Coś niedobrego

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Re: Coś niedobrego

Post 4 cze 2009, o 18:43

inquiz pisze:Ustawa o broni i amunicji to totalna porażka, normalnie jesteśmy jakiś bantustan czy co :wall:
http://miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34975 ... ronia.html
Czy na pewno?
Pomyśl o skumulowanym wylocie gazów. Nie chciałbym tym w twarz dostać...

Dolce far niente ;-)

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 4 cze 2009, o 20:48

Witek pisze: Nie ma to jak wpaść w auto przygnębiający ciąg myślowy. Trochę ciężko z tego samemu wyjść. :-/
Witek, na zmeczenie czapy najlepsze wziac odkurzacz :giggle:, plak, plyn do szyb, zimne piwko i pucowanie autka. Albo inne zajmujace zajecie.

Ja np. jak juz lece do Australii to uwielbiam codzien rano o 7 na budowe leciec. Kurde jak ja kocham te samobiezne platformy (oczywiscie AWD), mloty pneumatyczne i inne takie zabawki. Wieczorem prysznic i luzik. Oczywiscie po dwoch miesiacach mi przechodzi i znowu nie wstaje od kompa, ale za to wypoczety (!)

I przy takiej pracy sie mysli o tym, zeby palca nie strzelic z pasloda, albo zeby jakiegos Redbacka przypadkiem z kamieniem nie podniesc...

barton
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 2 razy

Post 4 cze 2009, o 21:10

2 kolosy z różnych przedmiotów na uczelni, wynik z nich jest porównywalny do występu reprezentacji Polski na MŚ/ Euro w piłce kopanej: porażka. A i wpadłbym pod tramwaj oraz autobus.... :wall:
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: A500 @ Piotruś II
Polubił: 20 razy
Polubione posty: 15 razy

Post 4 cze 2009, o 21:30

remek, odpada. Boję się fstrętnych stworzonek, a palce będą mi niezbędne w karierze zawodowej... gdybym kiedyś zwariował i zamierzał dojść do takiego etapu w swoim życiu. :whistle:

Pucowanie to nie jest taki głupi pomysł, ale to maksymalnie 1 godzina i dalej problem, a brzydka pogoda jest więc odpada, a poza tym podczas pucowania można rozmyślać. :wall:

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło
Polubione posty: 1 raz

Post 4 cze 2009, o 21:32

Witek pisze: Pucowanie to nie jest taki głupi pomysł, ale to maksymalnie 1 godzina
Tyle czasu to ja sprzęt do pucowania rozkładam :mrgreen:
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 4 cze 2009, o 21:37

Zagatka lub Devlin potrzebni od natychmiast :!:
:wall:

Siem wywiedział, oczywiście przypadkowo, bo ja inaczej nie potrafię :wall: że dzisiaj o 22 jest uroczyste uruchomienie fontanny. Takiej od kolorów, dźwięków itp. Może nic super nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, że jest to druga (po Las Vegas) największa na świecie. 30 metrów! Ta w tamtym pałacyku Chlejadowym niby miała 32... jasne.

Myślicie, że zdjęcie zrobione telefonem wyjdzie? :->

barton
6 gwiazdek

Post 4 cze 2009, o 21:39

Witek pisze: Myślicie, że zdjęcie zrobione telefonem wyjdzie? :->
coś będzie widać (choć bez fajerwerków jakościowych)... na takie eventy dobry jest aparat + statyw ;)

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 4 cze 2009, o 21:52

Barthol, to było pytanie retoryczne. :whistle:

barton
6 gwiazdek

Post 4 cze 2009, o 22:00

Witek pisze:Barthol, to było pytanie retoryczne. :whistle:
wybacz, dziś mam efekt CKM: ciężko kapującej mózgownicy :roll:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Ostrzeżenia: 1
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 244 razy
Polubione posty: 524 razy

Post 4 cze 2009, o 22:11

Witek pisze: a palce będą mi niezbędne w karierze zawodowej...

Ginekolog ? :mrgreen:
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 5 cze 2009, o 00:15

FUX pisze:
inquiz pisze:Ustawa o broni i amunicji to totalna porażka, normalnie jesteśmy jakiś bantustan czy co :wall:
http://miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34975 ... ronia.html
Czy na pewno?
Pomyśl o skumulowanym wylocie gazów. Nie chciałbym tym w twarz dostać...
A pomyśl o takiej interpretacji i tak głupiego prawa robionej pod aktualne zapotrzebowanie, normalnie jak w starym dowcipie o bacy gdzie każdy mężczyzna może być podejrzanym o gwałt.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 5 cze 2009, o 02:43

Witek pisze: remek, odpada
se pogadal. Chodzi o spojrzenie, zrobienie czegos innego - nie koniecznie mlotkiem. Takie 'a ... tam ja nie wbije tych 100 pretow w beton? JAAAA????' :mrgreen:

ps po 50 precie wszelkie trudne tematy staja sie proste :mrgreen:

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2009, o 17:51

Najpierw było lato, później (czyli teraz) jesień, a gdzie wiosna?! Zgłaszam reklamację. Oddam jesień i zimę za wiosnę!
Ten zapach, żywą zieleń, pogodne dni, ale bez upałów. Ja nie chcę takiej szaroburej pogody. Proszę ją sobie wziąć i zatrzymać. :x

Chloru pisze: Ginekolog ? :mrgreen:

Co za poroniony pomysł. Taka praca musi brutalnie obdzierać pewne aspekty życia z romantyzmu. Bleeee...

remek pisze: ps po 50 precie wszelkie trudne tematy staja sie proste :mrgreen:
Wierzę, tylko najtrudniej zacząć wbijać ten pierwszy pręt i nie przestać po piętnastym. Przynajmniej ja mam z tym problem...

Wbijasz może jakieś pręty w weekend, bo mi się nudzi, a to byłby pierwszy od 3 tygodni weekend, podczas którego niewidziałbym nikogo z forum, a to traumatyczne jest. :whistle:

naLeśnik
4 gwiazdki
Auto: destrukcja
Polubione posty: 0

Post 5 cze 2009, o 19:18

Witek pisze:
Chloru napisał(a): Ginekolog ? :mrgreen:
Co za poroniony pomysł.
ale brutalna gra słów :razz:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED

Post 5 cze 2009, o 19:32

Witek pisze: Co za poroniony pomysł. Taka praca musi brutalnie obdzierać pewne aspekty życia z romantyzmu. Bleeee...

Oj Witek Witek, Ty się ciesz, że mały Ci nie powiedział co powinno czekać faceta po prawie 400 kilometrowej podróży :mrgreen:

naLeśnik, oj tam czepiasz się ;-)

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2009, o 19:39

Chloru pisze:
Oj Witek Witek, Ty się ciesz, że mały Ci nie powiedział co powinno czekać faceta po prawie 400 kilometrowej podróży :mrgreen:

Po pierwsze to takie podróże nie powinno się odbywać samemu. 8-) A co powinno czekać? Wygodne łóżko (jak się ma takie szczęście, że podróż trwał ponad 8h :wall: ). :-p

naLeśnik, Chloru dobrze Ci napisał. :razz:

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2009, o 19:41

Chloru pisze: Oj Witek Witek, Ty się ciesz, że mały Ci nie powiedział co powinno czekać faceta po prawie 400 kilometrowej podróży :mrgreen:
I mam nadzieję, że za każdym razem Cię to czeka :thumb: bo inaczej Baficzka to by była zła kobieta

A co do ginekologa to powiem Ci Witek, że wystarczyłoby żebyś używał ciepłych narzędzi :-) Wszystkie by Cię kochały miłością... romantyczną :cofee:

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2009, o 19:47

Witek pisze: A co powinno czekać? Wygodne łóżko

Nie koniecznie łóżko ale blisko jesteś :mrgreen:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2009, o 19:53

mały 5150 pisze: I mam nadzieję, że za każdym razem Cię to czeka :thumb: bo inaczej Baficzka to by była zła kobieta

Zaczekaj zaczekaj... z kim Ty spałeś na Chlejadach w pokoju.... :mrgreen:

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2009, o 20:11

Nie wiem, nie pamiętam :roll: :mrgreen:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2009, o 20:16

mały 5150 pisze: Nie wiem, nie pamiętam :roll: :mrgreen:

Ale morda Ci się do dziś cieszy. Towarzystwo pijaniutkie, to poszalałes jak mogłeś :mrgreen:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone

Post 5 cze 2009, o 21:01

Witek pisze:Zagatka lub Devlin potrzebni od natychmiast :!:
:wall:

Siem wywiedział, oczywiście przypadkowo, bo ja inaczej nie potrafię :wall: że dzisiaj o 22 jest uroczyste uruchomienie fontanny. Takiej od kolorów, dźwięków itp. Może nic super nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, że jest to druga (po Las Vegas) największa na świecie. 30 metrów! Ta w tamtym pałacyku Chlejadowym niby miała 32... jasne.

Myślicie, że zdjęcie zrobione telefonem wyjdzie? :->
pokaz będzie powtórzony o 22 w piątek, sobotę i niedzielę. Nie chcąc się chwalić, ale wizualizacje do niej robili moi kumple z firmy, a nad całością panował pod kątem reżyserkim także nasz chłop. 8-)
Dla tych, co nie z wrocławia... Kilka filmików
Miasto Wrocław pisze:Na ekranie wodnym o powierzchni ponad 700 m2 będzie można oglądać artystyczne animacje wzbogacone dźwiękami wody i muzyki. (...) Widowisko wody i ognia wzbogacą obrazy rzucane przez projektor na ekran wodny, a także światła laserów i dźwięki muzyki.
:arrow: to my :->

I to tyle dobrych newsów... Tak więc wracając do tematu:

Coś złego :arrow: po zainstalowaniu Turbo Timera HKS okazało się, że nie wyświetla obrotów silnika... Musiałem wszystko rozbierać, demontować i wysyłać do sklepu.. Zobaczymy w poniedziałek, co będzie...

Coś gorszego :arrow: Ludzie byli strasznie nakręceni w związku z tą fontanną... 20 tysięcy ludzi ze wszystkich stron brnęło w kierunku Hali Ludowej... Robiły się korki.. I właśnie stojąc w takim korku jakiś kolo władował mi się w tyłek (tylko bez skojarzeń :evil: ) :wall: Fura nie jest już dziewicza... ;-( Dobre jest przynajmniej to, że uderzenie nie było mocne i pewnie skończy się tylko na lakierowaniu/wymianie zderzaka, bo praktycznie nawet prawie się nie przesunął.. Ale ciśnienie mi podskoczyło przeogromnie.. :x I koleś jeszcze wysiada i mówi: "No kuuuuuuurde.... wjechałem w mój ulubiony, wymarzony samochód".. No to mu dodałem, że "mój też" :x Niby pierdoła, a humor do d... i pokaz już się gorzej oglądało....
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 cze 2009, o 21:04

eMTi pisze: pokaz będzie powtórzony o 22 w piątek, sobotę i niedzielę.

Oczywiście tego już nie napisali. Dzięki za dokładne info. Dobrze, że sobie tą 22. dzisiaj wymyśliłem. Nie będzie nikogo? Buuuuuu. Sam muszę iść. ;-(

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 5 cze 2009, o 23:56

eMTi współczuje , można się wqurwić :evil:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone

Post 6 cze 2009, o 00:37

Piter 35, dzięki wielkie. Zobaczymy, ile się uda ugrać na wycenach..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

ODPOWIEDZ