EterycznyŻołądź pisze: Ze względów a i b mogę te kilka dni pocierpieć i ponosić grube rękawiczki na gorących palcach.![]()
No a to inna sprawa...do dotarcia ,przejechania się wiśnią Jarmala jesteś człowiek czopek

Spryciula

EterycznyŻołądź pisze: Ze względów a i b mogę te kilka dni pocierpieć i ponosić grube rękawiczki na gorących palcach.![]()
Poczekaj jeszcze tydzień, będzie Cyna. Wpadniesz do Słomczyna, będzie dużo forumowiczów, a przy okazji dotrzesz autoEterycznyŻołądź pisze: b) aby ktoś się odważył ze mną spotkać, bo pojechać do Wawy tylko po to, aby dotrzeć auto to mi się nie chce.
Kruszyn pisze: Kruszyn, ja tysz zarezerwuję![]()
EterycznyŻołądź pisze: Musisz rezerwować z wyprzedzeniem weekend, żeby spotykać się sam ze sobą?Znaczy jesteś, aż tak duży, że nie mieścisz się w jednej strefie czasowej czy to taki nowy warszawkowy lans?
Kruszyn pisze: No dobra, jak tak to załatwię Ci inne atrakcje w moim mieście![]()
Kruszyn, no dobra, jak tak to załatwię Ci inne atrakcje w moim mieście
zagatka pisze: na wycieczkę do muzeum Powstania to ja się chętnie przejdę :]
EterycznyŻołądź pisze:
Miłe towarzystwo w muzeum i fotograf! To świetna sprawa, wiem, bo wczoraj odbyłem ta wycieczka. Ale niech kompani z tamtej wycieczki się chowają, nie chcę o nich słyszeć przy takiej okazji. *One brzydcy są![]()
* Wytłumaczenie tego nastąpi w chwili publikacji zdjęć.![]()
oczywiście wiecie, że wizyta w tym muzeum nastraja... melancholijnie co najmniej?zagatka pisze: na wycieczkę do muzeum Powstania to ja się chętnie przejdę :]
Jak mi czas pozwoli to ja też chętnie, bo wstyd się przyznać ale jeszcze nie byłem.EterycznyŻołądź pisze: A ja chciałem zobaczyć Muzeum Powstania...![]()
Nie Ty jeden...mały 5150 pisze: bo wstyd się przyznać ale jeszcze nie byłem.
a myślicie, że dlaczego ja chcę iśćrrosiak pisze:Nie Ty jeden...mały 5150 pisze: bo wstyd się przyznać ale jeszcze nie byłem.
zagatka pisze: a myślicie, że dlaczego ja chcę iść
ja i historia nigdy się nie lubiłyśmy, ale chętnie posłucham jak ktoś inny poopowiada :]rrosiak pisze:zagatka pisze: a myślicie, że dlaczego ja chcę iść
Bo byłaś tam juz n razy, znasz doskonale historię powstania i chcesz być naszym przewodnikem
Kącik zwierzeń się zrobił.zagatka pisze:a myślicie, że dlaczego ja chcę iśćrrosiak pisze:Nie Ty jeden...mały 5150 pisze: bo wstyd się przyznać ale jeszcze nie byłem.
damaz pisze: a ja byłem.
Nie wiem z kim Ty się zadajesz?esilon pisze: zawsze słyszałem od tych którzy Warszawę do mieszkania wybrali, że fajnie i warto bo duzo kultury, kina, teatry,muzea ..............