo dobry pomysł na to, żebym już się w życiu z tego wygrzebał...
Czyli ok - postaram się, żeby powstała wersja na youtube, wersja dvd i wersja na spotkanie.
Bardzo dobry pomysł na to, żebym już się w życiu z tego wygrzebał...
Czyli ok - postaram się, żeby powstała wersja na youtube, wersja dvd i wersja na spotkanie.
devlin, na OS-ach pare osób biegalo z kamerą. Mogę Ci parę fot podeslać. Telefon masz wylączony?
gregski, masz PW wyłączone, daj maila; Twoją wiadomość poczytałem...
gregski, masz PW wyłączone, daj maila; Twoją wiadomość poczytałem...
Dolce far niente 
FUX pisze: gregski, masz PW wyłączone, daj maila; Twoją wiadomość poczytałem...
kliknij koperte pod golonka ..
devlin, interesuje Cię mój "materiał"? Jest totalnie "blair-witchowy" (z tym, że tam operatorzy byli trzeźwi
) ale jesteś jedyną osobą którą znam, a która byłaby w stanie cokolwiek z tym zrobić.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Bergen pisze: "materiał"
zatytułowany "Studium Upadku Człowieka"? Ja jestem zainteresowany
Bergen, dawaj, oczywiście. I tak jestem pogrzebany, więc co za różnica, a będzie więcej :)
A owszem, jest tam studium upadku, i to nie jednego. Ale są także bardziej interesujące nagrania, np. reportaż z próby bicia rekordu na maksymalną ilość osób w Subarbie, chlejadowa wersja "Lost", czy autorskie - "wywiady Kruszyna" albo "pozory mogą mylić" ArtiegoKonto usunięte pisze: zatytułowany "Studium Upadku Człowieka"? Ja jestem zainteresowany![]()
W sumie chyba 2 godziny filmu.
Bergen, moje wywiady?

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...