zaraz szczelę focharrosiak pisze:MAZI pisze: Kutwa a ktos do mnie dzwonił ze w okolicach dolnego slaska teraz cos sie działo w ten weeknd
Taaaaaaaaa, lubelskie to dość szeroko pojęta okolica

zaraz szczelę focharrosiak pisze:MAZI pisze: Kutwa a ktos do mnie dzwonił ze w okolicach dolnego slaska teraz cos sie działo w ten weeknd
Taaaaaaaaa, lubelskie to dość szeroko pojęta okolica
naLeśnik pisze: zaraz szczelę focha
chodziło mi bardziej o wcześniejszą wypowiedźrrosiak pisze:A to dlaczegonaLeśnik pisze: zaraz szczelę focha
No chyba, że lubelskie jest okolicą dolnośląskiego
chili unia dala pieniadze na rozwoj szeroko pojety i gmina zatrudnila wodzireja ktorym zostales TY? czad!lukim pisze: A to że jeszcze Subaraka nie było nigdy, w przeciwieństwie do jakichś Vagenów czy Suzi, Subar bedzie raz atrakcją, dwa nowością.
lukim pisze: ostatnio śledząc forum o Subaru, zauważyłem że jest organizowany Zlot SUBARU nad Jeziorem Białym
Nie trzyma sie to kupy.lukim pisze: Inicjatorem tego zlotu jestem Ja oraz mój kolega (obaj chorzy w Subaru)
Ty zawsze jesteś taki drobiazgowy?mizoo pisze:Nie trzyma sie to kupy.
A skąd ta informacja? Na chwilę obecną mamy 1329 userów, skąd wymyśliłeś, że "WIĘKSZOŚĆ" ma 200km? Zrozum, że zlot to nie to samo, co spot... Mały lokalny spocik można sobie tak urządzać ad hoc, zdzwonić się i wieczorem wyskoczyć, ale to jest dobre tylko dla ludzi z najbliższej okolicy.. przyjechać, spotkać się, porobić co tam się miało zaplanowanegolukim pisze:Ludziska, macie (WIĘKSZOŚĆ) nad j. Białe zaledwie 200 km a może delikatnie bliżej..
nie mogę się już doczekaćlukim pisze: Więcej szczegółów niebawem..
E widzę Arti ,że się wybieraszArti pisze: nie mogę się już doczekać
Czy tylko ja nie wiem o co kaman?lukim pisze:hahaha, jasne:) Wodzirejowie oczywiście jadą na śląsk czy do bełtgoraja, ale nowy odcinek szutrów obok Okunninki..?
proszę bardzo, wodzirejowie górą:) zapraszam do bełtgoraja:)hahah
Nie.barbie pisze: Czy tylko ja nie wiem o co kaman?
Nie, luzik. Ostatnio taka moda, chyba.barbie pisze:Czy tylko ja nie wiem o co kaman?
Moda.. taka żeńska forma tuningu?vibowit pisze:Nie, luzik. Ostatnio taka moda, chyba.barbie pisze:Czy tylko ja nie wiem o co kaman?