no to szykuj minichlejadki.Witek pisze: Może kiedyś się doczekam i ktoś z Was mnie odwiedzi.![]()

no to szykuj minichlejadki.Witek pisze: Może kiedyś się doczekam i ktoś z Was mnie odwiedzi.![]()
A Ty się wybierasz i mnie nie zaprosiłeś?vicu pisze:Witek, a tak bajdełej, to Ty się ciągle wybierasz na Silverstone w tym roku?
mały 5150, niuniek, jedziemy do krainy "rudej wódy na myszach"?vicu pisze:vibowit, nie wybieram się. W tym roku po raz ostatni GP w Silverstone i bilety kosztują chore pieniądze. Ale możesz na Wales Rally GB przyjechać. Zbierz ekipę i wpadajcie
vibowit pisze:mały 5150, niuniek, jedziemy do krainy "rudej wódy na myszach"?vicu pisze:vibowit, nie wybieram się. W tym roku po raz ostatni GP w Silverstone i bilety kosztują chore pieniądze. Ale możesz na Wales Rally GB przyjechać. Zbierz ekipę i wpadajcie![]()
Tak, weźcie mnie a na bank mnie tam pochowacie w którymś z tych torfowiskvibowit pisze: mały 5150, niuniek, jedziemy do krainy "rudej wódy na myszach"?![]()
![]()
mały 5150 pisze: Tak, weźcie mnie a na bank mnie tam pochowacie w którymś z tych torfowiskA jak się dorwę do tej ich "herbatki" to już widzę jak ten rajd pooglądam
![]()
Witek pisze: Rozumiem, że analogicznie na Polskim mogę wziąć Twój karnet, bo ty będziesz gdzieś w krzakach odpoczywał?![]()
mały 5150 pisze: Tak, weźcie mnie a na bank mnie tam pochowacie w którymś z tych torfowiskA jak się dorwę do tej ich "herbatki" to już widzę jak ten rajd pooglądam
![]()
Kuźwa, no fajna sprawavicu pisze:mały 5150 pisze: Tak, weźcie mnie a na bank mnie tam pochowacie w którymś z tych torfowiskA jak się dorwę do tej ich "herbatki" to już widzę jak ten rajd pooglądam
![]()
mały 5150, no co Ty, tchórzysz?
ty lepiej się przyznaj, że jakąś niewiastę poderwałeś w WWA... a nie opowiadaj jakieś głodne kawałki o tym, że chciałbyś komuś pomóc niematerialnieWitek pisze:Czy komuś się może będzie nudziło w Warszawie lub okolicach w dniach 23-25.06, albo będzie potrzebował jakiejś pomocy (niematerialnej), czuł samotny, czy coś.