wrrrrrrrr, czeeeeeeść Bafi
Powitanie
Re: Powitanie
o mały, zmieniłeś avatara... tylko pomyliłeś zdjęcia, bo miały być te srebrne dy... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Nie widzę co jest napisane, bo mam na Ciebie ignoraeMTi pisze: o mały, zmieniłeś avatara... tylko pomyliłeś zdjęcia, bo miały być te srebrne dy...
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Alek, cześć, to chyba pierwszy klekot tutaj
,
no chyba, że pisząc klekot nie miałes na mysli diesla
no chyba, że pisząc klekot nie miałes na mysli diesla
poradziłeś sobie ze zmianą avatara, to już Ci nie jestem potrzebny tak?mały 5150 pisze:Nie widzę co jest napisane, bo mam na Ciebie ignoraeMTi pisze: o mały, zmieniłeś avatara... tylko pomyliłeś zdjęcia, bo miały być te srebrne dy...![]()
![]()
![]()
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
hehe:) pisząc klekot miałem na myśli diesla
"klekotem", który nie był dieslem, czyli obk 2,5L z MY01 jezdzilem do zeszlego tygodnia
"klekotem", który nie był dieslem, czyli obk 2,5L z MY01 jezdzilem do zeszlego tygodnia
i jak pierwsze wrażenia odnośnie silnika?
No własnie! Czy on wciąż brzmi i zachowuje się jak "subaru"?eMTi pisze:i jak pierwsze wrażenia odnośnie silnika?
(witamy, witamy)
jaca_obk
Czy brzmi? Nie brzmi zupełnie
a dokładnie rzecz ujmując - do 3500 obrotów silnika nie słychać wogóle co jest pewną odmianą w porównaniu z poprzednim, który w miły (lecz przy dluzszej jezdzie męczący) sposób darł się w niebogłosy przy głębszym dodaniu gazu. Powyzej 3,5 daje się słyszeć rasowego boksera, dokładnie takiego jak lubimy.
Zaskoczenie następuje tylko, jesli stojąc na luzie otworzymy drzwi lub opuscimy szybe - wtedy slychac dyskretny klekot - prawie taki jak w normalnym dieslu
Natomiast co do zachowania - do 1500 obrotów nic się nie dzieje - powyżej - rakieta (oczywiscie nie dla tych ktorzy przyzwyczajeni sa do wrc czy estiaj) ale jak dla mnie - w zupelnosci wystarczajaco. Porownywalnie z 3.0 OBK, ktorym mialem okazje jechac.
Dla mnie dodatkowa atrakcja po forku i obk jest zachowanie w zakretach i stabilnosc - duzo wieksza, bo tez auto jest nizsze no i pewnie tez niskie profile robia swoje.
Zaskoczenie następuje tylko, jesli stojąc na luzie otworzymy drzwi lub opuscimy szybe - wtedy slychac dyskretny klekot - prawie taki jak w normalnym dieslu
Natomiast co do zachowania - do 1500 obrotów nic się nie dzieje - powyżej - rakieta (oczywiscie nie dla tych ktorzy przyzwyczajeni sa do wrc czy estiaj) ale jak dla mnie - w zupelnosci wystarczajaco. Porownywalnie z 3.0 OBK, ktorym mialem okazje jechac.
Dla mnie dodatkowa atrakcja po forku i obk jest zachowanie w zakretach i stabilnosc - duzo wieksza, bo tez auto jest nizsze no i pewnie tez niskie profile robia swoje.
- leinad
- 3 gwiazdki
- Auto: impreza wrx,legacy diesel
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Trochę późno, ale witam wszystkich subaru maniaków. Jest to moje pierwsze Subaru, ale chorowałem na ten samochód od około 9 lat no i wreszcie przyszła pora 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Welkom leinad, zijn er Subaru enthousiasten in het Nederland?
Ik wou zegen, fietsen zijn meer populair daar...
Ik wou zegen, fietsen zijn meer populair daar...
Funky, przestań szpanować, bo się chłopak wystraszy, że tu tylko tacy są

-
CrazyKrulik
- 0 gwiazdek
Witam wszystkich !!! Jestem Łukasz i jestem nowy na forum :) od niedawna zainteresowany jestem Subaru i mam nadzieje ze dowiem sie czegoś wiecej o tym super autku tutaj :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam wszystkich nowych 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
jaaaaaa
Kruszyn, ale avatar... po prostu wykapany Ty!
Coś się moda zrobiła na zmiany.... Najpierw gregski, potem mały, teraz Ty..
eMTi, on juz był to nie nowość 
Wróciłem do starego co by Wolan nie patrzył na moi ryj w kapoku
Wróciłem do starego co by Wolan nie patrzył na moi ryj w kapoku
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- leinad
- 3 gwiazdki
To prawda, sam jeżdżę rowerem,a moja narzeczona Subaru ponieważ wozi dziecko do żłobka, a samochód mam tylko w weekendWelkom leinad, zijn er Subaru enthousiasten in het Nederland?
Ik wou zegen, fietsen zijn meer populair daar...![]()
Mój syn na pytanie czyj to samochód, odpowiada mamy
O tej godzinie w Holandii mówi się goedemiddag (a wypowiedziane brzmi: chujemidah)
Na początku jak usłyszałem to to pomyślałem, że mnie ktoś wyzywa
Alek, CrazyKrulik, leinad, mały wita na forum serdecznie 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
leinad, o tej porze co pisałem to chyba goede morgen?
(wymowa przez j w dialektach południowych
)
Z Amstelveen do (pewnie) Amsterdamu rzeczywiście najlepiej rowerem. Z drugiej strony, pomyśl co mówią koledzy syna kiedy mówi że mama jeździ WRXem...
(wymowa przez j w dialektach południowych
Z Amstelveen do (pewnie) Amsterdamu rzeczywiście najlepiej rowerem. Z drugiej strony, pomyśl co mówią koledzy syna kiedy mówi że mama jeździ WRXem...
- leinad
- 3 gwiazdki
To się zgadza mój błądleinad, o tej porze co pisałem to chyba goede morgen?
Do Amsterdamu i tak jeżdżę samochodem bo mam jakieś 15 km więc na tyle to jestem za leniwy
A do pracy mam tylko 2 km rowerem a samochodem około 7.
Koledzy i tak pewnie nie wiedzą co to za samochód ( syn ma dopiero 3, ale już mówi siubaru preza werikśZ drugiej strony, pomyśl co mówią koledzy syna kiedy mówi że mama jeździ WRXem...![]()